Tusind tak for at redde mit hegns projekt. Var blevet brændt af af 2 leverandører. Samt det firma ( tree tops) der leverede hegnet og 2 gang forkerte skruer ..ikke så fedt når man i forvejen er sy... Toon meer
Vores hule terrassebrædder fra K2 Komposit (købt første gang 2015) begyndte at revne i længderetningen, og knække ved normal belastning, allerede 1 år efter montage. Da det fortsatte har vi haft k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
DET VAR EN stor oplevelse, at bestille ved K2. Bestilte både til terrasse & havehegn .Steffen fortalte alt om, nedlægning, plus opsætning, hvad jeg skulle passe på med ( FEJLMONTERING ) Havde tid til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos K2komposit sælger vi terrassebrædder, hegn og tilbehør i komposit. Vi sælger både til private og erhverv.
Nålemagervej 11, 7490, Aulum, Denemarken
- info@k2komposit.dk
- k2komposit.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig svar på mails vedr
Hurtig svar på mails vedr. Forsendelse og ikke mindst en relativt hurtig levering samt overraskende god kvalitet af vinkellister jeg havde bestilt. Tak for en god service:)
Perfekt service
Dan var meget hjælpsom, og vi fikset bestilling og levering på en god måde. Produkterne blev leveret 2 dage efter og tingene funker bare. Det hegn vi købte er nemt at arbejde med og giver et flot resultat.
En rigtig klar og forståelige tale til…
En rigtig klar og forståelige tale til en næsten døv mand virkelig god og venlig tak jeg vender tilbage ved forsat arbejde
Fine produkter
Fine produkter, god kvalitet. Vi havde en lille reklamation, over beskadiget brædder. Ingen problemer med reklamation, vi fik nogle nye med hurtig levering.
Det er rart at man kan få er farve prøve
Det er rart at man kan få er farve prøve. Jeg har handlet
Med K2 komposit 2022 samt her i 2024 og har kun en god oplevelse
God service flink personale
God service flink personale, fik 10% rabat ved større køb ,varer kom som aftalt.Vil bestemt benytte dem igen.
Jeg havde en reklamation og blev…
Jeg havde en reklamation og blev behandlet super godt.
Mvh. Jan
God rådgivning
God rådgivning, sublim service, lynhurtig levering og kvalitets materialer. Jeg er overordentlig imponeret af den høje service. Har købt komposit hegn og låge i sort stål og er yderst tilfreds.
Super, og hurtig levering
Har fået leveret stålprofiler. Købte dag 1, fik leveret dagen efter - af en yderst behagelig og rar fragtmand. Han tog af egen opfordring lige palleløfteren med ned fra lastvognen og spurgte om han ikke lige skulle flytte en palle med tunge emner, som jeg havde stående i fuld regnvejr. Super betjening.
Super service og meget nemt.
Super service og meget nemt.
En fornøjelse at handle med.
Jyder går bare lidt længere.😊
Man får en super service ved firmaet
Man får en super service ved firmaet
Perfekt og rigtig hurtig levering
Det virker bare
Det virker bare. Perfekt konstruktion, solide materialer, gennemtænkt løsning. Og en rigtig god service efter købet.
God og hurtig kundeservice
God og hurtig kundeservice! Svarer hurtigt på henvendelser og hjælper hvis man oplever problemer med produktet.
Meget fin kundeservice.
Meget fin kundeservice.
Selv da jeg måtte erkende, at mit forarbejde var for ringe, og at jeg derfor måtte returnere godset, var der hjælp at hente. Fornemt.
UTROLIG FLOT OG UHØJTIDELIG BEHANDLING.
UTROLIG FLOT OG UHØJTIDELIG BEHANDLING.
KAN VARMT ANBEFALE FIRMET TIL ALLE JEG MØDER PÅ MIN VEJ.
Hurtig levering og god kvalitet
Virkelig hurtig levering og godt emballeret, desuden en rigtig god kvalitet.
Har altid fået god behandling og kanon…
Har altid fået god behandling og kanon service hos K2, har både fået hegn og terrasse fra dem med stor tilfredshed, kan klart anbefales og glæder mig til næste bestilling...
God service og rådgivning.
Hos K2 Komposit fik jeg en god service og en god rådgivning pr. telefon og mail. Hurtig levering og fornuftige priser.