We hebben vaker leasecontracten gehad rondom Apple devices. Ervaring leert dat een nieuwe aanschaf altijd veel rompslomp met zich meebrengt als het gaat om UBO's, handtekeningen, kopie van paspoorte... Toon meer
Een meer dan uitstekende service. Direct nadat mijn mac een ongeluk had en ik avonds nog een vervanging moest regelen, werd al contact opgenomen. Ook werd meegedacht over wat direct beschikbaar was e... Toon meer
Wij hebben de keuze gemaakt om met Juuz in zee te gaan voor het leveren van Macbooks voor onze werknemers. Daarmee hebben we in Juuz een fijne partner gevonden. Ze denken mee, geven advies en onze... Toon meer
Ik heb met plezier gebruik mogen maken van de producten. Altijd behulpzame support en super vriendelijk. Bestelling was erg snel geleverd en was al geconfigureerd op mijn naam. Ik bedank met name Flor... Toon meer
Spaceshuttle 18C, 3824 ML, Amersfoort, Nederland
- +31 (0)35 203 1569
- info@juuz.com
- juuz.com

Antwoord van JUUZ.
Heel goede service en snel
Heel goede service en snel. De MacBook werkt ook super goed! Ik ben heel tevreden

Fijne partner voor Apple hardware
Daarmee hebben we in Juuz een fijne partner gevonden. Ze denken mee, geven advies en onze werknemers kunnen direct met Juuz bellen als er hands-on hulp nodig is.

Geweldig bedrijf, aanrader!
Mijn man en ik hebben beiden een zeer goede ervaring met dit bedrijf, we werden snel, vriendelijk geholpen en de computer kwam de volgende dag al aan! erg tevreden over de hele ervaring en ook de computer zelf, top!

Antwoord van JUUZ.
Goede en snelle service als je vrijwel…
Goede en snelle service als je vrijwel direct of nog dezelfde dag een MacBook nodig hebt! Thanks heren.

Antwoord van JUUZ.
Goede service, er wordt met je mee gedacht, snelle levering, macbook in top staat.
Erg tevreden.
Gr Rico
Goede kwaliteit en fantastische klantenservice
Heel tevreden met de laptop en er ging wat fout met de verzending, maar dit werd heel netjes opgelost. Top bedrijf!

Here to Stay!
We hebben vaker leasecontracten gehad rondom Apple devices. Ervaring leert dat een nieuwe aanschaf altijd veel rompslomp met zich meebrengt als het gaat om UBO's, handtekeningen, kopie van paspoorten etc.
Nu voor het eerst met RentYourMac in contact gekomen en vanaf het eerst moment was het advies en de communicatie snel en goed en de afhandeling naar verzending van het device heel snel en zonder problemen. Heel blij met onze nieuwe Mac op kantoor!
Top service!
Tijdens mijn tentamenweek was mijn scherm gebarst van mijn laptop. Ik had met spoed een laptop nodig. Op internet vond ik rentyourmac. Na het lezen van de goede reviews besloot ik een macbook te huren. Na het betalen werd het dezelfde dag opgestuurd en had ik de laptop de volgende dag al ontvangen. De laptop zag er heel goed uit net als nieuw! Top service!
Fijn contact met het bedrijf
Fijn contact met het bedrijf. Gelijk reactie en vriendelijke mensen. Dit is echt een aanrader.
Altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
Door alle problematiek zijn we zo…
Door alle problematiek zijn we zo netjes behandtld en snel. Alleen maar goeds!

Antwoord van JUUZ.
Heel blij met de snelle communicatie en…
Heel blij met de snelle communicatie en kwaliteit!

Antwoord van JUUZ.
Goede service, vriendelijke mensen!
Snel antwoord op vragen. Eventuele problemen worden opgelost en last but not least:
Er wordt met je meegedacht! Dat heb ik als zeer prettig ervaren!
Ik kom zeker terug!