Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte Jureskogs köttfärs, i en sån där plastkorvsförp. .. - I pannan simmade (!) sedan färsen i ett rikligt fettbad..!!! Totalt superäckligt! Jag kontaktar sedan dem, alltså firman, och blir där a... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ok mat, inte jättegod, konstig sammansättning i smaker. Va där innan lunchtid, alla bord var smuliga. Kändes som det var en smutsiga hinna överallt, känns inte rent alls där inne. Bananflugor runt dr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi åt på jureskogs i Skövde. Hamburgarna var väldigt flottiga och baconet på min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick städa för att kunna sitta där. När jag gick på toaletten... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en bacon burgare, burgare var klar på 2min fick rått fläskkött, baconet var alltså totalt rått. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... Toon meer

1,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hej, höga förväntningar på Jureskogs men maten var tumme ner

sitter här i Januari -23 och läser artikel om "Finburgare" och Jureskog är på bilden. Jureskogs har inga finburgare. Hade höga förväntningar då jag och min 10-åriga son besökte Jureskogs i Linköping typ i oktober -22. Jag beställes dubbel Cheeseburgare och sonen Bacon BBQ, båda menyer. Min burhare var bara en flottig sörja. Bröd, ost, fett och burgare flöt ihop. Min burgare var väldigt sparsamt kryddad, så den smakade mest fett. Sonen som älskar burgare tyckte hans BBQ-burgare hade mer att önska med. Jag smakade hans burgare och den hade mer smak. Jag kände att köttet ändå var fint på båda burgarna, synd då att de fördärvade råvarorna så hemst. Personalen kändes inte helt 100%, kanske pga att de var ganska nyöppnade. Jureskog him self var där och det märktes att han föregick med gott exempel. Han var typ över allt, tog emot gäster, levereade mat, kom med kaffe, sorterade sopor.Bra jobbat där Jureskog, men menyn och hur den tillreds måste ses över. Jag ser att vi är många som har negativa synpunkter på maten. När jag och min son ska ut och äta har jag frågat om vi ska till Jureskogs, min son skrattar och säger nej, för han förstår att jag skämtar.

14 oktober 2022

Jureskogs trollhättan

Var på jureskogs i Trollhättan för första gången. Det var inga andra där så borde inte varit så komplicerat att få det rätt. Fick fel hamburgare, missade att skicka med allt som beställdes. Hamburgaren med kyckling var väldigt flottig, sötpommes hade nån kemikalie på sig och fick spottas ut. Pommes frites var kalla och jättetråkig smak. Tyvärr aldrig nåt mer besök där.

24 december 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kassasystemet med en som tar…

Kassasystemet med en som tar beställning och häller upp dricka var mycket långsamt. Highfivemenyn luktade inte gott och var salt. Pepsin ljummen och avslagen. Toaletterna mkt ofräscha

1 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag och familjen skulle prova jureskogs…

Jag och familjen skulle prova jureskogs i Värnamo. Klockan 13 på en måndag hade grillosten tagit slut och gick inte att beställa. Det blev inget för oss varken den här gången eller en annan gång…

26 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt smaklös badande i flott

Den enda stjärnan är för bra service av personal som var väldigt trevliga.
Men har man ett hamburgerställe så måste man kunna göra hamburgare. Det här var den sämsta hamburgaren jag nånsin ätit. Helt smaklös badande i flott. Aldrig mer äter jag på en Jureskogrestaurang.
Restaurangen i Eskilstuna.

25 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sitter på deras restaurang i Mjölby

Sitter på deras restaurang i Mjölby. Aldrig mer. Dålig smak på maten, de kan inte hjälpa oss med en barnhamburgare då de inte gillade deras variant av kyckling. De tyckte vi kunde köpa om hela menyn annars kan de inte hjälpa oss. Ingen hjälpsam personal, och ingen som vill ta ansvar. Brödernas utklassar detta och hela familjen är väldigt besviken!

