Køkkenfornyelse Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produktet blev leveret hurtigt og var ikke defekt, men pakkefyldet bestod af små flyvske papirspåner. Industriindpakning med fuld hensyntagen til indpakkeren og ingen hensyntagen til modtageren. Besvæ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er så tilfredse og glade for vores “nye” køkken. Alt fra vores besøg for at kigge på forskellige køkkenlåger, typer og farver hos jer fremvist af Anja. Herefter besøg hos os af Lars med gode ide... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu har jeg handlet ved Køkkenfornyelse to gange, hvor jeg har købet Askø til mit køkken og Bogø til baggang. Begge gange har kvaliteten overrasket positivt, set i forhold til prisen. Målene har pass... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De to " dutter" ,der holder min ene køkkenlåge oppe, virkede ikke mere. Jeg aner INTET om køkkener, men jeg kunne se der stod 200N på " dimserne. Da jeg skrev det i søgefelter google kom der 2 gasd... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

32 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en reklamation på et produkt…

Jeg havde en reklamation på et produkt fra Køkkefornyelse.dk ikke deres skyld men måske produktet havde en svaghed.
kundeservice fik nogle billeder på mail og samme dag sendte de komplet nyt produkt afsted. Så god service og hurtig levering.

1 mei 2021

Muligvis den dårligste kundeservice

Muligvis den dårligste kundeservice jeg har oplevet.
Fik bestilt en forkert vare, hvilket selvfølgelig var min egen skyld, men der var ingen samarbejdsvilje ift. returneringen. Sendte varen efter deres instrukser, men de tog ikke imod pakken, og den er nu kommet retur til mig igen. Fragtudgifterne ender med at blive højere end selve varens pris, så nu ryger varen ud i stedet.

9 januari 2021

Dag til dag levering

Dag til dag levering
God vare i fin kvalitet til fornuftige penge. Nye gasbeslag til køkkenlåge, virker perfekt og håber de holder lige så godt som de gamle. De blev leveret dagen efter bestilling, så kunne ikke gøres bedre

21 december 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Der er flere ting, og håber forbedring findes

Der er flere ting der giver en utilfreds oplevelse.
Det første som endelig også er det sidste negative, er fragt betalingen...
Jeg ved ikke lige hvorfor det koster "spidsen af en jetjager" at man skal tjene på det område er det her det eneste sted jeg har været ude for det. Jeg skulle bruge 2 gasdæmpere til 200,- så fragt er den vilde sum af 69 shop, 79 hjemme, så køb for 300 og fragt er lavere. Det gjorde jeg så, men fjernede det igen da fragt så bare var 49/59 "wow en besparelse" pff.... (ved køb over 600,- er fragt "normal" 39 shop/49 hjemme levering. Ikke engang i disse corona tider kan fragt være "normal" (29/39 for min pakke størrelse)
Levering - Tidsmæssig er ok, men det ligner noget man får hos en fiskehandler, den var bare ødelagt i tapen og pakket ind i gammel avis. Der er en rids i den ene men ser ud til at fungere (i hvor lang tid vedes ikke) og der er bare optaget i kundeservice, så der er ingen hjælp at hente der.
Jeg skulle ellers bruge 2 mere, men selvom de ikke såån er lige til at finde hos en anden, ender det nok med at jeg ændre det, hvis muligt til en fjeder (ikke sikker endnu)
Ps. det er ikke svært for køkkenfornyelse at finde mig, da jeg har modtaget dem igår, og der er nok ikke mange der har bestilt 2 stk 200N gasdæmpere ;) )

18 december 2020

Elendigt firma!

Elendigt firma!
Evner ikke at levere varen som aftalt - ej heller de rigtige varer.
Det var både første og sidste gang jeg benytter jer.
Kan absolut ikke anbefale nogen at handle her.

5 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Konsulent besøg en forretning i sig selv ☹️

Var ellers interesseret i at gå et tilbud på fornyelse af vores køkken men er ærligt talt ikke tilhænger af firmaer der tager knap 1000.- for et konsulent besøg, så mener jeg at interessen fra sælger i at sælge et godt tilbud til mig går fløjten, da han jo kan køre rundt hele dagen og lave dårlige tilbud men stadig gøre en ok indtjening. Jeg er tilhænger af gode gamle sælgere der gør sig umage for at lave et godt tilbud som kunden ikke kan sige nej til, og derved tjene sin løn på den måde.

11 oktober 2020

Alt startede godt

Alt startede godt. Men blev et forløb vi ALDRIG kan anbefale. Ulrik lavede så mange fejl,og 'glemte så mange ting undervejs. Og fejlen var alle andres. Uge 26 blev vi lovet vores køkken færdig. Det blev færdig uge 34. Han blev aggressiv i sin attitude når han blev konfronteret med vores utilfredshed. Vi er tilfredse med det færdige resultat. Men det er desværre ikke vores anbefalinger Ulrik skal leve af.

11 oktober 2020

Bestikindsats

Sendte et bestikindsats tilbage( forkert mål)
De kunne ikke refundere beløbet da der var ridser fra en hobbykniv som de selv nævnte.
Det kan kun være dem selv da de har pakket ud.
Der var ikke ridser da jeg pakkede det og jeg har ikke brugt en hobbykniv.
Hvem vil bruge 65 kr. i porto på et bestikindsats til 159 kr. hvis man selv har ødelagt det.

10 oktober 2020

God service!

Fik leveret nogle push beslag i den forkerte farve grundet en lagerfejl. Kontaktede dem og vi fik løst problemet yderst tilfredsstillende!

24 februari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt en krydderihylde i krom…

Jeg har købt en krydderihylde i krom til 349,-

God information på hjemmesiden, nem at bestille, meget hurtig levering, fin kvalitet, ok pris.

Jeg er en fuldstændig tilfreds kunde, tak.

20 oktober 2019

God service fra Køkkenfornyelse

At Post Nord ikke lige kunne finde ud af at levere, skal ikke komme Køkkenfornyelse til last. Bestilte to gascylindre til køkkenskab. De kom var dog ikke kommet frem efter 7-8 dage. Køkkenfornyelse efter lyste dem hos Post Nord. Men sendte for en sikkerhedsskyld to nye.
Dagen efter modtog jeg to pakker. Den nye Køkkenfornyelse havde sendt og den Post Nord så endelig havde fået taget sig sammen til at levere.
Køkkenfornyelse sendte mig derefter en returlabel så jeg kunne returnere den den ene pakke.
God service fra Køkkenfornyelse, som dog fik ekstra bøvl ud af Post Nords manglende evne til at levere til tiden. Og gaccylindrene passede som de skulle :-)

19 oktober 2019

Super hurtig levering

Super hurtig levering, alt som aftalt.
Bestilte en ny gasfjeder til mit køkkenskab. Ankom 2 dage efter bestilling. Passede og virker perfekt. Fik god og hurtig information omkring min bestilling og ingen problemer.
5 stjerner herfra.

28 februari 2019