Het was een zeer prettige samenwerking en de communicatie was heel erg duidelijk. Ook Rob die de metingen heeft gedaan was zeer aangenaam en duidelijk. Top bedrijf sterk aan te bevelen!
Achteraf blijkt dat de uitgemeten grenzen niet rechtsgeldig zijn bij overdracht bij een notaris. Het is mij niet duidelijk geweest of dat je erop gewezen wordt dat “voorlopig” ook nooit definitief i... Toon meer
Zeer snelle service! Per abuis 2x hetzelfde uittreksel ontvangen. Even een belletje met de klantenservice. Binnen een paar minuten had ik een nieuw uittreksel met de juiste toevoeging. Probleem verhol... Toon meer
Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.
Ohmweg, 1A, 2952BD, ALBLASSERDAM, Nederland
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top bedrijf sterk aan te bevelen!

Antwoord van Kadasterdata
Snel reactie gehad op vraag en heel vlotte afhandeling.

Antwoord van Kadasterdata
Ten eerste: Ik heb de gevraagde gegevens in goede orde ontvangen. Dus dat is al heel fijn. Toen bleek dat ik per abuis de verkeerde gegevens had opgevraagd, heb ik vriendelijk verzocht of die transactie ongedaan kon worden gemaakt. Ik heb een hele nette mail als antwoord gekregen en heb het per abuis betaalde bedrag terug ontvangen. Heel erg fijn!

Antwoord van Kadasterdata
Er ging iets fout bij de verzending van mijn bestelling en de klantenservice reageerde daar heel adequaat op!

Antwoord van Kadasterdata
Zeer snelle service! Per abuis 2x hetzelfde uittreksel ontvangen. Even een belletje met de klantenservice. Binnen een paar minuten had ik een nieuw uittreksel met de juiste toevoeging. Probleem verholpen.

Antwoord van Kadasterdata
Super geholpen! Verlies betaald document werd opgelost door opnieuw de link te sturen.

Antwoord van Kadasterdata
Het is mij niet duidelijk geweest of dat je erop gewezen wordt dat “voorlopig” ook nooit definitief is tenzij het echte kadaster komt inmeten. Hierdoor dus dubbel geld moeten betalen om de grens definitief te krijgen. Als je dit bij de klantenservice aangeeft roepen ze alleen maar dat ze de opdracht hebben uitgevoerd

Antwoord van Kadasterdata
Ik heb diverse malen contact gehad met Michelle en zij regelt het fantastisch duidelijk en helder

Antwoord van Kadasterdata
Duidelijk antwoord op mijn vraag en een snelle reactie

Antwoord van Kadasterdata
Erg jammer , er werd een mooi rapport beloofd maar er kwam niets uit . Uiteindelijk niet eens een concreet advies over werkelijke woz dus je betaald voor een rapport maar je kunt er niks mee . Niet aan te bevelen

Antwoord van Kadasterdata
Had vraagje en is heel snel beantwoord

Pure misleiding
Je krijgt een mail dat je gratis de check kan doen maar je krijgt geen daadwerkelijke uitslag. Hiervoor moet je flink betalen.

Antwoord van Kadasterdata
snelle reactie en de juiste antwoorrden op mijn vragen

Antwoord van Kadasterdata
Formulier besteld om bezwaar te maken tegen de woz waardebepaling jaar 2026.
Het verkregen product is een rommelig niet invulbaar pdf bestand waar je weinig mee kunt.
Geld terug was niet mogelijk werd mij verteld.
Al met al een zeer slecht product wat veel te duur is van het kadaster. € 34,95 is weggegooid geld, niet doen dus.

Antwoord van Kadasterdata
De aanvraag was eenvoudig te doen. Echter bleef kennelijk ergens on hold in het systeem. Heel fijn dat de medewerkster Mirijana het adequaat heeft opgepakt. Het uittreksel ziet er duidelijk en verzorgd uit

Antwoord van Kadasterdata
Snelle verwerking van mijn vraag .en direct opgelost

Duidelijke website,vlotte afhandeling.
Nette reactie na dubbele aanvraag en restitutie,heel attent gereageerd.