Ik heb hier een prachtige Volkswagen…
Ik heb hier een prachtige Volkswagen Golf 8 gekocht. De auto zag er netjes uit en reed verder goed, dus daar was ik in eerste instantie erg blij mee.
Kort na de aankoop bleek er echter een rammel in de vooras te zitten. Volgens Junior zou dit een stabilisatorstangetje zijn. Dit is vervangen, maar het probleem was daarmee niet opgelost.
Daarnaast werd mij vooraf verteld dat de storingsmelding van de parkeerhulp een bekend probleem was dat in het stuur zou zitten en dat dit wel vaker voorkwam. Helaas bleef de melding regelmatig terugkomen. Achteraf bleek het stuurhuis defect te zijn. De reparatie kostte mij € 2.700 en daarna was het probleem volledig verholpen.
Natuurlijk kunnen er bij een gebruikte auto altijd onverwachte gebreken ontstaan. Waar ik moeite mee heb, is dat ik achteraf het gevoel heb dat de ernst van de problemen niet eerlijk is weergegeven. Dat is mijn persoonlijke ervaring, en daardoor heb ik het vertrouwen verloren.
Op basis van mijn ervaring kan ik Junior Automotive daarom helaas niet aanbevelen.