JOZ Amsterdam  Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Na een super gezellig bezoek in de winkel, werd het schitterende pak dat ik kocht snel thuis bezorgd. Even een appje dat het binnen was en opgestuurd zou worden. Echt heel fijn :-) En natuurlijk super... Toon meer

De service zowel in de webwinkel als de echte winkel zelf was uitstekend. Super klantgericht! Een product dat wij hadden besteld kon achteraf niet geleverd worden. Wij werden dan gebeld door JOZ Am... Toon meer

Super service in de winkel gehad zoals gewoonlijk. Omdat ik niet meteen kon beslissen thuis de keuze gemaakt om de prachtige jumpsuit alsnog op te laten sturen. Pakketje kwam binnen twee dagen thuis,... Toon meer

Hele fijne winkel met vriendelijk en vakkundig personeel en een zeer diverse collectie! Vragen over pasvorm, maten, stoffen, ze weten het allemaal en ook op afstand weten ze je prima te adviseren en d... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Damesmodewinkel

• Multi brand stores in the 9 streets (Amsterdam) • Shop online at www.jozamsterdam.nl • Brands like: Antik Batik, Baum und Pferdgarten, Munthe, Second Female, Ibana, Toral, Studio Anneloes, Second Female and many more...

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Attent

Snelle levering, prettig contact en persoonlijke aandacht bij de zending

30 november 2022

Antwoord van JOZ Amsterdam

Bedankt voor de lieve review!

Te gekke broek van Munthe besteld

Te gekke broek van Munthe besteld
Werd even later gebeld door Joyce, van Joz Adam, gebeld ivm de maat!
Broek valt ruim, dus of ik de goeie maat had besteld! Om teleurstellingen te voorkomen vroeg ze welke maat ik normaal altijd draag en zodoende kreeg ik dus de goede maat toegestuurd!!
Ben ontzettend blij met mijn broek en geweldig hoe ze dit bij Joz Amsterdam oppakken en dus meedenken met de klant!! CHAPEAU!!

18 november 2022

Antwoord van JOZ Amsterdam

Hi Tineke, wat een super lieve reactie! Wij zijn blij met jou als klant en ook super fijn dat het broekje zo goed past. We hopen je snel weer te zien bij ons in de winkel of online! Liefs, JOZ Family

Top service

Service is top. Goede qualiteit en heel mooie kleren. Erg blij met mijn aankoop. Ik kom zeker terug.

28 oktober 2022

Antwoord van JOZ Amsterdam

Goed te horen dat je blij bent met jouw aankoop en altijd welkom om weer langs te komen! Veel liefs, JOZ Family

Mooie selectie kleding en je wordt…

Mooie selectie kleding en je wordt uitstekend geholpen. Zeer klantgericht en de verkoopster denkt en kijkt met je mee en komt zelf met leuke suggesties. Aanrader!

20 oktober 2022

Antwoord van JOZ Amsterdam

Dank voor je bezoek in onze winkel! Super leuk om te horen!

Echt met liefde ingepakt

Ik houd vd kwaliteit en de comfort van Studio Anneloes kleding. Via JOZ ontvang je het mooi verpakt als een cadeautje voor jezelf.

9 september 2022

Antwoord van JOZ Amsterdam

Wij doen ons best om er voor iedereen een cadeautje van te maken :-) Dank voor de bestelling online! Liefs, JOZ Family

Super leuk

Super leuk, professioneel , gastvrij en gezellig geholpen!
Winkel met diverse merken maar overzichtelijk zodat je niet omkomt van de keuzestress.

9 september 2022

Antwoord van JOZ Amsterdam

Wat leuk dat je bij ons in de winkels bent geweest! Leuke reactie, dankjewel!

Leuke trui en broek

Leuke trui en broek. Ook goede terugkoppeling dat de andere trui er helaas niet meer was.

11 september 2022

Antwoord van JOZ Amsterdam

Fijn dat de bestelling goed is aangekomen, hopelijk zien we je snel weer terug! Liefs, JOZ Family

Online bestelling shampoo

Online bestelling shampoo. Op website was de inhoud van de fles niet vermeld, waardoor er een kleinere fles was geleverd dan ik dacht. Maar ik zag leuke producten op de website, dus ik kom graag een keer de winkel bezoeken.

5 september 2022

Antwoord van JOZ Amsterdam

Beste Erica, dank voor deze terugkoppeling! Wij hebben de inhoud van de flessen nu in de beschrijving gezet. Bij vragen zijn wij altijd bereikbaar. Fijn als we je snel weer zien! Liefs, JOZ Family

Goede en snelle service online bestelling incl. retourzending

Via de website een pak besteld, welke snel geleverd werd, inclusief leuke handgeschreven boodschap.
Helaas paste het pak niet, dus retour verzonden. Na aankomen retour is dit snel bevestigd en het geld terug overgemaakt. Goede en snelle service dus.
Het enige wat verwarrend was is dat postnl het adres op de website niet herkent, maar een toevoeging nodig heeft dat het de begane grond treft.

17 augustus 2022

Antwoord van JOZ Amsterdam

Hi Kyra, fijn dat je blij bent met onze service!
Betreft Post NL; dat is helaas buiten onze macht om en hier kunnen wij zelf niets aan doen :-(
We hopen je snel weer terug te zien! Liefs, JOZ Family

Fijne winkel

Fijne winkel, snelle levering

4 augustus 2022

Antwoord van JOZ Amsterdam

Lieve woorden Dorothe, tot snel weer!