Besøgte hjemmesiden hos KabelTromlen og kunne se, at det produkt jeg ønskede, var udsolgt. Efter at have kigget hos konkurrenter vendte jeg tilbage og benyttede deres “Stil os et spørgsmål”-f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte en brunbejdset trallebænk til min altan d.7 apr og allerede d. 10 apr blev den leveret til mig på Frederiksberg - super hurtigt TAK Rigtig flink fragtmand ringede som lovet 30 min før levering... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super kundeservice. Havde kludret m adresse og fik mail så det kunne rettes. Købte homefarm kappilærkasser.Kasserne er geniale og kan stables så de ikke fylder i skuret om vinteren. Kabeltromlen får... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flotte brugbare ting som klæder hjemmet. Passer både til nyt og gammelt og når man som jeg lavede fejl i levering, til en fødseldags gave. Var de super behjælpelige. Ikke sidste gang vi køber hos kabe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min passion for genbrugstræ Jeg har altid haft et brændende ønske om at blive selvstændig og arbejde med træ, men ikke hvilket som helst træ. Genbrugsmaterialer har altid betydet noget særligt for mig på grund af materialets sjæl og historie. Der skulle et stort skift i mit liv til, før jeg begyndte at udleve min drøm. For 5 år siden var jeg midt i en skilsmisse og havde behov for at bruge mine hænder, mens jeg samlede tankerne. Derfor startede jeg med at producere møbler ude i mine forældres have. Her kræsede jeg om træet og lærte mig selv at lave rustikke, unikke møbler ved at bevare materialets sjæl og historie. For første gang følte jeg, at jeg var landet på den rigtige hylde. Efterspørgslen på møblerne kom hurtigt og jeg lejede mig ind i et lille værksted og er siden flyttet til større lokaler 3 gange for at kunne følge med i efterspørgslen. Passionerede hilsner Palle Top Stifter af Kabeltromlen
Hovvejen 148, 8361, Hasselager, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Efter at have kigget hos konkurrenter vendte jeg tilbage og benyttede deres “Stil os et spørgsmål”-funktion for at høre, hvornår produktet igen ville være på lager.
Her kom jeg i kontakt med Tania, som var virkelig professionel og tilbød at reservere varen til mig, så snart den kom hjem igen.
Knagerækken hænger nu fint på min væg – den var nem at montere og ser bare virkelig fed ud.
Stor tak herfra!

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Kabeltromlen får min varmeste anbefaling for kundeservice og gode priser på kvalitetsprodukter

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Rigtig flink fragtmand ringede som lovet 30 min før levering 15 min efter var han hos mig - God service
Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse af Kabeltromlen 👍

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Fine kapilærkasser i plastik, til en god pris, og yderlig rabat på cash back👍
Hurtig leveret

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Super fine varer, og meget hurtig levering.
Jeg købte påsketing, og en meget naturtro buket kunstige tulipaner.

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Flotte brugbare ting som klæder hjemmet. Passer både til nyt og gammelt og når man som jeg lavede fejl i levering, til en fødseldags gave. Var de super behjælpelige. Ikke sidste gang vi køber hos kabeltromlen.

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Har af 2 omgange bestilt en del træfigurer. Produkterne er rigtig fine, og de var hurtigt fremme.
Vil helt sikkert handle her en anden gang.

Venlig personale og Hurtig levering

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Meget tilfreds med produktet, men... jeg havde nok forventet en højere grad af finish til prisen, f.eks. afrensning af forborede huller og afrunding af hjørner osv. - men når den er monteret sidder den godt og er meget pæn.

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Ja Ja jeg synes det er lidt dyrt at betale næsten 1000 kr for et side bord med hjul men det er god kvalitet

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Jeg er så imponeret og glad for min hynde på mål .. Den er mega flot konstrueret og læderet er slidstærkt og perfekt til at sidde på ..

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Jeg har købt flere ting hos Kabeltromlen og er altid yderst tilfreds.

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Varer som lovet og fin kundeservice.
Det skal nok lige overvejes om sort strækfilm er tilstrækkelig som eneste indpakning. Det er ikke så stærkt.
Specielt til metal varer.

Antwoord van Kabeltromlen ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.