Jenners Seaside Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi spiste aftensmad og var to familier afsted med børn. Vi oplevede en så mangelfuld service - meget uengageret ung pige, der nærmest himlede med øjnene når vi stillede spørgsmål. Hun satte en stemni... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi skulle fejre min mosters 83-års fødselsdag, og der var dækket op til os i udestuen. Desværre blev oplevelsen ikke helt, som vi havde håbet. Da vi havde bestilt vores drikkevarer, kom tjenere... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejlig frokost i skønne omgivelser. Vi sad i solen med kold hvidvin og spiste vidunderlige håndpillede rejer og en virkelig lækker og velsmagende laksesalat, det var tydeligt at smage at den var hjemm... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

For lang ventetid trods reservation

For lang ventetid trods reservation. Havde bestilt bord i Køge til klokken 13.00 og det kunne da ikke gå stærkt nok med at få os bænket ved bordet. Hurtigt fik vi den seddel vi skulle bestille efter, men hvorfor vi ikke fik en seddel hver, det er en gåde. Det ville have reddet en del misforståelser. Der var travlt, men at vente i 5 kvarter på maden, det er lidt i overkanten.

Maden fejlede absolut ingenting men betjeningen var under alt kritik, og derfor kan der ikke gives topkarakter.

Bestikket var ikke altsammen rent.

Der mangler vist en der kan tage ansvar og uddeligere opgaverne?

27 juli 2019

Ikke OK

Vores glas og vand karaffel var ikke ordenlig rene, vi ventede 40 min på vores forret som var fiskesuppen, som iøvrigt var rigtig lækker. Dog tog det ikke mange minutter at spise denne. Vi ventede så yderligere over 30 min på vores hovederet, hvor 3 af dem bestod af Stjerneskud. Vi undrede os over at der ingen citron var på tallerkenerne, hvor til vi bad om nogle. Tjerneren kom tilbage med beskeden, at de var LØBET TØR FOR CITRONER - men vi ku få lime i stedet for?!?! Man kan da ikke løbe tør for citroner på en fiske restaurant ....

16 juli 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende oplevelse

Vi havde bestilt bord en fredag aften kl. 19 til 4 personer i juli måned 2019.
Betjeningen var langsom og virkede tilfældig og uorganiseret. Fra vi kom til vi fik vores mad gik det halvanden time. I den tid kom tilfældige tjenere med to forskellige serveringer med brød, en tom tallerken som de fjernede igen og vores drikkevarer som vi havde drukket længe inden maden kom. Alt dette mens de på skift skævede over til vores bord og flere gange stoppede op og tydeligt talte om os og andre gæster.
To af os fik langt om længe serveret vores mad, men der gik yderligere 10 min. før de to andre fik deres mad - hvoraf den ene ret var helt forkert, men vi gad ikke sige brokke os og risikere at skulle vente yderligere.

Maden var skuffende. Hummerhalerne på fiskeanretning smagløse og overtilberedt så de smuldrede. Selve anretningen var mere salatblade end fisk.
Plankelaks var en lille portion med overstegt, tør laks og en kartoffelmos med voldsomt meget dild. Stjerneskud med overtilberedt dampet fiskefilet.
Det eneste der trak madoplevelsen lidt op var gode fiskefileter, pomfritter og en god dressing.

Beliggenheden kan man ikke klage over, men den retfærdiggør ikke den halvdårlige mad og uprofessionelle betjening til de priser.

13 juli 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop bestilt catering fra…

Jeg har netop bestilt catering fra Jenners Seaside, og må sige at maden var helt fantastisk, og der var nok af den. Flot serveret, friske råvarer og masser af smag.

Forholdet mellem kvalitet, service og pris er ganske fair.

Min klareste anbefaling til bestilling herfra!

18 maart 2019

For dårligt!!

1. gang , meget fin betjening, men for meget salt på fiskefilet, ellers frisk, men mørbradbøffen var komplet uspiselig, da der var så meget salt på, at man ikke kunne smage hvad det var man spiste....men ok vi fik lov at vælge et andet stk. mad, fint fint...
Anden gang i denne måned, hvor vi havde bestilt bord telefonisk, kommer vi derned og der er ingen ledige borde, og man kan ikke finde bestillingen, super uprofessionelt, så vi måtte gå med uforrettet sag, .....🙄🙄så der gider vi ikke at sætte vore ben mere!

7 december 2018

Skøn aften på Jenners Seaside

Vi blev mødt af en travl, men sød og smilende medarbejde, der hurtigt fandt vores reservation og bord. Vi fik en skøn skaldyrs og fisketallerken til forret og en stor rib-eye til hovedret. Alt virkede frisk og veltillavet.

Betjeningen var simpelthen i top, alle medarbejdere var smilende og imødekomne selvom det var en travl aften.

Vi kommer helt sikkert igen 🤗

28 juni 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Frokost på dejlig søndag

Vi bestilte krabbesalat, dyrlæge natmad,saltsild og til sidst fiskefilet
Alt var godt MEN fiskefilet smagte af gammel fisk og personalet var ligeglad da vi påtalte dette

11 oktober 2015