Journeylife Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag blev så förtjust när jag öppnade kartongen och fick se min nya resväska. Förtjusningen fortsatte när jag öppnade väskan och fick se den eleganta och genomtänkta inredningen. Jag valde bland olika... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nu fått mina väskor & jag är så nöjd... Det gick lätt att beställa & snabb leverans. Älskar den gula färgen på väskorna, det kommer bli lätt att se dom på flygpkatsens bagageband. Önskar bara... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

När en betalning krånglade och köpet inte gick igenom blev jag trevligt kontaktad. Självklart för att de vill sälja produkten till mig men de ville också lugna mig i det att pengar har inte dragits oc... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffer- en tassenwinkel

Geschreven door het bedrijf

JourneyLife är ett resemärke som erbjuder högkvalitativa resväskor och resetillbehör.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

58 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans! Snygg ändamålsenlig väska! Lättkörd! Bra fack för att sortera i och supersnygg grön färg! Och 5 års garanti! Nöjd kund!
Med vänlig hälsning,
Susanne

8 mei 2025

Kära Susanne,
Stort tack för din fina recension av oss – det betyder mycket! :)
Vi är glada att du är nöjd med din nya resväska. Vi hoppas att du får många härliga resor med den.

Mycket prisvärd resväska

Mycket prisvärd resväska.
Precis lagom stor.
Hjulen rullar lätt

11 mei 2025

Kära Helene,
Tusen tack för din fina recension av oss – det betyder mycket :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveranstiden stämde inte

Kontaktade företaget för att vara säker på att väskan skulle levereras senast ett visst datum. Fick bekräftat att det skulle den, vilket var fel. Den kom senare. Dåligt av kundtjänst att svara så säkert.

29 april 2025

Kära Petra,
Tack för din recension.
Vi beklagar verkligen att din resväska inte kom fram på det utlovade datumet. Det är helt förståeligt att det är frustrerande när man har planerat utifrån den information man fått.

Paketet blev tyvärr försenat eftersom det visade sig vara för stort för det ursprungligen valda paketutlämningsstället. Det omdirigerades därför automatiskt av fraktbolaget till ett närliggande ombud, vilket tyvärr orsakade en försening.

Vi förstår att detta inte levde upp till dina förväntningar, och vi tar till oss din feedback för att kunna informera ännu tydligare i framtiden och undvika liknande situationer.

Jättefina väskor.

Jättefina väskor.
Jag fick hem mina väskor i går. Jag beställde ett set med tre väskor, i färgen Champagne. De var helt fantastiskt fina, jag är sååå nöjd. Hjulen rullar jättefint och det känns som om kvaliteten är hög. Nu vill jag ut och resa, så att jag får använda mina fina väskor.

29 april 2025

Kära Malin,
Stort tack för din fina recension av oss – det betyder mycket.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med dina nya resväskor.
Vi hoppas att du får många härliga resor med dem.

Delivery worked fine

Delivery worked fine. Suitcase seems to have good quality but not tested yet.

28 april 2025

Antwoord van Journeylife

Thank you so much for your wonderful review of us!
We hope you’ll be very happy with your new suitcase.

Best regards

Har nu fått mina väskor

Har nu fått mina väskor & jag är så nöjd...
Det gick lätt att beställa & snabb leverans.
Önskar bara att det fanns skydd till väskorna som man kunde beställa samtidigt & som passade väskorna perfekt....för man vill skydda sina fina väskor från den hårdhänta hantering dom utsätts för ibland.

24 april 2025

Kära Desire,
Stort tack för din fina recension av oss – det betyder mycket!
Vi är glada att höra att du är nöjd med dina nya resväskor. Vi hoppas att du får många fina resor med dem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Inga konstigheter.

26 april 2025

Kära Petter,

Snabb leveranstid

Snabb leveranstid! Praktiskta fickor att packa in små saker. Har inte testat väskorna, men det ska vara kul inför resan till sommaren.

18 april 2025

Kära Agribah,
Stort tack för din fina recension av oss!
Vi hoppas att du får många härliga resor med dina nya resväskor.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är väldigt bra kvalitet på…

Det är väldigt bra kvalitet på väskorna.
Hjulen är utomordentligt bra.
Väldigt nöjd med snabb leverans.

18 april 2025

Kära Anneli,
Stort tack för din fina recension av oss!
Vi är glada att höra att du tycker att resväskorna håller en god kvalitet.
Vi hoppas att du får många härliga resor med dem :)

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Resväskan ser ut som på bilderna på hemsidan.
Lätt väska, bra hjul.

16 april 2025

Kära Kund,
Stort tack för din fina recension av oss.
Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya resväska :)

Praktisk väska

Väldigt tyst och smidig väska

14 april 2025

Kära Abdullah,
Stort tack för din fina recension av oss!
Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya resväska.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och snygg design

Snabb leverans. Snygg väska.

24 maart 2025

Kära Conny,
Stort tack för din fina recension av oss!
Vi är glada att höra att du tycker att designen på resväskan är snygg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra pris för en riktig kvalitetsväska !

Bra pris för en riktig kvalitetsväska !
Rymlig och lättdragen med 4 hjul.
Snabb leverans. Önskar bara jag varit klok o köpt setet om 3 väskor !

15 maart 2025

Antwoord van Journeylife

Stort tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår produkt :-)!

Väldigt nöjd med väskan!

10 maart 2025

Kära Helen,

Stort tack för din fina recension av oss – det betyder mycket!
Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med din nya resväska.
Vi hoppas att du får många härliga resor med den :)

Vänliga hälsningar

Riktigt fina väskor!

Jag var egentligen på jakt efter en handbagage väska som var funktionell, snygg och praktisk. Hittade Journeylife på webben och med deras fina paketerbjudande, smarta väska i väska förvaring och snygga väskor bestämde jag att det var dags att förnya med ett helt set.
Premierresa nästa vecka och jag hoppas kvalité är lika bra som dem känns! Riktigt smidig beställning, prisvärda och snabb leverans!
Kan varmt rekommendera Journeylife :)

26 februari 2025

Kära Tommy,
Stort tack för din fina recension. Det betyder mycket för oss att höra att du upplever våra resväskor som både praktiska och stilfulla – precis som vi själva strävar efter.

Vi hoppas att du får en fantastisk resa med dina nya väskor!

Vänliga hälsningar
Maja, Journeylife