K4G.com Reviews 15.934

TrustScore 4 uit 5

4,1

Goede dienst en prima afhandeling. Alles werkt en de handleidingen zijn nuttig. Prijs is natuurlijk de beste ervaring...

Snelle klantenservice Ik had EA Sports FC 24 gekocht, had wat problemen met de Account Dit werd gelukkig snel opgelost door klantenservice en ik kreeg zelfs compensatie voor het ongemak. Raad deze s... Toon meer

Diensten zijn snel en tegen een goede prijs geleverd. De instructies waren niet helemaal duidelijk waardoor ik contact heb moeten zoeken met klantenservice. De aanvullende instructies per mail hebben... Toon meer

Aankoop gedaan, licentie geleverd. Werkt vervolgens niet, moest screenshots aanleveren om aan te tonen dat het niet werkt. Vervolgens moet ik twee dagen gaan wachten zodat ze kunnen onderzoeken wat... Toon meer

1. Kansspelaanbieder

🎮 K4G is an advanced but simple store where you can find your favourite games, software, gift cards and many more - all at great prices. Our main goal is to provide you with TOP-NOTCH CUSTOMER EXPERIENCE at each step of your customer journey but also make some impact in the world. That's why a portion of every purchase made on our platform goes toward animals in need. You can read more about our mission at any time - https://k4g.com/our-mission ❤️ At K4G you will find CD keys for various gaming platforms such as Steam, EA App, Battlenet, GOG, Uplay, and many more!

K4G - Advanced but simple gaming store for Everyone.

Providing TOP-NOTCH customer experience is the number 1 priority for us.
At K4G Customer Satisfaction is everything to us. We strive to provide the best possible customer experience and make your customer journey smooth and effortless. Want to find it yourself? Check our KnowledgeBase at help.k4g.com or reach us via 24/7 LiveChat available at the bottom right corner of the website.

🆘 24/7 LiveChat Support & Detailed Knowledge Base

ℹ️ Our Support Team is there to help, we are available 24/7 just for you!

Simply click on the chat widget at the bottom right corner at k4g.com to start the chat with us. You can also find tens of articles in our Knowledge Base: https://help.k4g.com/

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

16K reviews

foutje van mij maar ik laat nog steeds…

foutje van mij maar ik laat nog steeds een slechte review achter. Was opzoek naar goedkope fireworks mania en toen kreeg ik van google suggesties voor 3 euro. Ik had hier op geklikt en had het gekocht maar toen bleek dat ik fireworks simulator had gekocht. Dus eigenlijk mijn fout maar ik ben nog steeds 3 euro kwijt

12 augustus 2024

Hartelijk dank voor uw recensie.

Allereerst willen we u bedanken voor het feit dat u onze site een kans heeft gegeven en voor de tijd die u heeft besteed aan het achterlaten van de recensie.

Als het gaat om wat er is gezegd, willen we benadrukken dat u op de hoogte bent gebracht van het exacte product dat wordt verkocht op de productpagina.

K4G-reputatieteam

Levering was snel, helaas service niet

Levering was snel, dat ging goed. Kon helaas geen toegang krijgen tot het steam account en er werd geen oplossing aangeboden. Gelukkig heeft kinguin het geld teruggestort.

12 augustus 2024

Hallo,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst willen we u bedanken voor het geven van een kans aan onze site en voor de tijd die u heeft genomen om een beoordeling achter te laten.

Wat betreft uw opmerkingen willen we benadrukken dat we bij K4G dagelijks duizenden sleutels verkopen en dat meer dan 99,6% daarvan feilloos werkt. Toch kunnen er in zeer zeldzame gevallen fouten voorkomen en we vinden het jammer dat dit bij uw bestelling het geval was.

K4G Reputation Team

Ik heb via de website online Minecraft product aangeschaft. Na aanschaf kreeg ik log in gegevens die leiden naar een al bestaand Minecraft account vermoedelijk van een ander persoon. Ze verkopen hierbij dus ander mans gegevens en accounts voor deze server. Daarnaast werkt Minecraft niet goed en kan ik bepaalde servers niet betreden doordat het account wat mij gegeven is gebanned is.

10 augustus 2024

Hartelijk dank voor uw recensie.

Allereerst willen we je bedanken voor het geven van een kans aan onze site en voor de tijd die je hebt besteed aan het achterlaten van je review.

Als het gaat om wat er is gezegd, willen we benadrukken dat we bij K4G dagelijks duizenden sleutels verkopen en dat meer dan 99,6% daarvan foutloos werkt. Desondanks kunnen er in zeldzame gevallen fouten worden gemaakt en het spijt ons dat dit het geval was met uw bestelling.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om toe te voegen dat we veel waarde hechten aan klanttevredenheid en dat we het vervelend vinden als je ontevreden bent over de situatie. We hebben je daarom een ticket gestuurd met extra uitleg. Zou u uw Postvak IN willen controleren?

Zeer slecht

Zeer slecht

9 augustus 2024

Hallo,

vielen Dank für Ihre Bewertung.

Zunächst einmal möchten wir uns dafür bedanken, dass Sie unserer Website eine Chance gegeben haben und sich die Zeit genommen haben, uns eine Bewertung zu hinterlassen.

