1. Sanitairwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Jos Ariës: kwaliteit in huis Al sinds 1982 is Jos Ariës een begrip in Zevenaar en omstreken op het gebied van badkamers, tegels en haarden. In onze showroom van ruim 1.200 m2 verkopen wij een compleet assortiment A-merken badkamers, tegels en haarden. Dit met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

3,4

Gemiddeld

Update oplossing CV aansluiting.

Refererend aan mijn ervaring van 24 januari 2023 over mijn badkamer, werd ik snel gebeld door de Firma Jos Aries. Na hoor en wederhoor van mijn ervaring en de reactie van Jos Aries, kan ik melden , dat de problemen over foutieve aansluiting zijn opgelost voor alle partijen.
Daarvoor dan ook 5 sterren.

23 januari 2023

Compleet nieuwe badkamer besteld in…

Compleet nieuwe badkamer besteld in okt.2021, levering en montage mei 2022. Werkt samen met aannemer. Zag er mooi uit.
Wat ging fout. Elektrische radiator 2 keer geen goede radiator geleverd, kwam pas in november 2022 eindelijk na veel telefoontjes. Kranen gingen los zitten, na reclame gerepareerd. Bij begin stookseizoen in nov 22 bleek de aansluiting van de CV leidingen fout te zijn aangesloten ( toevoer leiding verwisselt met afvoer leiding warm water, radiatoren werden niet warm) . Met spoed door eigen installateur laten corrigeren tijdens onderhoud aan CV ketel. Aannemer/ installateur rekening gestuurd voor herstel werkzaamheden, helaas die reageert totaal niet. Gaat een gevalletje van aansprakelijkheid claim worden. Heel jammer.

23 januari 2023

Schade na plaatsing haard, zonder oplossing

Dit bedrijf een haard laten plaatsen. Helaas tijdens de montage is de haard omgevallen en is er blijvende schade ontstaan aan onze betonvloer. Tevens is de haard niet recht geplaatst. De haard leverancier meldde dat de haard ook altijd met 2 mensen moet worden geplaatst gezien de grootte en gewicht, maar hier is door het bedrijf niet voor gekozen met alle gevolgen van dien. Al meer dan 3 maanden bezig met het oplossen van deze kwestie maar we worden continu aan het lijntje gehouden. Helaas gaan we nu juridische stappen ondernemen omdat we ons niet gehoord voelen. Geen aanrader dus.

15 juli 2022

Ze jammerreageren snel komen hun afspraken…

Ze reageren snel komen hun afspraken snel na perfect. Wat tegenvalt is dat ze voor het monteren 1 dag in rekening brengen terwijl ze maar 4 uurtjes nodig hebben en werkzaamheden op de de offerte zetten die niet uitgevoerd hoeven te worden. Let op! Laat de verrichtingen voluit offreerden dan kun je gemakkelijker reclameren

28 augustus 2021

Blij met ons nieuwe toilet

Een kleine 20 jaar geleden een nieuwe badkamer uitgezocht bij Jos Ariës en daar de tegels van die badkamer er nog steeds netjes uit zien, dit jaar ook een toilet renovatie met spullen van Jos Ariës. Ondanks een klein toilet heeft dhr. Jansen ons goed geadviseerd. Wij ervaarden het ook als prettig dat we met behulp van een computertekening een beetje een indruk konden krijgen van hoe het er uit zou gaan zien. Zo werd ook een keuze voor andere tegels, of de wijze van indelen er van duidelijk zichtbaar.
Uiteindelijk dik tevreden met het resultaat.

29 maart 2021

klantonvriendelijk

Betrouwbare zaak met veel keus. Door houding van verkoper in de winkel en later via mail, toch maar drie sterren. In de winkel werd tegenover mij afgegeven op een andere klant. En toen ik via mail een vraag stelde kortaangebonden antwoorden wat mij als klant het gevoel gaf dat het te veel moeite was fatsoenlijk te reageren.

27 juni 2020
Logo Jos Ariës

Antwoord van Jos Ariës

Beste Ingrid,

Hartelijk bedankt voor de review.
Graag zou ik persoonlijk contact met u zoeken om te kijken naar wat er is gebeurd in deze situatie.
Op welke wijze zou ik u kunnen bereiken of is er een mogelijkheid dat u contact opneemt?
Alvast bedankt voor de moeite.

Beste groet,
Koen Ariës

Reviews in alle talen tonen. (7 reviews)