Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har gemmen flere omgange købt hos dem. Venlig og imødekommende kommunikation. Der er tænkt på de små detaljer. Der følger altid en beskrivelse af anvendelse muligheder med. Indpakning og små hil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte sommer mystik box og en anden sæt. Der var genganger i sættene. Jeg fin 2 ens halskæder og øreringe og det er jeg ikke tilfreds med. Man kunne jo slet ikke se hvad der var i sættene og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte en mystery box og indholdet oversteg mine forventninger. Det var utrolig positivt at åbne pakken og der var tænkt over små ting som indpakning. Jeg vil helt sikkert købe mere fra dem. D... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Velkommen til Jordens Krystaller – et sted hvor naturens magi, nordisk mytologi og urkraft mødes. Her handler spiritualitet ikke om sødme og glimmer, men om ægte energi, rå styrke og personlig forbindelse til jorden og universet. Vi tror på, at kraften ikke kommer udefra – den vækkes indeni. Hver sten, rune og symbol i butikken er udvalgt for sin energi, ægthed og historie. Fra runer i obsidian til ulvehalskæder, tarotkort og penduler – alt bærer en del af naturens puls og den nordiske ånd.
8300, Odder, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg elsker jeres mystery boxes - man klart mærke, at de er pakket med omtanke og omhu ❤️
Jeg bestilte sommer mystik box og en anden sæt. Der var genganger i sættene.
Jeg fin 2 ens halskæder og øreringe og det er jeg ikke tilfreds med. Man kunne jo slet ikke se hvad der var i sættene og derfor synes jeg, at I burde være obs på man ikke modtager nogle af de samme ting. 🤗

Antwoord van Jordens Krystaller
Ekstra lille gave i form af nøglering er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller en mysterie box fra jer der var så mange brugbare ting.
Hurtig pakning og levering.

Antwoord van Jordens Krystaller
Jeg modtog de bestilte varer hurtigt og de var fint pakket ind. Det var tydeligt, at det var omsorgsfulde mennesker, der havde gjort sig umage for at gøre mig glad. Mange tak.

Antwoord van Jordens Krystaller
Super lækker pakke med hver ting pakket kærligt ind i nøje udvalgte materialer/små poser. Smukke ting og føler en rigtig god energi i hele oplevelsen

Antwoord van Jordens Krystaller
Virkelig flotte sten , og fik en gratis gave med . En nøgle ring , som sjovt nok er livets træ som jeg også har som Armbånd. Er virkelig tilfreds og det er ikke sidste gang jeg køber derinde fra

Antwoord van Jordens Krystaller
Jeg vil helt sikkert købe mere fra dem.
Det blev leveret rigtig hurtigt.

Antwoord van Jordens Krystaller
Endnu engang Tak til JordensKrystaller. En glæde at modtage flere fine Krystaller. Kan mærke og se hvilken omhyggelighed og nærværende ekspertise der forefindes her. Jeg vil denne gang opfordrer alle som ser min anmeldelse her om at kigge indenfor hos Jordens Krystaller og tag for jer af retterne. Godt udvalg og inspirerende website. Universet være med jer.

Antwoord van Jordens Krystaller
Jeg er rigtigt godt tilfreds og jeg fik nogen gode ting denne gang og det gjorde mig glad.

Antwoord van Jordens Krystaller
En webshop med et fint udvalg og jeg er glad for at de har lavet beskrivelse af krystallerne. Stenene jeg fik er i fine former, jeg oplever værdi for pengene. Sendte bestillingen hurtigt. Kan klart anbefale.

Antwoord van Jordens Krystaller
Det var hurtigt… bestilte søndag aften og modtog tirsdag

Antwoord van Jordens Krystaller
Jeg bestilte oprindeligt kun to krystaller, men faldt over deres Mystery Box, som så spændende ud – og den skuffede bestemt ikke! Boxen var fyldt med smukke og nøje udvalgte ting, og selvom jeg ved, at intet er tilfældigt, kunne man næsten tro, at de kendte mig personligt. Indholdet passede perfekt til både mit stjernetegn, mine interesser og endda mit yndlingsdyr. Det er altså imponerende kuratering!
Der var dog en lille smutter: I kortspillet, som også lå i boxen, manglede hjerter knægt – og uden ham er et spil jo ikke meget værd. Jeg kontaktede derfor Jordens Krystaller, og servicen var helt i top: De fandt den manglende hjerter knægt og sender den til mig sammen med et helt nyt kortspil! Det er service ud over det sædvanlige.
Det her bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dem. Stor anbefaling fra mig!

Antwoord van Jordens Krystaller
Fik den fineste mystery box og den var SÅ fin og personlig. Man mærker virkelig, at de gør sig umage🥰

Antwoord van Jordens Krystaller
Jeg elskede den surprise boks jeg købte. Der var så mange spændende ting i som jeg glæder mig til at dykke ned i.

Antwoord van Jordens Krystaller
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.