Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Masakra. Nie mogę się doprosić zamówionego towaru. Karta sd512. Czekam już ponad 2 tygodnie. Zastanawiam się czy nie zgłosić problemu na policję. Odradzam kupowanie w tym sklepie 😡

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Niestety nie sądziłam, że w AD 2026 jeszcze istnieją takie strony. Zamówiłam karty pamięci, które "zaginęły w transporcie" (oczywiście dowiedziałam się o tym tarabaniąc do nich na maila, sami by nie n... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fatalny sklep. Otrzymałem towar niezgody z zamówieniem. Zamiast przeprosić i wysłać zamówiony wymienialiśmy się mailami przez w tygodnie. W końcu zakceptowali zwrot pieniędzy i poprosili o zwrot towar... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie, nie wysyłają do 24h. Zamówiłam paczkę, napisali tego samego dnia ze jest wysłana. Wysłali mi inny numer przesyłki który nie istniał i to jeszcze numer poczty polskiej, a zapłaciłam za kuriera...... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Masakra

Masakra - na pierwszej stronie sklepu dużymi literami że wysyłka 24 h ale zapomnieli dopisać że dostawa 50 dni …
Po otrzymaniu paczki jeszcze musiałam zapłacić podatek !!!
Nie polecam sklepu

28 augustus 2024

firma tragedia

firma tragedia , przesyłka nie dotarła . Dobrze, że zwrócili środki jakie wydałem chodź nie w całości. Gorszej firmy jeszcze nie spotkałem.

22 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Witam.zawsze sprawdzalem opine jednak…

Witam.zawsze sprawdzalem opine jednak teraz z synem przez nie uwagę i nacisk synka.Zamowilem nie sprawdzając opini.przesyłka miala dojść po 2 dniach .ale najprawdopodobnie nie dojdzie .koszt padów do PS 3 200zl ale zawód i placz dziecka niezapomniany.Gnojom powini zamknąć firme.Ze tez nie ma sposobu na takich sk......w.Pozdrawiam i uwazajcie

17 augustus 2024

Towar niezgodny z opisem

Towar niezgodny z opisem. Bluza wykonana w całości z poliestru, co wynika z metki, a jest niezgodne w informacjami na stronie. Bardzo długi termin dostawy, który nie jest wskazany w jasny sposób na stronie zamówienia. Abstrahując od zgodności z opisem bluza prezentuje się nieźle, ale zdecydowaliśmy się na nią z uwagi na materiał wskazany w opisie, czyli bawełna i elastan. Dziecku się podoba więc nie będziemy mu robić przykrości ale nic więcej nie zamówię. Gdybym wcześniej sprawdził opinie to raczej zrobiłbym zakupy gdzieś indziej.

13 augustus 2024

OSZUSTWO

Wszystkie osoby które niestety zostały oszukane proszę do mnie napisać na Facebooku Daria Lazarowska założymy grupę na messenger gdzie sie umoeimy i złożymy się na pozew No niestety tak nie może być że luzie są oszukiwani i dobrze byłoby gdyby ktoś w końcu zrobił z y porządek A przy zwróci brak odezwu i brak odzyskanych pieniędzy niestety w moim przypadku było to 205zl

30 juni 2024

Porażka

Miał być prezent na urodziny dziecka - paczka przyszła długo, długo po urodzinach! Czeka się wieczność a komunikacja ze sprzedającym niemalże zerowa. Zawartość nie wygląda jak ta z reklam i w dodatku jest zapakowana w zwykłą folię - wygląda jak worek śmieci a nie jakiś produkt. Brak opakowania, brak instrukcji obsługi - jak dziecko ma ułożyć silnik V8 z ok 300 małych elementów bez tego? W dodatku nie ma spisu elementów - tzn. ile sztuk danego elementu ma się znajdować. No i niespodzianka... Wszystko zapłacone z góry, ale przy odbiorze trzeba dopłacić cło. Nie polecam.

