Judith Goeree Translations & Services Reviews 9

4,3

1. Vertaler

Neerlandés/Nederlands: Judith Goeree is beëdigd vertaler Spaans–Nederlands en geregistreerd als beëdigd vertaler in zowel Nederland als Spanje. Haar vertaalbureau verzorgt beëdigde en gespecialiseerde vertalingen van het Nederlands naar het Spaans en vice versa. Zij vertaalt onder meer officiële documenten zoals geboorteaktes, huwelijks- en echtscheidingsakten, diploma’s, testamenten, VOG’s en financiële documenten. Daarnaast is zij gespecialiseerd in medische en toeristische vertalingen. Dankzij haar kennis van zowel de Nederlandse als de Spaanse taal, cultuur en administratieve systemen begeleidt zij klanten bij vertalingen die nodig zijn voor officiële procedures in Spanje en Nederland. Español/Spaans: Judith Goeree es traductora jurada de español-neerlandés y está registrada como traductora jurada tanto en los Países Bajos como en España. Su agencia de traducción ofrece traducciones juradas y especializadas del neerlandés al español y viceversa. Traduce, entre otros, documentos oficiales como certificados de nacimiento, matrimonio o divorcio, diplomas, testamentos, certificados de antecedentes penales (VOG) y documentos financieros. Además, está especializada en traducciones médicas y turísticas. Gracias a su conocimiento del idioma, la cultura y los sistemas administrativos tanto de los Países Bajos como de España, asesora a sus clientes en traducciones necesarias para trámites oficiales en ambos países.

4,3

Uitstekend

Fantastisch!

In een woord: fantastisch! De vertaling van een Nederlands testament volgens Nederlands recht, onverenigbaar met de Spaanse wet, heeft ze heel goed weten te vertalen met extra regels. Ze was razend snel en ik ga haar service zeker weer gebruiken bij een volgende beëdigde vertaling!

16 april 2026

Antwoord van Judith Goeree Translations & Services

Heel hartelijk bedankt, Saskia. Veel succes met de procedures!

Zeer snelle service

Vlot contact via e-mail. Alles werd zeer snel afgehandeld. Honder procent tevreden!

17 maart 2026

Antwoord van Judith Goeree Translations & Services

Hartelijk dank voor deze mooie review, Stefan! Alle goeds in Spanje!

Judith was super met het vertalen …

Judith heeft ons super geholpen met alle juridische en notariële stukken te vertalen en het aanwezig zijn bij de overdracht van het huis. Ze is heel professioneel en weet het in eenvoudig Nederlands te vertalen. Verder weet ze de weg in het bureaucratische Spanje goed te vinden !

21 februari 2025

Antwoord van Judith Goeree Translations & Services

Bedankt voor deze mooie review!

Uitstekende en betrouwbare vertaaldienst!

Voor mijn professionele diensten had ik een medisch document die dringend en nauwkeurig vertaald moest worden van het Nederlands naar het Spaans. Gelukkig kwam ik in contact met Judith, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat haar vertaaldiensten uitmuntend zijn.
Judith heeft mijn medische verklaring perfect en nauwkeurig vertaald. Ze is kundig en professioneel, met een uitstekend begrip van medische terminologie. Haar snelle en efficiënte werkwijze zorgde ervoor dat de vertaling snel klaar was zonder in te leveren op kwaliteit. De communicatie was helder en vriendelijk.
Ik beveel Judith van harte aan voor iedereen die een zorgvuldige en accurate vertaling nodig heeft!

31 januari 2025

Antwoord van Judith Goeree Translations & Services

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wordt gewaardeerd.

Na een fietsongeluk (gescheurde…

Na een fietsongeluk (gescheurde achillespees en verrekte bandjes in de voet)in Malaga te hebben gehad en bij een arts in het ziekenhuis te zijn geweest was er een medisch dossier aangelegd waar wij ons geen raad mee wisten.
Via de arts, die het moeilijk vond om alles uit leggen, bij Judith Goeree terechtgekomen.
Wat een uitkomst!!!
Zij kon alles helder en duidelijk voor ons vertalen zodat het voor ons ook begrijpelijk werd en wat ik moest doen om in Nederland bij een arts duidelijk te maken wat er allemaal bedoeld werd in het dossier.
Echt Super.
Wim Veninga

27 augustus 2024

Antwoord van Judith Goeree Translations & Services

Hartelijke dank voor de positieve review Willem. Fijn dat ik je goed heb kunnen helpen!

Vlot en vriendelijk geholpen

We zijn heel vlot en vriendelijk geholpen bij een aantal bezoeken aan een specialist. Het was voor ons nogal spannend en het was fijn iemand bij ons te hebben die rustig bleef en de taal sprak.

9 februari 2024

Antwoord van Judith Goeree Translations & Services

Hartelijke dank voor deze fijne review! Het was prettig samenwerken met jullie :-).

Judith heeft mij fantastische geholpen…

Judith heeft mij fantastische geholpen met vertalen Nederlands-Spaans van mijn medisch dossier. Zij hanteert een hele professionele aanpak en zij is heel snel.
Bedankt Judith!

Johanna 59

13 maart 2024

Antwoord van Judith Goeree Translations & Services

Dankjewel voor je vertrouwen, Johanna!

Toon reviews in alle talen. (9 reviews)