Agenda gekocht die snel werd geleverd. Helaas was de agenda beschadigd. Een mailtje gestuurd en daarop kwam snel de reactie of ik een nieuw artikel wilde of het bedrag gecrediteerd wilde hebben. Omdat... Toon meer

Zeer tevreden van de service!!! Online bestelling geplaatst, en gekozen om te laten leveren in de winkel. Maar omdat de levertijd niet kon worden nageleefd is de bestelling aan huis geleverd zonder e... Toon meer

Het pakje is zeer snel toegekomen en was super mooi in de doos verpakt. Heb er zelfs gratis herbruikbare rietjes bijgekregen, een super leuke verrassing! Het minpuntje (de reden dat ik geen 5 sterren... Toon meer

Er was heel wat mis met mijn producten die ik aankreeg. Hiervoor heb ik jullie gecontacteerd, en de afhandeling ervan was uitermate fantastisch. Vriendelijke mensen die een goede terechte compensatie... Toon meer

1. Warenhuis

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

JELLY JAZZ is a FUN shopping experience for the 'young-at-heart'. We are a young, dynamic and heart-warming chain of gift stores where you can find fun gifts & lifestyle items to give to your loved ones or just to make yourself happy with.

4,6

Uitstekend

Snel geleverd

Snel geleverd, alles prima in orde.

10 juni 2023

Hey Iris,

Dankjewel voor deze mooie review!

- Marie

Een zeer goede en snelle service

Een zeer goede en snelle service, op het eerste zicht lijkt alles zoals verwacht. Nu alles testen en dan zien we wel.

7 juni 2023

Hi Keo,

Bedankt voor deze mooie en eerlijke review. Hou ons zeker op de hoogte van je bevindingen!

Heel tevreden

Alles snel verzonden en goed verpakt aangekomen. Heel goede service.

15 april 2023

Hi Jessy,

Erg bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat het allemaal naar wens was.

- Marie

Zeer tevreden van de service!!!

Zeer tevreden van de service!!!
Online bestelling geplaatst, en gekozen om te laten leveren in de winkel. Maar omdat de levertijd niet kon worden nageleefd is de bestelling aan huis geleverd zonder extra kosten! Beantwoorden ook vrijwel meteen mailverkeer. Top bedrijf!

10 april 2023

Hi Nadia,

Dankjewel voor deze lovende review! Erg fijn om te lezen!

Hi Sara,

Fijn dat je pakketje snel aan is gekomen! Bedankt om de tijd te nemen voor deze leuke review!

GEEN UPDATES!!! ::(((

8 dagen na betaling nog geen update gekregen. Er stond nog steeds "order processing". Ongepaste winkelier in de winkel, vettig haar en maakte sexuele mopjes. Na 9 dagen naar de winkel gegaan en daar lag mijn product. Zonder updates online.

21 maart 2023

Hi,

Er ging inderdaad iets mis bij het bevestigen van jouw order. De e-mail om je op de hoogte te houden is niet doorgekomen en we zoeken uit hoe dit komt zodat dit in de toekomst zeker niet meer voorvalt. Over de ervaring in onze winkel stuur ik je even een mailtje zodat we dit kunnen uitzoeken.

Update:

Jammer genoeg hebben we geen antwoord van je mogen ontvangen. We hebben met de winkel zelf gesproken en daar kwamen ze uit de lucht gevallen omdat er net een heel vriendelijk contact met je was. Indien je toch op ons mailtje zou kunnen antwoorden zodat we kunnen zien waar de miscommunicatie is gebeurd, zouden we dit erg appreciëren. De ervaringen van onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en daarom willen we er ook alles aan doen om, wanneer er om één of andere reden toch een mindere ervaring is, deze te onderzoeken en waar mogelijk recht te zetten.

fast shipping

gebruiksvriendelijke website en snelle verzending

18 maart 2023

Hi Ilse,

Wat fijn om te lezen! Bedankt om de tijd te nemen voor het schrijven van deze mooie review.

verzending

Het was op tijd en vrij snel voor de lange afstand.

16 maart 2023

Hi Romy,

Dank je wel voor deze fijne review!

Groetjes,
Marie

Lage prijs = lage kwaliteit

Lage prijs = lage kwaliteit. Niks te zeggen. Ps: ni in slechte bedoeling, 3 sterren = 60%. Dus ni slecht, ma ook ni super. Gewoon medium) Mensen moeten begrijpen dat goedkope prijs = goedkope kwaliteit

20 februari 2023

Hi Ye,

Bedankt om even te verduidelijken dat je geen slechte ervaring bij ons had. Wij gaan op onze beurt nog meer ons best doen om de ervaring/kwaliteitsbeleving toch naar 'super' te laten omslaan.

Groetjes,
Marie

Duidelijkere communicatie naar de klant…

Duidelijkere communicatie naar de klant toe

27 januari 2023

Hi Kenneth,

Wat jammer om te lezen dat er iets niet juist ging. Ik heb je een mailtje gestuurd zodat we samen kunnen kijken wat er misgelopen is en hoe we dit kunnen oplossen.

Alles Perfect

Perfecte leveringstermijn! Producten voldoen 100% aan verwachting. Goed ingepakt! Kortom 100% tevreden

31 december 2022

Hi KD,

Dank je wel voor deze mooie review. Zo zetten we het nieuwe jaar extra gemotiveerd in!

Top!

Vriendelijk en heel snelle ophaling. Super kwaliteit

19 december 2022

Hi Cynthia,

Bedankt voor deze mooie review! Tips om onze service (nog) beter te maken zijn altijd welkom. :-)

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goederen goed ingepakt

18 december 2022

Dag Kim,

Bedankt om de tijd te nemen voor deze mooie review!

perfecte levering

perfecte levering, tnx Jelly Jazz & bpost

19 december 2022

Hi Bart,

Jij bedankt om deze mooie review te schrijven! We lezen het graag.

Snelle levering netjes verpak

Snelle levering netjes verpak
product zoals verwacht .

18 december 2022

Hi Jcv,

Dank je wel om de tijd te nemen om deze review te schrijven. Fijn om te lezen dat het goed ging. Als je nog tips hebt hoe we het nog beter kunnen doen horen we het graag!

Aanrader

Snelle levering, ruim aanbod en correcte en vlotte communicatie.

12 december 2022

Hi Xenia,

Erg bedankt om deze leuke review te schrijven! Blij dat je een goede ervaring bij ons had.