Kerstboom verlichting besteld, als snel kapot. Besteld via bol.com Joudeal wil geen garantie geven. Uiteindelijk, na 2 maanden een retour adres gekregen. Vervolgens wordt het paket geweigerd en n... Toon meer
Product besteld, bevestiging per email. Op site staat voor 23.00 uur besteld, volgende dag geleverd. Niet. Telefoonnummer is niet aangesloten. Emailcontact gaat via outlook.com. Oplichters! Kan ik ei... Toon meer
Snelle levering, Goede services en reageren snel! Top
Kerstboom verlichting, geen garantie
Kerstboom verlichting besteld, als snel kapot.
Besteld via bol.com
Joudeal wil geen garantie geven.
Uiteindelijk, na 2 maanden een retour adres gekregen.
Vervolgens wordt het paket geweigerd en naar mij teruggestuurd.
Via bol.com toch mn geld terug ontvangen.
Wat een mega slecht bedrijf.
Wat een mega slecht bedrijf.
Kerstboom besteld. Geen adapter erbij gekregen. Adapter zou voor de kerst er wezen. Na drie keer dat ze hebben gezegd ja morgen komt ie niet dus. Dag erna bellen ow ja over 2 dagen nee ook niet.
Nu alles retour sturen en nooit meer wat bestellen.
Nog NOOIT zo'n slecht bedrijf en service meegemaakt. Kerst zonder verlichting...
Zonnebed besteld
Zonnebed besteld. Toegekomen, ingepakt in 1 belachelijk laagje noppenplastiek. Bedje beschadigd toegekomen ( letterlijk een stuk plastiek van de armleunig afgebroken). Mail gestuurd en als antwoord gekregen dat ik het zelf terug moet opsturen en dan na enkele dagen mijn geld terug zal krijgen. “En dat ik er dan een nieuwe kan bestellen”. Geen 2 keer dezelfde fout hoor. Service laat dus werkelijk te wensen over.
Niet bestellen
Een setje stoelen besteld via bol.com vorig jaar alles binnen gekregen.
Na 1 jaar is er 1cstoel kapot maar heb 2 jaar garantie contact gehad met bol.comen krijg netjes een mail van deze zaak dat ik de stoel terug mag sturen of 15% terug gestort kan krijgen van t totaal bedrag. Als dit garantie is!!! Moet de kosten van terug sturen zelf betalen...wat een service wat een bedrijf!!!
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar: levering zou de volgende dag zijn, bestelling is zogenaamd afgeleverd, maar ik heb na 6 weken nog niets ontvangen.
2 stoelen besteld voor extra zware…
2 stoelen besteld voor extra zware mensen . Gekregen stoelen voor dunne mensen . Terug gestuurd . Bericht gehad hebben het ontvangen . Maar geld terug ho maar . Zeggen nu niks terug ontvangen te hebben dus mensen niks kopen daar je bent je geld kwijt ong. 120 euro stelletje dieven. Kan ook via bol.comdaar bestellen kijk uit dus
Niets ontvangen maar wel betaald
Niets ontvangen maar wel betaald. Niet te bereiken
Telefoon besteld en betaald en niks…
Telefoon besteld en betaald en niks ontvangen wat n oplichters!!
Ik ook zo dom om 2 air ups te…
Ik ook zo dom om 2 air ups te bestellen..
Niks binnen gekregen.
Ik ga ook proberen via mn bank om geld terug te storten, geen idee of dat lukt.
Hopelijk lezen mensen toch eerst de reviews voordat ze ermee in zee gaan.
Ik niet gedaan echt zooo stom🥴
Oplichters
Geen reactie, niet te bereiken product nooit gekregen. Oplichting, hier nooit iets bestellen.
Oplichting
Een aantal weken geleden een bestelling gedaan. Verschillende verzoeken verstuurd om te reageren. Geen enkele reactie. Ik concludeer: oplichting!
Mensen bestel niet bij joudeals!!!!!!!!
Beetje jammer geen reviews gelezen. Onbetrouwbaar, besteld,betaald en niets ontvangen en reageren ook niet op e-mail. Hoop dat ik hiermee net zoals enkele voorgangers mensen kan waarschuwen. Mensen bestel NIET.....Je bent je geld kwijt!!!!!!
Air up besteld nooit binnen gekregen.
Air up besteld nooit binnen gekregen.
Als mensen aangiften doen en naar hun bank bellen komen we met ze alle verder!!
Ik wil mijn geld terug joudeals.nl zijn oplichters
Onbetrouwbaar webshop
Asjeblieft nooit bestellen hier
Een.air up fles besteld op 23 januari 2023
Nooit ontvangen
Geen reacties op de mail
Telefoonnummer wat niet klopt
Heb aangiften gedaan bij de politie
Air up besteld en betaald
Air up besteld en betaald, nooit geleverd! Onbetrouwbaar
Product besteld, betaald en niet geleverd.
Kan ik eigenlijk aangifte doen, want zo komen ze er wel heel makkelijk mee weg.
Helaas heb ik dezelfde ervaring
Helaas heb ik dezelfde ervaring. Geen product ontvangen en niet bereikbaar
Doe het niet!
Doe het niet. Product gekocht (air up), nooit geleverd. Bedrijf nooit bereikbaar. Te mooi om waar te zijn ook, dan weet je eigenlijk genoeg. Bij mailen kom je uit op elkedagietsleuks waar wel al tal van negatieve reviews over zijn.
Snelle levering, Goede services en reageren snel! Top