Kan varmt anbefale Stefan Rindom. Efter et behageligt foredrag på Madam Bagger i Korsør fik vi hurtig en aftale i hus og fik hurtig tilsendt vores dokumenter og en dejlig beskrivelse af hvordan vi v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stefan Rindom fra Jura Danmark vil jeg varmt anbefale. I januar 2025 var jeg til foredrag om arv og testamente mm på Madam Bagger i Korsør. Godt foredrag af Stefan Rindom. Efter start med mail... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan anbefale Ditte Lundtoft af hele mit hjerte. Ditte kunne hjælpe og svare på alle spørgsmål og hun bragte også ting frem, som jeg overhovedet ikke havde tænkt over og samtidig var hun så sød at ko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrænset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.
Åstrupvej 10, 9800, Hjørring, Denemarken
God og grundig oplysning og udfærdigelse af fremtidsfuldmagt af Stefan Rindom

Antwoord van Jura danmark
Saglig, engageret og interessant foredrag med Ditte Lundtoft på Læsø. Efterfølgende oprettede jeg et testamente efter telefonsamtale med Ditte. Det var godt at den mulighed fandtes, så jeg ikke var nød til at møde op til en personlig samtale på fastlandet. Uden arrangementet på Læsø havde jeg nok stadig ikke fået det gjort, selvom jeg tænkt tanken.

Antwoord van Jura danmark
God oplevelse af foredraget, og efterfølgende var Stefan rigtig god til at forklare os, hvad det forskellige ord og vendinger betød, ligesom han var god til at lytte og besvare spørgsmål. Specielt omkring testamente.

Antwoord van Jura danmark
Stefan var god til at forklare og tog God tid til det. Og meget i mødekommende og i fordraget forklaret han meget tydligt om hvad det handlede om. Tak for din hjælp

Antwoord van Jura danmark
Under mødet på Madam Bagger blev vi klar over, hvor vigtigt det er, at både fremtidsfuldmagter og testamente er på plads. Opfølgningsmødet foregik privat hos os. Alle de juridiske aspekter forklarede Stefan på en forståelig måde, og vi modtog udkast til dokumenterne, som vi underskrev efter tilretning. Herefter tinglysning. Hele proceduren gik let efter en forståelig opskrift fra Stefan.
Vi er lettede og meget trygge efter vores møde med Stefan.

Antwoord van Jura danmark
Virkelig god til at fortælle og vejlede i mødet og senere ved Fremtidsfuldmagt mm. På Dittes kontor .

Antwoord van Jura danmark
Ditte Lundtofte gav en grundig og let forståelig måde for, gennemgang af fremtidsfuldmagt og generel fuldmagt. Tusind tak.

Antwoord van Jura danmark
vi fik en god og fyldestgørende oplevelse af Ditte Lundtoft, havde god tid til at forklare hvis vi havde spørgsmål samt at have god til snak om løst og fast
alt i alt en rigtig god oplevelse og vi fik lavet nøjagtig
hvad vi kommet for.

Antwoord van Jura danmark
Dejligt arrangement på Møllehuset i Frederikshavn- informativt - spændende og så blev det fortalt på en måde som alle kunne forstå…
Ditte Lundtoft er så nærværende og interesseret i kundens liv og behov
Kun de allerbedste anbefalinger herfra

Antwoord van Jura danmark
Det var en god behandle. Er meget tilfreds.

Antwoord van Jura danmark
Hurtig, venlig og præcis behandling af fremtidsfuldmagt og general fuldmagt.

Antwoord van Jura danmark
Virkeligt sagligt, informativt og oplysende møde på Holmberggård for nylig. Stefan gjorde lovstof og jura let forståeligt, bragte sig selv i spil og i det hele taget blev vi opmærksomme på vigtigheden af at have styr på fremtidsfuldmagter og testamenter. Det hele blev meget mere forståeligt og overskueligt. Tak “for sparket” Stefan, så vi fik taget os sammen!

Antwoord van Jura danmark
De er så dygtige og meget indlevende i den situation de er i.

Antwoord van Jura danmark
Vi har fået lavet fremtidsfuldmagter.
Med super god hjælp og vejledning fra Ditte Lundtoft. Hun er meget ligetil og imødekommende. Tager det svære til et plan hvor man kan være med.
Kan helt klart anbefale Ditte.

Antwoord van Jura danmark
Vi har fået udarbejdet en fremtidsfuldmagt og general fuldmagt hos Jura danmark. Alt fra først til sidst blev utrolig veludført af Ditte Lundtoft. Vi har fået en meget fin behandling og ser frem til at fortsætte samarbejdet med Ditte.

Antwoord van Jura danmark
Fik lavet fremtidsfuldmagt/generalfuldmagt. og tror ikke at det på nogen måde kunne gøres bedre. Så en stor tak til Ditte Lundtoft og jura danmark

Antwoord van Jura danmark
Der er bare helt tjek på de for mig komplicerede ting, der skal ordnes i forbindelse med min fremtidsfuldmagt. Tak Ditte :-D

Antwoord van Jura danmark
Ditte Lundtoft informerede grundigt og forståeligt om fremtidsfuldmagten, og var venlig og imødekommende under hele processen

Antwoord van Jura danmark
Vi har fået alt den hjælp vi kunne ønske os.
Ditte har været god til at give en forklaring så det hele var lettere at forstå.

Antwoord van Jura danmark
Vi føler os rigtig godt vejledt af Stefan Rindum, alt blev som forventet og vi har kun ros til forløbet

Antwoord van Jura danmark
Lees meer over geverifieerde reviews.