Was Ihre Aussage betrifft, möchten wir betonen, dass wir bei K4G täglich Tausende von Schlüsseln verkaufen und mehr als 99,6 % davon einwandfrei funktionieren. Dennoch kommt es in äußerst seltenen Fällen zu Fehlern, und wir bedauern, dass dies bei Ihrer Bestellung der Fall war.

Mit freundlichen Grüßen,

Hello,

Thank you for your review.

First of all, we would like to thank you for giving our site a chance and for the time spent leaving us the review.

When it comes to what has been stated, we would like to emphasize that at K4G we sell thousands of keys on a daily basis and more than 99,6% of them do work flawlessly. Nevertheless, on extremely rare occasions, mistakes do happen and we are sad to see that was the case with your order.

Taking this opportunity, we would like to add that we care very much about Customer Satisfaction and we hate to leave you unhappy about the situation. We have therefore sent you a ticket with an extra explanation. Would you mind checking your Inbox?

We are looking forward to hearing from you.

Goed

Had eerst het gevoel dat het een scam was, maar was toch top!

7 augustus 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

perfect

direct geleverd, alles was oke voor een goede prijs.

4 augustus 2024

Hallo,

Bedankt voor uw geweldige beoordeling.

K4G-reputatieteam

Goeie prijzen snelle levering wel…

Goeie prijzen snelle levering wel jammer dat de service kosten zo hoog zijn

4 augustus 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons.

K4G Reputation Team

Ff uitzoeken hoe je je spel kunt…

Ff uitzoeken hoe je je spel kunt verzilveren. Maar dan heb je ook wat..

Aanrader👌

25 juli 2024

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze geweldige recensie te schrijven.

Snelle levering van code

Snelle levering van code, alles werkte en prima prijs.

9 juli 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. We hopen u snel weer te zien.

K4G-reputatieteam

Als je vaak keys koopt, hier niet kopen!

Koop vaak keys van games via sites. Vandaag voor het eerst via K4G.

Het komt wel eens voor dat een key niet werkt en dan krijg je bijna altijd een nieuwe.

Bij K4G laat support je dus doodleuk zelf contact opnemen met de support van de publisher en moet je gaan vragen wanneer de code is gebruikt.

Jullie geven mij een code die is gebruikt. Waarom moet ik jullie werk doen?

Slechtste service ooit.

1 juli 2024

Hallo,

Bedankt voor uw beoordeling en het spijt ons dat het een negatieve beoordeling is.

Helaas kunnen wij op basis van de verstrekte informatie uw geval niet identificeren in ons systeem. Met dit gezegd hebbende, kunt u ons meer details geven over uw bestelling, zodat we hier adequaat naar kunnen verwijzen? We hebben dit aangevraagd via Trustpilot.

K4G-reputatieteam

Alles werd meteen geleverd zat…

Alles werd meteen geleverd zat eigenlijk geen wacht tijd tussen super service en nette prijzen

26 juni 2024

Dear Bart,

Thank you a lot for such kind words.

K4G Reputation Team

Steamkey besteld voor een mooie prijs

Steamkey besteld voor een mooie prijs. Naar betaling de key via de mail binnen gekregen. Key ingevoerd en spel gedownload. Spelen maar :-)

28 juni 2024

Hello,

Thank you for taking the time to leave us such a fantastic review.

Good

Good, fast and it works like a charm

16 mei 2024

Hello,

We hope you will stop by our site many more times and wish you lots of fun with the chosen game.

K4G Reputation Team

Moeizame start, maar uiteindelijk opgelost

Aankoop gedaan, licentie geleverd. Werkt vervolgens niet, moest screenshots aanleveren om aan te tonen dat het niet werkt. Vervolgens moet ik twee dagen gaan wachten zodat ze kunnen onderzoeken wat er mis gaat?

Update: Het heeft uiteindelijk langer geduurd dan twee dagen, maar er is nu een licentie die werkt. De start was dus wat moeizaam maar er is uiteindelijk dus wel een licentie geleverd die werkt.

29 april 2024

Beste David,

Hartelijk dank voor uw recensie.

Allereerst willen we je bedanken voor het feit dat je onze site een kans hebt gegeven en voor de tijd die je hebt besteed aan het achterlaten van je review.

Als het gaat om wat er is gezegd, willen we benadrukken dat we bij K4G dagelijks duizenden sleutels verkopen en dat meer dan 99,6% van de sleutels vlekkeloos werkt. Desondanks kunnen er in zeldzame gevallen fouten worden gemaakt en het spijt ons te zien dat dit het geval was met uw bestelling.

K4G-reputatieteam

Het is dus eigenlijk gw net helemaal…

Het is dus eigenlijk gw net helemaal niks

28 april 2024

Hallo,

Helaas kunnen we op basis van de verstrekte informatie uw geval niet identificeren in ons systeem. Met dit gezegd hebbende, kunt u ons meer details geven over uw bestelling, zodat we hier adequaat naar kunnen verwijzen? We hebben dit aangevraagd via Trustpilot.

Good site

Code works and got it fast after purchasing it.

9 april 2024

Hello,

Thank you very much for your kind words about the site.

K4G Reputation Team

Goede site kon op veel manieren…

Goede site kon op veel manieren betalen
En key weer super snel geleverd

24 maart 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor uw fantastische recensie.