Jobe nitro bindings gebroken bij een gewone val. Was goed stevig op het board bevestigd met bijgeleverde boutjes. Uitgescheurd aan de bevestigingspunten na amper 2 maand gekocht en 5 keer in gebrui... Toon meer
Jobe's customer service is een voorbeeld voor vele andere bedrijven. Op vakantie in Zuid-Frankrijk nieuwe bindingen besteld voor ons wakeboard. Bij levering kregen we een zwemvest toe. (foutje gemaakt... Toon meer
Zeer nette en vooral overzichtelijke site waar bijvoorbeeld ook duidelijk op aangegeven staat of producten 'nieuw' zijn. Ook melding van toekomstige producten. Verder een nette prijs/kwaliteit verhoud... Toon meer
Goede service ik bestelde na 12:00 en had gevraagd of ze het alsnog dezelfde dag konden versturen. Dat hebben ze gedaan! Helaas was het met UPS verstuurd en die leveren niet bij de buren. Als tip wil... Toon meer
Shop the full Jobe collection at the official online store. Jobe: Gets you on the water! ✓ 30 day returns ✓ Free delivery from £75/€100
Heerewaardensestraat 30, 6624 KK, Heerewaarden, Nederland
- jobesports.com
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
snelle service
snelle service, prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed. moest de wakeboard schoenen van onze zoon omruilen ivm verkeerde maat, retour service is super snel en hadden hee snel de juiste maat in huis.
Daags na bestelling keurig geleverd in…
Daags na bestelling keurig geleverd in BE!
Tiptop in orde.
Goede kwaliteit en service
Wij hebben een zwemvest, 3-Persoons Tube en lijn besteld en de spullen zijn allemaal van goede kwaliteit. Het vest moest geruild worden vanwege een verkeerde maat, maar dat werkte ook heel soepel met de retourservice via het antwoordnummer en een keurige bevestiging dat onze retour was aangekomen.
Top zwemvest
Zwemvest besteld en ontvangen. Helemaal top voor mijn zoon die een beperking heeft zodat we nu samen, zonder te verzuipen, kunnen zwemmen 😀
Snelle levering en goed materiaal
Snelle oplossing bij een onjuist onderdeel
In het gekochte Squeeze Heel zakje zaten 2 rechter schuifgeleiders (foutje van de inpakker in China). Foto van de 2 geleiders via de Chat kunnen zenden. Vroeg enkel een losse linker geleider, maar ik kreeg meteen ! een vervangende set toegestuurd. Dat is oplossen van een foutje en echte service. Dankuwel
Nieuwe band voor achter de boot besteld…
Nieuwe band voor achter de boot besteld en het klittenband veroorzaakt slijtage , netjes een mail gestuurd en de volgende dag al een bericht dat er een nieuwe opgestuurd zou worden
Zeer tevreden!
Ik bestel hier wel vaker spullen voor de watersport hobby. Altijd vriendelijke service en goed advies, zowel in de winkel als op de website via de chat. Ik had een nieuwe vin voor onze SUP besteld maar die bleek niet te passen. Kreeg gelijk een ander type opgestuurd toen ik hier melding van maakte.
Snel geleverd en comfortabele vesten…
Snel geleverd en comfortabele vesten voor de kids!!
Heel snelle levering en goede kwaliteit!
Had een speciale bord shadow collector…
Had een speciale bord shadow collector item. Deze was na 2 jaar defect geraakt en had hem toen in Kroatië gekocht. En de bon was ik kwijt. Via de serienummer hebben ze het opgezocht en mij een splinternieuwe verstuurd wat een top service
Service
Er moest een item geruild worden, werknemers waren heel behulpzaam 🙂
Tevreden:-)
Snelle levering, keurig verpakt en product als verwacht van prima kwaliteit. Wanneer ik weer wat nodig ben van Jobe bestel ik dit weer hier rechtstreeks op de website.
Snelle levering. Goed verpakt. Erg blij met kwaliteit van de wetsuit.
Gewoon Het watersport merk..!!
Mooie schoenen besteld bij Jobe, snel geleverd en ze zitten echt super.. was al een fan maar nu alleen nog maar meer💪🏻
Top ervaring met Jobe
Ik had online bij Jobe een impact vest besteld. Toen deze binnen wss gekomen bleek deze iets te klein. Toen ben ik aan het belleb gegaan want ik wou deze de volgende dag al gaan gebruiken maar als ik een nieuwe moest bestellen moest ik eigenlijk weer een week wachten. Uiteindelijk heb ik dezelfde dag nog naar hun locatie in Heerewaarden kunnen komen om het vest om te ruilen en een grotere maat te krijgen. En het vest zelf zit echt super lekker en is heerlijk warm.
Mooi product
Mooi product, snelle verzending vanuit Nederland, pluspunt! Duidelijk aangegeven maattabel, mijn wetsuit 3xl past perfect terwijl ik normaal xxl heb
Super mooie spullen
Super mooie spullen, rete snelle verzending! Een dik tevreden klant hier 😁🍀☀️