Geen enkel probleem tot nu toe; de klantenservice reageert snel op e-mails en belverzoeken. Ik ben nu een maand klant en heb nog geen storingen ervaren. Wat ik vooral fijn vind, is dat er geen inflati... Toon meer
Ik geef Jonaz met gemak 5 sterren. Ik herken me totaal niet in de negatieve recensies die je soms ziet (mogelijk geplaatst door concurrenten?) Ik ben nu ongeveer een jaar klant en heb nog geen seconde... Toon meer
Eerst bijna 3 maanden zonder e-mail verkeer gezeten. JONAZ onbereikbaar, deden niets om oorzaak te verhelpen. Eerst anderen de schuld geven. Oorzaak niet bij JONAZ. Externe hulp ingeschakeld duideli... Toon meer
Jonaz biedt extreem snel internet voor een prijs die je niet bij de concurrenten vindt: 1000Mb/s voor 39 euro/maand. Als ik een speedtest doe, dan zie ik dat de beloofde snelheid ook nagenoeg echt geh... Toon meer
Jonaz is de zorgeloze provider! Internet thuis hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het moet gewoon goed werken. Daarom houden wij het simpel. Een supersnelle glasvezelverbinding is bij ons de basis. Daar kun je eenvoudig tv of telefonie aan toevoegen. That’s it! Geen ingewikkelde pakketten, geen overbodige extra’s en geen tijdelijke acties. Gewoon snel en betrouwbaar internet dat precies doet wat het moet doen. En met onze internetverbinding voor een vaste prijs (al 10 jaar lang) weet je altijd waar je aan toe bent. Dat is de eenvoud van Jonaz! Doe vandaag nog de postcodecheck en wie weet tot snel!
Stationsplein 45, 3013 AK, Rotterdam, Nederland
- info@jonaz.nl
- jonaz.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
3 jaar bij Jonaz
3 jaar bij Jonaz, nu eerste keer storing gehad. Internet is dikke 10. Klantenservice dikke 0.
Tegen woordig krijg je zelfs geen klantenservice meer aan de lijn maar een receptioniste. Deze kan nog niet eens je meldingen inlezen. Beide service en receptioniste kunnen alleen doorgeven.
Tig keer gebeld, gemaild en zelfs ouderwetse brieven verstuurd. Je wordt nooit terug gebeld en of krijgt geen mail terug. Niet grappig.
Niet perfect maar ze doen er wat aan
Inmiddels heb ik al jaren ervaring met Jonaz en help redelijk wat mensen met hun netwerk met een Jonaz verbinding. Er is een periode geweest dat, vermoed ik, het bedrijf misschien iets sneller groeide dan hetzelf verwachtte waardoor de klantenservice erg slecht bereikbaar was, afspraken niet nagekomen werden en verhuizingen compleet misliepen. Echter zijn er recent weer een hoop problemen opgelost.
Dit jaar meerdere verhuizingen en nieuwe aansluitingen bij Jonaz geregeld en deze verliepen in mijn ervaring erg soepel. Ook is de internetsnelheid en beschikbaarheid altijd goed geweest. Administratief gebeurt er nog steeds wel iets vreemds, soms word er niet afgeschreven en dan ineens meerdere maanden wat door redelijk wat mensen niet word gewaardeerd, echter is hier voor de meeste mensen wel rekening mee te houden.
Al met al is de dienst zelf al helemaal voor de prijs ontzettend goed, lage latency, weinig jitter, nauwelijks storingen voor de laagste prijs in mijn regio. Jammer van het gedoe er omheen echter zie ik dat het bedrijf alle zeilen bijzet om dit te verbeteren.
Volslagen minachting voor klanten
Volslagen minachting voor klanten. Zwijgen in alle talen over de termijn waarop je aangesloten kunt worden. Servicedesk kan en mag niks zeggen (ook niet waarom dat niet mag). Begrijpen kennelijk niet dat er mensen zijn die wél werken en daar internet voor nodig hebben.
