Ik werd heel snel na mijn aanvraag al gebeld en kreeg goed advies. We zijn uiteindelijk in zee gegaan met de aangedragen aankoopmakelaar en een van de aangedragen verkoopmakelaars.
Het zojuist door mij plaatste revieuw was gericht aan het verkeerde bedrijf. Ik bied mijn excuus aan. Juiste makelaars heeft zeer correct gehandeld. Het negatieve revieuw van zojuist had gericht moet... Toon meer
Voor een goed advies is meer informatie nodig, dan het sturen van een.paar namen naar de klant. Waarom worden deze makelaars geadviseerd? Wat is hun doelgroep. Wat is hun werkgebied. Wat is hun e... Toon meer
Juiste Makelaar vergelijkt honderden makelaars in heel Nederland voor kopers en verkopers. Op basis van de voorkeuren van een consument vergelijkt Juiste Makelaar de makelaars in de regio. Zo kom je altijd in contact met de beste makelaar voor jou. Juiste Makelaar vergelijkt en jij kiest.
Jodenbreestraat 25, 1011NH, Amsterdam, Nederland
- 0202442818
- info@juistemakelaar.nl
- juistemakelaar.nl
Snelle reactie en goed advies
Ik werd heel snel na mijn aanvraag al gebeld en kreeg goed advies.
Voor een goed advies is meer informatie…
Waarom worden deze makelaars geadviseerd? Wat is hun doelgroep. Wat is hun werkgebied. Wat is hun ervaring. etc.
Dit heb ik nu zelf onderzocht en ik heb maar één makelaar overgenomen.
Kortom wat mij betreft een vier op een tienpuntenschaal.
Vriendelijke groeten,
Frans van de Visse

Antwoord van Juiste Makelaar
Correct en tijdige reactie.
Goed gesprek en belangstelling.
Goed gesprek en belangstelling.
Niet twee maar één makelaar heeft mij gebeld.
Top dienstverlening
Juistemakelaars reageerden snel, brachten me in contact met lokale bemiddelaars, en checkten of er contact was gelegd en hoe de contacten verlopen waren. Bedankt voor een superservice !
Zeer snel en accuraat. Fijn contact.
Eenvoudige manier om snel aan goede makelaars te komen. Na het invullen van de vraag via internet, werd zeer snel telefonisch contact opgenomen. Dezelfde dag nam een makelaar contact op. Dit bleek voor ons ook nog de juiste keuze.
de juiste makelaar doet wat die…
de juiste makelaar doet wat die beloofd, prima afspraak en goed contact. dank!
Snelle service
we zouden twee makelaars kantoren…
we zouden twee makelaars kantoren krijgen maar het is er maar bij 1 gebleven . dat vinden we jammer
Snel
Snel, kort en krachtig. 1 telefonisch gesprek en 2 makelaars werden geselecteerd.
zeer snel makelaar gevonden top
Duidelijk en snel
Er werd duidelijk en snel gehandeld en er werd binnen no-time contact met mij opgenomen door een makelaar.
Heel vriendelijk en behulpzaam
Heel vriendelijk en behulpzaam. Ik werd de volgende dag door twee makelaars in mijn omgeving gebeld. Heel erg bedankt voor de hulp! En ook in het engels :)
Bedankt voor de service!
Snel en in lijn met mijn behoeften!
Het was snel, makkelijk en heeft ons een hoop uitzoekwerk bespaart.
Het is allemaal heel snel, duidelijk en makkelijk verlopen. Binnen een week hadden we twee gesprekken met passende aankoopmakelaars.