Bestelling bleef "hangen" in webwinkel. Ik had bestelling geplaatst (dacht ik) in webwinkel. Toen bestelling er na een week niet was, heb ik via email contact opgenomen. Ik had snel antwoord (binn... Toon meer

Eind januari 2024 een Product ontvangen met houdbaarheidsdatum THT 31.12.2023. Na klacht niet echt professioneel opgelost. Product is niet meer voorradig en er is onduidelijk wanneer wel weer.

Ik prefereer tabletten zonder suiker in plaats van de gummies. Verder zou Just2bfit na kunnen denken over alternatieven voor de plastic potten.

Tijdens de wintermaanden vind ik het fijn om mijn weerstand te boosten. Bij Just2Bfit ontvang je zonder gedoe een brievenbuspakket waar alles in zit wat jij nodig hebt!

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Zwitserse natuurproducten voor optimale vitaliteit en immuniteit, ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met DSM Nederland. Kies voor kwaliteit, kies voor 100% natuurlijke producten van Just2BFit.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Houdbaarheids datum van het product was…

Houdbaarheids datum van het product was al verstreken toen ik het kreeg. Ik heb op mijn mail hierover 1x antwoord gehad dat het geld terug gestort zou worden. Ik heb net een mail gehad waarin mijn bankrekening wordt gevraagd. Het komt goed.
Vr gr K.

30 december 2024

Ik heb mooit wat ontvangen en ook geen…

Ik heb mooit wat ontvangen en ook geen reactie gehad op de mail die ik hierover stuurde

11 januari 2024
Logo Just2bfit

Antwoord van Just2bfit

Beste Bartje, vandaag om 10:42 uur heeft u een reactie gehad op uw e-mail. Hierin wordt bevestigd dat uw bestelling opnieuw verstuurd wordt. We hebben de vraag bij DPD neergeled waarom uw bestelling zonder reden retour verstuurd is. We vernemen graag als u nog vragen heeft. Prettige dag gewenst.

Vitamines weer op orde

Ik Moest bij toeval bloedprikken en heb nog nooit gehad dat mijn vitamines allemaal goed op orde waren en nu was alles goed! Zeer tevreden!

29 juni 2023

Snoepje/ vitamines

Ik was benaderd op de huishoudbeurs, goede nette informatie. Ik was overtuigd toen ik het mocht proeven. Het is gewoon een snoepje, wat je eet. Het kauwt gemakkelijk weg en het smaakt ook nog eens lekker.

9 april 2023

Ervaring met Just2BFit is goed

Ervaring met Just2BFit is goed, bezorgdienst (DHL) kan beter. Kreeg een melding dat de producten bezorgd waren, dit was niet zo (terwijl ik thuis was). Producten waren zonder melding bij buren bezorgd.

20 september 2022

Graag had ik wat meer informatie gehad…

Graag had ik wat meer informatie gehad over het gebruik.
Kun je het innemen met warm water of alleen koud water.
Mag je verschillende poeders bij elkaar doen.
Mag het voor het eten of alleen na het eten.

24 mei 2022
Logo Just2bfit

Antwoord van Just2bfit

Bedankt voor je review! We zullen deze informatie toevoegen op de productpagina's. We adviseren de producten met koud water in te nemen en de poeders kunnen eventueel gemengd worden, dat is geen probleem. We adviseren de producten niet op een lege maag in te nemen.