Jacqueline neemt de tijd om je te helpen, in mijn geval, de juiste kleur van mijn herinneringsbedel, te kiezen. Het contact is super prettig, reageert ook snel. Toen ze eenmaal het as binnen had waren... Toon meer
Op verzoek sieraden gemaakt met een persoonlijke inbreng. Daarbij goede communicatie en afspraken werden goed nagekomen. Prachtige oorbellen, nog mooier dan ik verwacht had. Moet helaas nog eve... Toon meer
Jo-line maakt van haar eigen handgemaakte gemaakte glasbedels een hele mooie en fijne ervaring. Zelfs persoonlijke aanvragen zijn haar niet teveel! Ik ben heel blij met mijn bedel armband.
Kwalitatief goed, service vlot en vriendeljjk en oh wat leuk verpakt ook! Je kunt deze bedeltjes prima als kadootje naar iemand sturen, het pakje zelf is al een feestje.
Glasbedels om van te houden 💜
Profietstraat 27, 7631GN, Ootmarsum, Nederland
Inmiddels heb ik twee bedels, ze zijn prachtig. Ook was dit mooi verpakt in een doosje naar mij verstuurd. Leuk gedaan!

Antwoord van Jo-Line Bedels
Jo-line Bedels een echte aanrader!
Snel geleverd en mooi verpakt.
Wensen doorgegeven voor een tweede bedel en ook deze is helemaal naar wens en was snel opgestuurd.

Mooie bedels handgemaakt.
Jacqueline is goed bereikbaar om evt. wensen mee te overleggen.

Antwoord van Jo-Line Bedels
Prachtige handgemaakte bedel. One of a kind!! Heel mooi verpakt en zeer goede prijs. Een aanrader!!!

Antwoord van Jo-Line Bedels
Heb een heel mooi armbandje met 2 hele schattige honden bedeltjes gekocht! Heel blij met mijn armbandje en het was super leuk verpakt! Zeer en zeer tevreden 🍀
Groetjes Romy

Antwoord van Jo-Line Bedels
Prachtige bedel vandaag ontvangen😀in een mooie verpakking.
Bedankt Jacqueline en heel veel succes verder. Je maakt schitterende bedels👍👍
Groetjes, Lilian

Antwoord van Jo-Line Bedels
Snelle levering, mooi verpakt, prachtig handgemaakt product met persoonlijke touch

Antwoord van Jo-Line Bedels
Kwalitatief goed, service vlot en vriendeljjk en oh wat leuk verpakt ook!