Jumpzgaming Reviews 83

TrustScore 2 uit 5

2,1

In 2018 en 2019 iets besteld, volgende dag verzonden, netjes binnengekregen. Top! Maar nu had ik 2 weken geleden iets besteld en op de website staat dat ze maar 2-3x per week dingen verzenden i... Toon meer

Bestelling gedaan en nu 2 weken verder. Krijg geen contact, mailtjes komen terug, via Facebook bericht gestuurd en nog geen reactie. Zwaar opgelicht dus en een zeer verdrietig knulletje in huis!

nooit een track & trace ontvangen en geen order binnen. ook lijkt telefonisch contact onmogelijk en komen emails niet aan op het benoemde adres. ziet er niet uit als een positieve ervaring voor mij... Toon meer

Op donderdagavond 2e hands game besteld. Vrijdag verzonden. Woensdag met de post ontvangen in een bubbelenvelop. Levering duurde iets langer dan de eigenaar had gecommuniceerd, maar daar heeft hij ver... Toon meer

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Geen oplichters, maar vreselijke communicatie.

Maar nu had ik 2 weken geleden iets besteld en op de website staat dat ze maar 2-3x per week dingen verzenden ivm een verhuizing, wat geen probleem is. Maar na 5 dagen was ik toch benieuwd wat de status was en heb ik via het contactformulier gevraagd of er al iets bekend was over de verzending. Een dag na die mail kreeg ik mijn geld (tot de laatste cent incl verzendkosten) zonder uitleg teruggestort. Toen heb ik geprobeerd te bellen, maar het nummer was niet meer in gebruik, en daarna nog een mailtje gestuurd om te zeggen dat ik het product, vertraging of niet, nog steeds wel wou. Maar daarop (en een derde mailtje) heb ik nog steeds geen antwoord gekregen.

Ik heb echt geen idee wat er aan de hand is, het zijn ook geen oplichters, want anders zouden ze niet ongevraagd €116,90 terugstorten. Maar ik heb nu zoveel vragen over de hele situatie en ze hebben nog helemaal niks van hun laten horen.

Edit: Schijnbaar zijn ze gestopt en zijn hier alle recente problemen door ontstaan. Nou snap ik wat er aan de hand was, maar snap ik niet waarom ze niet eerder ervoor hebben gezorgd dat je niks meer kon bestellen als ze al zo ver waren om de boel te sluiten.. (Want je kan zelfs nu nog dingen bestellen)

8 augustus 2024

Oplichting!

3 juli 2024

radiostilte na bestelling

nooit een track & trace ontvangen en geen order binnen.
ziet er niet uit als een positieve ervaring voor mij

17 juni 2024

jumpzgaming

Snel,goede bezorging alles netjes verpakt. Ben bij ze geweest met een retour top geholpen rondleiding gehad en gelijk weer wat nieuws meegenomen.

1 februari 2024

:] :)

Goede prijs voor de kwaliteit en toen ik een verkeerd product ontving heb ik na een mail en twee dagen het goede product ontvangen en de andere mogen houden.

20 februari 2023

Goede ervaring

2 keer besteld, tot zover een goede ervaring.

Ook dit maal een prima levering. Besteld tijdens kerst periode dat alles wat drukker is. Zaterdag besteld en op woensdag prima afgeleverd. De PS3 accessoires was veilig ingepakt in bubbel plastic en de PS3 games zijn in prima staat.

22 december 2021

Nu 2 keer besteld bij…

Nu 2 keer besteld bij Jumpzgaming/Magix-buttons en beide keren snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Waren beide keren collectors items waarvoor op ebay absurde bedragen worden gevraagd, maar bij Jumpzgaming betaalbare prijzen! Zeer fijn!

Zeker een aanrader!

10 november 2021

Goeie prijs/kwaliteit verhouding

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Echter, mailtjes zijn zowel nederlands als engels door elkaar, dit is verwarrend. Daarnaast was de controller die ik besteld had niet goed schoongemaakt voor aankomst, dit vind ik niet zo netjes.

11 augustus 2021

Top service!

Spel dat ik wilde hebben was uitverkocht maar de heren van Jumpzgaming wisten het meer dan goed te maken. We kregen zelfs een paar games toe!! Ze denken ook met je mee. Erg vriendelijke en behulpzame mensen! Goedkoop en goed! Top!

29 april 2021

Prima winkel

Prima winkel, maar beetje vreemd, de helft is Engels en de andere helft is Nederlands, ook betaal je voor PostNL en krijg je DHL. pakketje kwam prima aan, ik ga hier vaker bestellen wel via credit card of paypal voor het geval het fout gaat.

8 augustus 2020

Wii stuur vies geleverd gekregen, kan echt niet.

Ik heb een Wii wheel bestelt, omdat we er nog graag één bij wilde hebben. Levering was snel, dinsdag bestelt, vrijdag binnen. Wel met tracking code gekozen, zodat het niet in een envelop zou gaan en ik meer zekerheid had dat het aan zou komen.
Echter was het stuur vies dat ik binnen kreeg. Het was niet wit meer, er zat een vieze bruine laag over heen. Ik heb het dus zelf even grondig schoon moeten maken, voordat ik het stuur kon gebruiken. Dit is absoluut niet netjes, poets het artikel toch even af, zodat het er weer wat netter uit ziet. Zo stuur je iets niet op naar een klant!
Na het schoonmaken zag het stuur er weer prima uit, een paar kleine gebruikssporen, maar dat is niet erg. De eerste dagen al veel plezier van gehad, hopelijk blijft hij goed werken.
Ik denk er dus nog over na of ik nog een keer bij deze shop bestel.

11 mei 2020

Heb splinternieuw spel 64,95 opgestuurd…

Heb splinternieuw spel 64,95 opgestuurd om te ruilen (game control Ps4)
Tegen Yakuza 6 essence en nog wat edition.
Nu na 1 week zeggen ze dat ze het spel van mij
Niet binnen hebben gehad. Is goed verstuurd.
Heb niets van hun ontvangen
Ik ben mijn splinternieuwe game (1 week oud)
Kwijt. Hoor niets van hun.
Krijg geen antwoord op hun mail. Heb nu zelf
Waarschuwingsadvertentie gezet op marktplaats
Pas op voor deze oplichters.!!

4 april 2020

Verkeerde spel binnengekregen

Spelletje besteld, totaal ander spel binnengekregen dan besteld.. Nu inmiddels meerdere malen telefonisch contact gezocht, nemen niet op en bellen ook niet terug. Dit was 1 keer en nooit weer.

29 augustus 2018

Uitstekend!

Prima service, bestelde 2x in korte tijd en alles verliep perfect. Vlot contact, eerlijke mensen! Een aanrader!

1 augustus 2018