Vlak voor kerst 2023 een tweetal accessoires besteld EN BETAALD. De armband was er snel, maar de landenketting is tot nu toe nog steeds niet geleverd. Ook wordt er niet meer op mijn mailtjes gereagee... Toon meer

Geweldige kettingen ontvangen. Had als verassing dit besteld voor de kinderen van mijn vriendin. Maar de kettingen zagen er beter uit dan dat ik kon hopen. Ga zeker vaker hier bestellen.

Geweldige kettingen ontvangen. De kettingen zagen er beter uit dan dat ik kon hopen. Ga zeker vaker hier bestellen. Ze konden zelf Suriname MET Tigri gebied maken.

1. Sieradenwinkel

Here at Jmésoire, we stand for quality jewelry where you can express your identity.

3,7

Gemiddeld

Item was niet in orde

Ik bestelde in april een ketting, maar deze was verkeerd gemaakt.
Nadat ik contact had opgenomen met de klantendienst werd me in juni beloofd dat ze een nieuwe ketting zouden opsturen. Ik heb intussen mails blijven verzenden, maar heb nog steeds geen ketting…

13 juni 2023

Heel mooi

De naam is op een goede en mooie manier in het Arabisch geschreven.

29 augustus 2023

Geweldige kettingen ontvangen.

Geweldige kettingen ontvangen.

19 juli 2023

Verkleurt echt niet

Ik heb de ketting op aanraden van iemand gekocht. Ik was eerst sceptisch wat betreft het niet verkleuren, inmiddels heb ik de ketting in gebruik en hij verkleurt echt niet! Prachtig en mooi formaat, ik ben er blij mee. Inmiddels zijn er 3 personen die het ook willen bestellen dus dat ga ik doen!

1 juli 2023

Leuke kettingen mijn zus en moeder…

Leuke kettingen mijn zus en moeder waren er super blij mee ik heb het ze cadeau gedaan voor Suikerfeest. De kettingen zien er mooi uit en voor een fijne prijsje. Snel ontvangen plus vriendelijke en respectvolle service. Heb er ook stiekem 1 cadeau gedaan voor mezelf..

20 april 2023

Super snelle levering en goede kwaliteit

Super snelle levering, prachtige ketting van hoogwaardige kwaliteit en erg netjes verpakt. Ik ga hier zeker weer bestellen!

27 maart 2023

Beste Dominique,

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met onze producten en service! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, hoogwaardige kwaliteit en nette verpakking van de ketting.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Het doet ons deugd te horen dat je van plan bent om weer bij ons te bestellen en we kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Nogmaals bedankt voor jouw steun en vertrouwen in ons. We hopen dat je nog lang plezier zult hebben van jouw aankoop!

Jmésoire

Supersnelle en het belangrijkste…

Supersnelle en het belangrijkste RESPECCTVOLL service !! 5+ sterren

24 maart 2023

Beste Ua,

Hartelijk dank voor het delen van jouw prachtige beoordeling over onze website! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een positieve ervaring voor jou.

We vinden het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service te bieden en zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Respectvolle behandeling van onze klanten is voor ons vanzelfsprekend en we streven er altijd naar om dit te laten zien in alles wat we doen.

Nogmaals bedankt voor jouw steun en vertrouwen in ons. We hopen dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn!

Jmésoire

Supermooie maanketting mijn dochter is…

Supermooie maanketting mijn dochter is er ook heel blij mee! Goede kwaliteit en waar voor je geld! Dank je wel❤️

7 januari 2023

Beste Fanny,

Bedankt voor jouw geweldige 5-sterren beoordeling! We zijn blij te horen dat jouw dochter zo blij is met de maanketting en dat je de goede kwaliteit en waar voor je geld waardeert.

We hopen dat we jou in de toekomst weer van dienst kunnen zijn en wensen jou en jouw dochter het allerbeste.

Jmésoire

Toon reviews in alle talen. (47 reviews)