Na een super gezellig bezoek in de winkel, werd het schitterende pak dat ik kocht snel thuis bezorgd. Even een appje dat het binnen was en opgestuurd zou worden. Echt heel fijn :-) En natuurlijk super... Toon meer
De service zowel in de webwinkel als de echte winkel zelf was uitstekend. Super klantgericht! Een product dat wij hadden besteld kon achteraf niet geleverd worden. Wij werden dan gebeld door JOZ Am... Toon meer
Super service in de winkel gehad zoals gewoonlijk. Omdat ik niet meteen kon beslissen thuis de keuze gemaakt om de prachtige jumpsuit alsnog op te laten sturen. Pakketje kwam binnen twee dagen thuis,... Toon meer
Hele fijne winkel met vriendelijk en vakkundig personeel en een zeer diverse collectie! Vragen over pasvorm, maten, stoffen, ze weten het allemaal en ook op afstand weten ze je prima te adviseren en d... Toon meer
• Multi brand stores in the 9 streets (Amsterdam) • Shop online at www.jozamsterdam.nl • Brands like: Antik Batik, Baum und Pferdgarten, Munthe, Second Female, Ibana, Toral, Studio Anneloes, Second Female and many more...
Berenstraat 29, 1016 GG, Amsterdam, Nederland
- 020 362 7546
- info@jozamsterdam.nl
- jozamsterdam.nl
Vraagt klanten om een review
Lois jeans, een topper!
Mooie jeans van Lois besteld en ontvangen. Prima communicatie via de app mogelijk, heel fijn voor wat laatste vragen over het product. Mooie verpakt en goed verzorgd. Ik ben er blij mee.

Antwoord van JOZ Amsterdam
Super behulpzaam bij twijfel broekmaat
Super behulpzaam bij twijfel broekmaat. Net verpakt en snelle zending

Persoonlijke service!
Heel mooi jasje van Studio Anneloes besteld. Toen er iets misging met de post, kreeg ik een persoonlijke reactie en werd er met me meegedacht. Gelukkig is het opgelost en kan ik nu genieten van het jasje, blij mee!

Antwoord van JOZ Amsterdam
Snel geleverd met leuke persoonlijke…
Snel geleverd met leuke persoonlijke kaart erbij.

Super leuk personeel
Super leuk personeel, die je goed helpt en actief met je mee zoekt naar de leukste outfit. Gezellig om in de winkel te zijn en super leuke kleding, die comfortabel zit en niet overal verkrijgbaar is. Nog betaalbaar ook. Ik slaag altjd en kom altijd ij de winkel uit.

Antwoord van JOZ Amsterdam
Uitstekende service zowel voor tijdens…
Uitstekende service zowel voor tijdens en na de verkoop !!
Heel vriendelijk en behulpzaam .
Zeer tevreden klant 😀
Het is als thuis komen bij Joz!
Het is als thuis komen bij Joz en je voelt je altijd welkom! Persoonlijke service, behulpzaam en eerlijk en altijd een mooie collectie.
Heb al 2 x gebeld want broek Anneloes…
Heb al 2 x gebeld want broek Anneloes gekocht en kreeg niets meer te horen, heb nog steeds niets gehoord en nog geen broek gezien? Zou nog komen maar wanneer?
Groeten
Online schoenen besteld en kreeg een…
Online schoenen besteld en kreeg een cadeautje thuisbezorgd. Alles zo leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Heel feestelijk! En natuurlijk de leukste sneakers❤️
Goed meegedacht met mijn wensen en…
Goed meegedacht met mijn wensen en kwamen met goede oplossing!

Antwoord van JOZ Amsterdam
Ik werd na mijn bestelling gebeld over…
Ik werd na mijn bestelling gebeld over mijn mantel. De verkoopster gaf aan dat de maat ruim viel. Ik had hem al eerder gepast, maar heel lief en attent dat er meteen actie ondernomen werd. Ook de 10% korting werd geregeld, super!

Overzichtelijk
Overzichtelijk, snel geleverd, heel mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij

Antwoord van JOZ Amsterdam
De tip kwam van een vriendin.
De tip kwam van een vriendin.
Ik ben zeer tevreden met de broek.
Zelfs naar Oostenrijk kwam het Paket goed aan

Antwoord van JOZ Amsterdam
Snelle levering en ook is het artikel…
Snelle levering en ook is het artikel in een mooi doosje verpakt.

Antwoord van JOZ Amsterdam
prima en snelle service. Heel vriendelijk bedrijf
Het is een heel vriendelijk bedrijf met snelle service!

Bestelling via whatsapp
Besteld via whatsapp. Vlotte afhandeling, uitstekende service. Denken met je mee. Altijd vriendelijk. En natuurlijk prachtige kleding, het omlopen waard!