Keuring Solar Installatie
Mijn technische ervaring met het bedrijf was goed. Maar zij boden mij aan de keuring van mijn Solar installatie te regelen en die opdracht heb ik ze gegeven en daarvoor betaald.
Na ongeveer 4 maanden, waarbij ik tussentijds steeds om de status moest vragen, kreeg ik de opdracht terug.
Het bleek dat de door hen aangestelde keurder die keuring, volgens de wettelijke regels, helemaal niet mocht uitvoeren.
Jammer natuurlijk, maar ik ben zeer teleurgesteld over de manier waarop dit werd afgehandeld.
Allereerst dat het hele proces toch 4 maanden heeft geduurd. Ik vind het erg onprofessioneel dat men zoveel tijd nodig had om tot die conclusie te komen.
Bovendien was de boodschap weliswaar helder, maar niet erg klantvriendelijk. U moet het verder zelf maar oplossen met de oorspronkelijke leverancier van het systeem. Wij bemoeien ons er niet meer mee.
Vooraf al wat discussies over de betaling gehad en het door mij betaalde geld is inderdaad teruggestort.
Dat ik het proces helemaal opnieuw moet starten met een nieuwe keurder betekent, dat ik wat betreft niet te ontvangen vergoedingen voor teruggeleverde energie aan de energieleverancier, een financieel nadeel heb. Maar, zelfs geen begrip noch excuses daarvoor.
De klantenservice liet hier toch veel te wensen over, helaas.