Ik heb best een droge huid met neiging tot acne van mezelf. Ik merk echt dat de Vitamine C in deze producten een mooi verschil maken in mijn huid. Oude pigment plekken van puistjes worden lichter en m... Toon meer

Heel lang moeten wachten. Na contact op te nemen "er was een probleem". Pakketje is nooit aangekomen, dus 30 euro voor niks. Communicatie verloopt ook moeizaam. Bestel niet hier!! Update: na dez... Toon meer

De 60s ontharingscrème is gevaarlijk. Na 60s mijn huid verbrand. Heb normaal niet een gevoelige huid. Dit middel is echt te agressief.

Super snelle levering van een super fijn product! Ik heb erg last van hormonale acne en ik heb de acne crème nu een paar dagen gebruikt, ik merk echt al verschil. De crème brengt lekker aan en voelt s... Toon meer

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik moet zeggen dat de levering wel lang…

Ik moet zeggen dat de levering wel lang duurde maar het is wel aangekomen. Ook heb ik gewoon contact kunnen krijgen met het bedrijf via instagram. De potjes zijn allemaal wel half vol en je betaald er best wat voor. De creme zelf is wel goed en je ziet snel resultaat!

9 februari 2025

SCAMMERS

Bestel dit niet!! Komt uit China staat bij de tracking link. Toen ik hun erop aansprak hebben ze me geblokkeerd en geen reactie ontvangen. Ook is het product nooit binnen gekomen. We hebben zijn gegevens al achterhaalt en gestuurd naar BOOS. Stuur alsjeblieft een mail iedereen en zorg dat dit bedrijf niet meer mensen kan oplichten

13 januari 2025

Scam Bedrijf (Mail BOOS programma)

Scam Bedrijf. komt uit China! Levering duurt extreem lang. Nog steeds niks ontvangen. Nep reviews up hun website. Alles is nep en niet waar aan het product. Typische droppershippers mail gestuurde Boos (programma) hier over sluit je er bij aan! En stuur ook een mail.

13 januari 2025

Oplichters

Bestelling komt heel laat binnen het kleine potje was ook nog eens half leeg, meerdere keren contact gezocht met klantenservice hierover, nooit reactie gekregen. Waardeloos product en geen service. Oplichterij!!

21 juli 2023

Oplichters

Levering duurde een maand, potje was half leeg en ik kwam er later achter dat deze voor €0,98 te koop zijn op aliexpress. Trap hier niet in!

13 augustus 2023

ik ben 20 jaar oud en had nog steeds…

ik ben 20 jaar oud en had nog steeds last van acne en acne scars. de product heeft ervoor gezorgd dat al mijn acne na 9 dagen helemaal weg is. ik heb nu nog beetje acne scars maar ik zie al verbetering. ongeacht wat andere zeggen op deze site. de product heeft mij wel goed geholpen en ik ben er zeer tevreden mee.

4 augustus 2023

1 mei besteld!!!!!

Datum: 2 juni 2023

1 mei besteld.
Ik heb nog steeds niks binnen gekregen, ook geen bevestiging van m'n bestelling of trackingcode.

Besteld voor 30 euro en vervolgens zie ik hem op Aliexpress voor 4,47...

1 mei 2023