Wij geven Johnny Doodle met volle overtuiging 5 sterren. De chocolade is werkelijk perfect. De kwaliteit proef je direct: romig, vol van smaak en met zorg gemaakt. De levering was bovendien sne... Toon meer
Hele lekkere chocolade, alleen jammer dat ik weinig tot niet geïnformeerd werd over de verzending…. Deze duurde ook langer dan verwacht. Ongeveer 1.5 week
Het bestellen is onoverzichtelijk,er zijn maar een paar smaken per keer in beeld en als je iets hebt toegevoegd moet je weer terug en opnieuw kijken welke smaken er zijn. Als je dan langs de versc... Toon meer
Johnny Doodle is a premium chocolate brand renowned for crafting artisanal chocolates using the highest quality couverture, resulting in a luxurious and rich taste experience that stands out. We are proud to be Fairtrade certified, which guarantees that our products come from sustainable and fair trade practices. At Johnny Doodle, we don't just stop at chocolates – we also offer a delectable selection of Fudge. Whether you’re craving the sweet taste of classic vanilla Fudge or the indulgent flavor of salted caramel Fudge, we have something for everyone’s taste preferences. Our chocolates and fudges are made with care and attention to detail, ensuring that each bite is a true treat. Moreover, Johnny Doodle operates right from the heart of the Netherlands, where we create all of our products in our very own chocolate factory, ensuring the finest quality at every step.
Wij geven Johnny Doodle met volle overtuiging 5 sterren.
De chocolade is werkelijk perfect. De kwaliteit proef je direct: romig, vol van smaak en met zorg gemaakt. De levering was bovendien snel en netjes verzorgd, waardoor we binnen korte tijd konden genieten van deze heerlijke traktatie.
De absolute favoriet is zonder twijfel de Salted Caramel Fudge. In één woord: heerlijk. De combinatie van zachte fudge, rijke chocolade en een subtiele zoute karamelsmaak zorgt voor een perfecte balans. Elke hap is puur genieten.
Johnny Doodle laat zien hoe chocolade hoort te smaken. Kwaliteit, service en smaak komen hier perfect samen. Een aanrader voor iedereen die van échte chocolade houdt.

Antwoord van Johnny Doodle
Jammer dat het iedere keer zo lang moet duren om het te versturen.

Antwoord van Johnny Doodle
Heerlijke fudge, jammer dat je die niet overal kan kopen. Gelukkig wel van hun eigen website. Bestelling en bezorging ging vlot. Het hele gezin is blij met de lekkernijen.

Antwoord van Johnny Doodle
Als je dan langs de verschillende smaken kijkt kan je niet zien wat je al in de bestelling hebt staan.
Een pagina voor enkele reep/10 repen/bak in beeld plus aanvink mogelijkheid en aantal zou het veel makkelijker maken. Zoals je ook ziet in de winkelwagen. Nu moet ik opschrijven wat ik besteld heb om het bij te kunnen houden.
Ook al wordt het vermeld dat levering bij warm weer langer kan duren, ik vond het wel heel erg lang duren deze keer.
Kunnen er niet meer smaken met puur komen?

Antwoord van Johnny Doodle
De bezorging duurde lang en niet op het juiste adres!!

Antwoord van Johnny Doodle
Na de bestelling word je goed op de hoogte gehouden van het vervolg van je bestelling. Zaterdag besteld, donderdag in huis. Zeer tevreden.

Antwoord van Johnny Doodle
Prima levering. Fijn dat ik dit weer kan kopen, was een tijdje uit het assortiment.

Antwoord van Johnny Doodle
Johnny Doodle is absoluut een aanrader! De kwaliteit van de producten is uitstekend en onderscheidt zich duidelijk van de rest. Vooral de eerlijke prijs en de eenvoudige, snelle verzending verdienen een compliment. Alles kwam goed verpakt en op tijd aan. Tot mijn verrassing zat er zelfs een klein cadeautje bij! Je merkt dat klanttevredenheid hier hoog in het vaandel staat. Ik kijk ernaar uit om opnieuw bij Johnny Doodle te bestellen!"

Antwoord van Johnny Doodle
Altijd snel en efficiënt geleverd. Kan niet wachten tot de volgende bestelling (:

Antwoord van Johnny Doodle
Echt lekker! Ook de verpakking vind ik er tof uit uit zien! Favorietje is toch wel de Dubai reep.

Absoluut heerlijke chocolade!🍫
De chocola is niet alleen super lekker, maar ziet er ook echt super leuk uit! De ingrediënten boven op de repen maken de smaken echt nog zo veel lekkerder.
De Dubai reep en Apple Crumble pie zijn wel uitblinkers!!

Heerlijke chocolade. Vooral de Milk Apple Crumble Pie

Antwoord van Johnny Doodle
Heerlijke kwaliteit chocola! Nu met de Quatro reep in hun assortiment ben ik helemaal verkocht.