5 augustus 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kontakt z firmą to tragedia

Kontakt z firmą to tragedia. Przez moją nieuwagę nie doczytałam, że paczki idą wieki i faktycznie tyle trwa dostawa. Na prośbę o przesłanie linka dostałam suche : przepraszamy za kłopot i tyle! Po kilku interwancjach w koncu uzyskałam link.
Zamówienie dotarło, jednakże na poczcie musiałam uiścić dodatkową opłatę-do tej pory nidgdy nie musiałam płacić cła, a zamawiam z Temu czy Allie ciągle, więc dziwna sytuacja. Generalnie towar dotarł, ale całokształt zniechęca do kolejnych zakupów. Co do jakości zobaczymy w praniu ;)

1 augustus 2024

Dramat..

Dramat... Długi czas oczekiwania, a na koniec nie przyszło to co zamawiałem...

30 juli 2024

OSZUSTWO

Tragedia
W styczniu tego roku zamowilam końcówki maszynek do golenia za ok 150 zl. Mamy koniec lipca i dalej nic. Przez maila zostalam zapewniona, że przesyłka jest w drodze. Po czasie poinformowałam, że pójdę w tej sprawie na policje, od tego czasu kontakt zerowy.

11 januari 2024

zwykli oszuści i złodzieje

zwykli oszuści i złodzieje, kontakt zerowy , 3 miesiące czekania na towar który finalnie został zwrócony do producenta ze względu na brak okazania dokumentu w w punkcie celnym poczty polskiej, brak odpowiedzi na moje prośby. Od maja ubiegam się o zwrot kosztów, bez skutku. Osoba z którą koresponduje to jakaś porażka tak jak cała ta firma , powtarzające się pytania, o co mi chodzi ? co chce itp

19 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Niestety nie poczytalam wcześniej opinii, szkoda. Na produkt czekałam bardzo długo, przyszedł, ale niezgodny ze zdjęciem i nigdzie nie było info o dopłacie przy odbiorze. Nie polecam

8 mei 2024

Oszuści

Oszuści. Miałem otrzymać paczkę o wartości przekraczającej kwotę wpłaty, tj. 165 zł, a otrzymałem pudełeczko, w którym były 2 klipsy do tubek z pastą do zębów, jakiś łańcuszek i 1 opakowanie jakiegoś "PIERRES DECORATIVES", w sumie wartość może 5 złotych. Paczkę sfotografowałem i jutro odsyłam z żądaniem natychmiastowego zwrotu pieniędzy.

11 juli 2024

Czytając opinie niżej

Czytając opinie niżej , to i tak jeszcze w miarę dobrze trafiłam :) zamówienia dostała po 20 dniach , oczywiście było opłacone z góry razem z dostawą, ale na poczcie musiałam dopłacić jeszcze około 30 zł za dostawę. Zamówienie nie było kompletne brakuje jednego elementu, napisałam e-mail i czekam na rozwiązania sprawy … więc dalej poinformuję czy są w porządku zachowają się;)

10 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

OMIJAJCIE TEN SKLEP Z DALEKA!!!!

OMIJAJCIE TEN SKLEP Z DALEKA!!!!
Zwykli oszuści, otrzymany towar po dwóch miesiącach zupełnie inny niż zamówiony. Na reklamację otrzymałem propozycje rekompensaty na konto bankowe, co jak można się domyślać nigdy się nie stało. W efekcie końcowym wyrzuciłem w błoto 200zł
Przestrzegam was przed zakupami w tej firmie widmo.

10 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bluza zamówiona dwa miesiące temu

Bluza zamówiona dwa miesiące temu, linku do śledzenia nie dostałam do dziś mimo wielu próśb, przyszła oczywiście z obowiązkiem dodatkowej zapłaty za cło, gdzie informacji o tym nie ma w żadnym miejscu na stronie. Informacje o terminie dostawy również nie są klarowne, natomiast zaznaczenie pod każdym produktem -czas wysyłki 24h - sugeruje, że paczka dotrze szybko. Bluza bardzo kiepskiej jakości, na pewno nie jest warta prawie 200zł. Nie polecam oszustów.

2 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?