Office 2019 opnieuw geinstalleerd (ivm nieuwe SSD) maar krijg steeds een foutmelding bij het invoeren van de product key. Mail gestuurd en zou binnen 1 werkdag een reactie krijgen. Nu weer een mail la... Toon meer
Na aankoop had ik geen problemen met activeren van de licentie code, maar na een kleine 2 maanden kreeg ik opeens de melding dat de code niet meer zou gaan werken. Contact gezocht met de klanten... Toon meer
Had een key gekocht voor office 2019. Prijs is mooi. Ik heb helaas tot twee keer toe om een nieuwe key moeten vragen. Veel mailcontact, Screenshots en installaties verder is het toch gelukt. Waardeer... Toon meer
Ik snap niet waarom er verschillende mensen haatreacties posten. De office die ik aankocht is ten eerste al zéér goedkoop. En ook de service is helemaal prima. Je wordt snel en op een zeer vriendelijk... Toon meer
JouwOffice verkoopt verschillende software licenties. Jouw licentie wordt 24/7 direct geleverd per mail.
Confuciusplein 19, 1064 LG, Amsterdam, Nederland
- contact@jouwoffice.nl
- jouwoffice.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zaken doen met JouwOffice verloopt…
Zaken doen met JouwOffice verloopt altijd snel en correct. Ik kom zeker terug.
Prima prijzen en snelle levering van de…
Prima prijzen en snelle levering van de registratie keys. Makkelijk en snel online te bestellen. Tot de volgende 😁
Goede service!
Goede, snelle service en een goede prijs. Ik had een bestelfout gemaakt, maar het werd vlot en goed opgelost voor me.
Geen klachten
Kreeg wat ik wou hebben, code werkte perfect. Ik had zelf even de instructies niet goed genoeg gelezen waardoor het niet direct werkte, maar kreeg heel snel reactie op de mail.
Goede klantenservice met snelle reacties via de mail
Na ongeveer 3 maanden hadden wij een probleem met de activatie van office die niet meer geldig was. Waarschijnlijk omdat er ook nog "oude" producten geactiveerd waren.
Wij zijn door de klanten service heel goed geholpen en uiteindelijk is het na volle tevredenheid opgelost.
Het enige puntje ter verbetering is dat de ondersteuning via de mail loopt waardoor het probleem niet direct opgelost kon worden. Echter na een paar keer mailen (met overigens een hele snelle reactie tijd) was het probleem opgelost.
Service achteraf na mislukken bevestegingscode
Ik vind de service van Jouw Office geweldig omdat er een nieuwe code ter beschikking werd gesteld zo dat ik toch office 2019 kon installeren.Hartelijk dank hiervoor.
Werkt goed, installatie probleem opgelost door helpdesk
Uiteindelijk goed resultaat, prima, ik ben tevreden, office is geïnstalleerd met keurige license. 1 ster minder gegeven omdat de eigenlijke software downloaden via de aangegeven links niet werkte. De helpdesk heeft me geholpen maar het heeft uiteindelijk aantal dagen geduurd om op te lossen.
Activatie was heel makkelijk, snel en zonder problemen.
Werkte zoals beloofd, met de online activatie.
Activatie per telefoon is lastiger en tijdrovend.
Ik ben zeer tevreden.
Licentie direct geleverd na betaling
Licentie direct geleverd na betaling.
Ben benieuwd hoe lang deze blijft werken.
Een office 2019 pro voor dit geld roept wel wat vraagtekens op. Anyway, so far so good ! :)
Mijn 2e bestelling was het Antivirus…
Mijn 2e bestelling was het Antivirus pakket, ik kwam er niet helemaal uit waar ik de download kon vinden, binnen 1 dag een goed antwoord ontvangen en alles werkt naar behoren. Zeker een aanrader!
Snelle service
Snelle service, had office 2019 aangeschaft en kreeg de melding dat deze niet geregistreerd kon worden. Contact gezocht met de klantenservice en die hebben geholpen bij de registratie. Werkt nu perfect.
Bedankt voor de service!
Na aantal manden problemen met de code
Contact gezocht met de klantenservice en daar kreeg ik na enkele uren al bericht terug!
Klantenservice gaf een paar suggesties en als de code dan nog niet zou werken gingen ze verder kijken. Nadat de suggesties niet werkten kreeg ik zonder morren een nieuwe licentie code welke het wel weer deed. Wat een top service!
Uitstekende service
Uitstekende service. Had wat moeite met de registratie van Office 2019 en ben binnen een dag geholpen.
Goede service en aantrekkelijke prijs!
Had met activeren een kleine issue maar na één email, zelfs in het weekend, was dit snel opgelost!
Snelle service bij problemen
Snelle service bij problemen. Snel opgelost.
Office
Super geholpen en snelle reactie op mijn problemen met office.
Net zo lang doorgaan tot het probleem opgelost is. Geweldig
Ik ben Super blij met mijn office…
Ik ben Super blij met mijn office pakket en ben heel goed geholpen. Alles werkt en super goedkoop als je drie licenties nodig hebt.
Voor de tweede keer een Office 2019…
Voor de tweede keer een Office 2019 besteld. De eerste keer ging het perfect! Was een online activatie, zo gepiept, je had het niet eens in de gaten. De tweede keer was een telefonische activatie. Heeft iets meer voeten in de aarde omdat je 9 keer 7 getallen moet invullen en dan als respons nog weer 8 keer 6 getallen moet invullen.
Dit ging niet goed. Voor de zekerheid 2 keer 2 = 4 keer geprobeerd (je kan via de telefoon activeren en via de websitelink, de laatste is het advies hoor!) Je hebt nogal wat getallen waar het mis kan gaan. Maar nee, het lukte nog steeds niet. Na het 2e mailcontact kreeg ik een nieuwe activatiecode en was het (toen ik had uitgevonden hoe ik de code moest vervangen in Office), ook met telefonisch activeren via de website zo gepiept! Dus ook als het niet goed gaat wordt je supergoed geholpen!