Geen abonnement nemen bij JONAZ.nl
Za. 10-04-2021
Vanmiddag bij het leeghalen van mijn brievenbus lag een envelop met de tekst van '' JONAZ - Vind jij dat we over internet niet te moeilijk moeten doen? Wij ook!''-1.000 MB/S internet voor € 39,95 p/m.
Ik dacht, dat is wel goedkoop, dus ging ik alle reviews na en ook bij Trustpilot lezen. Na het lezen van alle reviews van 2020 en 2021 vond ik het verontrustend. Ik ben erachter gekomen dat JONAZ GÉÉN adres (alleen postadres) noch een directe telefoonnummer heeft, dus het idee om over te stappen naar Jonaz.nl gaat NIET gebeuren. ABOSULUUT NIET!!! Mensen a.u.b. altijd reviews lezen en uitkijken met wie jullie zaken doen. Ik wens alle klanten die zich gedupeerd, niet gehoord en genegeerd voelen om zo snel mogelijk weer over te stappen veel succes toe. Francis
Zeer tevreden met Jonaz.
Afgelopen december was ik overgestapt naar Jonaz. Zoals op de site aangegeven ben je zelf verantwoordelijk voor het opzeggen bij je voormalige provider. Hier keurig rekening mee gehouden en prompt op de afgesproken datum was ook keurig de aansluiting gerealiseerd. De beloofde snelheden worden doorgaans gehaald en bij een recentelijke storing werd ik keurig en snel na tevredenheid geholpen. Mijn ervaring voor wat klantenservice is deze prima te doen als je een mailtje stuurt. En er wordt snel teruggebeld en de klacht gezamenlijk besproken en opgelost. In mijn geval binnen 24 uur was het modem vervangen.
Het kost moeite het zo slecht in te richten...
Hoe is het mogelijk om zo slecht je helpdesk in te richten. Vol goede moed ingeschreven bij Jonaz, direct een automatische bevestiging, tot zo ver alles goed. Gebeld om te vragen wanneer ik het beste mijn huidige provider kan opzeggen. Ik zou teruggebeld worden. Nee toch niet. Weer gebeld. Ik zou teruggebeld worden. Toch niet. Een week later had ik er geen goed gevoel meer over. Via Info geannuleerd. Geen reactie. Gebeld voor een annuleringsbevestiging. Ik zou teruggebeld worden. Nee weer niet. Na nog twee pogingen maar opgegeven. Ze werken blijkbaar met een telefooncentrale die niets anders doet dan vriendelijk vertellen dat ze het doorzetten naar het hoofdkantoor. Ik begrijp dat niet. Ik weet niet hoe hun internet is, maar ik ga het niet gebruiken aangezien ik niet dagen internet kan missen ( en dan ook nog geen hulp kan krijgen).
Echt slecht
Echt slecht. Huidige internetabonnement opgezegd en bij Jonaz een nieuwe aangevraagd. Ze zouden mij terugbellen over de order,maar ben
nooit gebeld. Daarom zelf contact opgenomen. Moest van de klantenservice even wachten. Heb een week gewacht, maar wederom geen contact gehad. Lang verhaal kort; na 3 belletjes, 2 mailtjes en 5 dagen voor het aflopen van mijn huidige contract maar de handdoek in de ring gegooid om te voorkomen dat ik zonder internet zou zitten. Heel jammer dit. Ik raad je aan om niet te beginnen bij dit bedrijf.
Super super slecht
Super super slecht, we zijn 11 juni overgestapt en het 2e telefoonnummer is niet mee verhuisd. Dit nummer gebruiken we zakelijk dus ons bedrijf is sindsdien niet meer bereikbaar. Meerder mails gestuurd, geen reactie. Telefonisch is er enkel een callcenter wat de telefoon aanneemt, zij vertellen allemaal hetzelfde verhaal: ze zetten de melding door. Maar er gebeurt niets.
De klantenservice is dus totaal onbereikbaar en er wordt niet gereageerd of gehandeld op meldingen.
Ik raad dit bedrijf ten zeerste af!