Positivt hele vejen igennem. Ringede for at få råd, bestilte og leveret jf. aftale. En af varerne skulle retur grundet fejlkøb - uden problemer. Absolut anbefalelsedværdigt og handler der fremadrettet... Toon meer
The filofax ordered was delivered sooner than expected - I would say 2 business days. This is the fastest delivery I've ever had by any e-commerce site. The product was more - than - well packaged and... Toon meer
Bestilte Hængemapper til arkivskab, på deres webshop kl ca 14.00 fik ordrebekræftelse, få sec efter og modtog min pakke godt emballeret, 2 dage efter. super nemt, levering til tiden, og varen lever... Toon meer
Lone på direkte Just More telefon linje var yderst hjælpsom proffesionel og serviceminded - Whauw at blive mødt af så sød og venlig en telefon tager - Varerne var lige som de skulle være Ikke sidst... Toon meer
JustMore.dk er en danskejet virksomhed, der går tilbage til 1989. Du finder her et kæmpe udvalg med over 60.000 varenumre af kontorartikler, rengøringsartikler, tavler, garderobe, emballage, lagerinventar, produkter til din fritid m.m. Alt sammen til konkurrencedygtige priser til erhverv og private.
Vi sætter en ære i, at du som kunde får en god service hver gang du handler med os. Vi sender dine varer så hurtigt som muligt og har de fleste varer på lager.
JustMore.dk er totalleverandør til virksomheder, du kan derfor nøjes med at købe skriveborde, aftørringspapir, kontorstole, engangsemballage, køkkenmaskiner m.m. her.

Solvang 12, 3450, Allerød, Denemarken
Vraagt klanten om een review

Antwoord van JustMore.dk
Vi har ventet i 2 måneder, men vores bestilling er stadig ikke kommet frem. Hver gang vi kontaktede jer, fik vi at vide, at den ville blive sendt i næste uge, men desværre har vi stadig ikke modtaget noget.
Det er virkelig skuffende, og jeg er slet ikke tilfreds med jeres service. Jeg vil ikke anbefale andre at handle på jeres hjemmeside

Alt går super godt
God service og levering hurtigt
Tak

Antwoord van JustMore.dk
Super kundeserve - var meget hurtige til a rette en fejl. Hurtig og præcis levering.

Antwoord van JustMore.dk
mangler stadigvæk min vare? og det er løgn det hun skriver i svaret. Venter stadigvæk på min pakke

Antwoord van JustMore.dk
Super flinke, jeg manglede noget blæk til en haste sag, de håndterede ordren med det samme, så jeg havde det dagen efter.
Så kun positivt herfra og tak for hjælpen!