13 juli 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hade så höga förväntningar på Jureskogs…

Hade så höga förväntningar på Jureskogs men blev grymt besviken. Den trötta och håglösa killen som betjänade mig gav ett första riktigt dåligt intryck. Kändes slappt. Sen kom hamburgaren som luktade sur balle. Som tur var, i detta fallet så smakade den knappt något… eller så var det lukten som tog överhand och dolde alla smaker. Pommesen till var torr och smaklös. Så tråkigt att se ett så upphausat varumärke leverera så dåligt.

Edit: Provade att köpa mat där igen. Har blivit bättre men finns fortfarande mycket för dem att bättra.

30 juni 2022

Trollhättan

Trevlig resturang de nyss öppnat i Trollhättan, och hade höga förväntningar. Det smakade riktigt bra, saftigt och en god smak på High Five-Burgaren. Dessvärre mot slutet blev det för mycket fett och jag började må illa av det. det bara rann fett ur pappservetten. Kunde inte äta upp sista biten, inte ens pommesen gick ner till slut.
Kan tänka mig att testa detta ställe igen, men en annan burgare isåfall.

2 juni 2022

Bedrövligt

Beställde en meny vardera av high five och bacon bbq. Båda burgarna smakade av något härskar samt att köttet var kraftigt överstekt. Båda var också för torra och smaklösa. Det händer extremt sällan att jag inte äter upp en hamburgare men både min make och jag lämnade kvar varsin stor bit.

Pommes var bra, dipsåsen liten mängd till överpris men ok smak.

Första och sista gången tyvärr, detta var restaurangen i Gränby, Uppsala.

15 mei 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Missvisande samt felaktig information på hemsidan

Har käkat några ggr på Jureskogs i Nyköping. Maten är det inget större fel på. Kanske inte den wow-sensation som det utmålades innan men bättre är de andra kedjorna... Men....

Vid flertalet tillfällen skiljer sig informationen på hemsidan åt kontra vad det faktiskt kostar eller vad som ingår eller är tillgängligt.

Just nu har de en burgare som heter Go Wild. Initialt kostade den på deras hemsida 99kr för en liten deal men döm om min förvåning då den kostar 109 kr när man kommer till drive thru:n. När jag försökte påtala detta för personen i kassan var det som att prata med en vägg som varken ville eller ens försökte förstå. Det var bara det priset som gällde! Några dagar efter detta ändrades priset på hemsidan till 109kr.

Mitt standardmål genom drivetru:n har annars varit en Bacon BBQ cheese med popcorn till. Har sen suttit i bilen och ätit hamburgaren och snaskat popcorn vilket har varit awesome... lagom lyx i covid-tider. Men idag, när jag för första gången går in för att äta, går det inte att beställa popcorn till burgaren. Från personen i kassan får jag höra att det bara är möjligt att beställa pommes eller raw greens till bacon bbq cheeze!? Jag har ju för bövelen ätit just denna kombo flera gånger i drive thru:n. När jag försöker påtala att jag beställt det förr var det återigen som att prata med en vägg.

På hemsidan står det dessutom(Copy/paste) :
"I deal ingår: Burgare (Mindre eller Större) + Pommes, Raw Greens eller Popcorn + Läsk Ramlösa eller Festis)."

Personen bakom disken gjorde inte mycket för att ens försöka förstå. När jag stod på mig och blev irriterad så gick hen då och kontrollerade detta med någon annan. Då fick jag en polett till popcornmaskinen!?

Nu när Jureskogs expanderar så är det dags att växa upp och se till att informationen på hemsidan hela tiden är korrekt samt att kanske satsa lite på att personalen ha lite bättre koll på vad som gäller eller inte gäller och framförallt ha inställningen "Står det på hemsidan så är det detta som gäller".

25 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var på Jureskogs i Mjölby och åt en…

Var på Jureskogs i Mjölby och åt en utmärkt hamburgare och fick ett fantastiskt gott bröd även på en glutenfri burgare! Det är närmast unikt. Något sämre betyg på majonäsen som inte riktigt håller samma klass men överlag - fem stjärnor!

27 augustus 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.