Ik vind de website er heel overzichtelijk en leuk uitzien, best lastig als je net begint en het aanbod van kledingsites heel groot is. Ik heb in ieder geval al een leuke blouse gekocht op aanraden va... Toon meer
Leuke meid, goed advies lk Heb al aardig wat kleding van Jenna's boutique in m'n kast hangen en super blij mee. Overzichtelijke site maar heb alles op een party gekocht.
Echt een top kleding webshop. Super goede kwaliteit kleding, voor elke maat zit er wat tussen. Ondertussen al een aantal kledingstukken in mijn kast hangen. Kijk er elke keer weer naar uit als er ee... Toon meer
Een aantal prachtige items in mijn kast hangen waar ik al een hoop complimenten op ontvangen heb! Goede kwaliteit en goede service. Overzichtelijke website met een ruim gevarieerd aanbod voor iedere d... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wat een geweldig leren tasje! Super blij mee. Tas is van hoge kwaliteit en echt een aanrader!
Ik kon heel makkelijk via de site bestellen + het pakketje kwam heel snel binnen en helemaal compleet.
Super snelle verzending, hele leuke kleding!❤️
Super snelle levering! Duidelijke website en super leuke items❤️
Heel erg blij met mijn nieuwe outfit voor het najaar! De trenchcoat is zo leuk te combineren en de zwarte jumpsuit heeft een perfecte pasvorm. En een super snelle en nette levering, aanrader!
De kleding is prachtig! Alles wat ik tot toe gekocht hebt is super goeie kwaliteit, het is mooi en het zit heel lekker!
ben heel blij met de nieuwe items in me kast.
Ik draag ze met heel heel plezier!

Antwoord van Jenna's boutique
Ik had het de volgende dag al in huis en de jurk is van een goede kwaliteit ❤️😍

Top kwaliteit! Prachtige kleren! Favo shop! ♥️

Antwoord van Jenna's boutique
Super goede service geeft ze.
Ga zeker nog meer bestellen!!

Antwoord van Jenna's boutique
Ik heb in ieder geval al een leuke blouse gekocht op aanraden van Jenna, ben benieuwd wat er nog meer voor leuks gaat komen.

Antwoord van Jenna's boutique
Super leuke en overzichtelijke webshop waar heel veel leuke items tussenstaan voor verschillende doelgroepen en seizoenen! Ben ook erg tevreden over de kwaliteit.

Antwoord van Jenna's boutique
Een aantal prachtige items in mijn kast hangen waar ik al een hoop complimenten op ontvangen heb! Goede kwaliteit en goede service. Overzichtelijke website met een ruim gevarieerd aanbod voor iedere doelgroep ;))

Antwoord van Jenna's boutique
Hele mooie broek gekocht, waar ik veel vragen en complimenten over heb gekregen :)

Antwoord van Jenna's boutique
Kijk er elke keer weer naar uit als er een nieuwe collectie uit komt!

Antwoord van Jenna's boutique
Erg leuke kleding van goede kwaliteit, ook voor een maatje meer. Ontzettend leuk geholpen
Super blij met mijn pakketje! Super levering en leuk ingepakt. Echt een aanrader!

Antwoord van Jenna's boutique
Goed en duidelijke website. Producten die ik voor mijn moeder heb besteld waren binnen een no time netje verpakt aangekomen.