Ongelooflijk
Zeer slechte ervaring. Meer dan zes weken moeten wachten op een bed. Daarna werd die beschadigd afgeleverd. Daarna weer zes weken moeten wachten. Ook slecht geholpen...
Omschrijving maten onduidelijk en kloppen niet.
Bij retour dubbele portokosten, gelijk aan waarde product. Porto hoe dan ook hoog voor klein product.
Tot driemaal toe niet inhoudelijk gereageerd op mail aan klantenservice.
Ik geef het op, nooit meer!
Heb al meerdere malen via Kadocus.nl een product besteld en altijd zonder problemen. Binnen 2 werkdagen is huis, niks op aan te merken. Een aanrader.
Heb enkele malen een bestelling gedaan,
Was de ene keer stuk en de andere keer fout aangeleverd. Als je het artikel wil ruilen of terugsturen moet je portokosten betalen en dat kan dan aardig oplopen. Onduidelijke site waardoor
Ordernummer: 100027889
Ik kan Kadocus.nl aanraden als webwinkel voor de bestelling van een babykamer. Het wandrekje ging niet meteen goed maar werd zeer snel nageleverd. Ik heb inmiddels ook een buggy en kinderwagen besteld bij Kadocus.
Bestelgemak
Ik heb voor mijn opkomst zijnde kleine een babykamer besteld. De afwikkeling op de webwinkel ging naar verwachting, ik kon ook het bijbehorende matras en wandrek eenvoudig mee selecteren. De prijs van de gehele bestelling is verreweg de goedkoopste in Nederland. Ik heb ook gekeken bij Babydump (daar was de prijs van een soortgelijke kamer Eur 100 meer, en dat is veel geld voor een jong gezin), Baby&Tiener (daar kwam ik niet uit de website, te moeilijk voor mij) en ook bij anderen vond ik het niet helemaal. Jammer dat de foto's niet altijd goed uitvergroot kunnen worden. Puntje voor verbetering Kadocus!
Levering
De levering van de babykamer geschiedt niet binnen 3 dagen zoals de site in het algemeen doet vermoeden, maar duurt ongeveer een week. 3 dagen na de bestelling werden we gebeld over de geplande bezorgdatum van de babykamer. Deze kwam ons niet gelegen. Wij hebben gekozen voor een latere leverdatum. Men kon geen tijdstip afgeven voor de bezorging maar alleen een dagdeel (blijkbaar ten gevolge van de verkeerssituatie in Nederland waarin nog wel eens files voorkomen). De bezorging werd uitgevoerd door een eigen bezorgdienst. Zij bezorgen de babykamer tot de eerste drempel (bij ons de voordeur). Er werd verzocht de pakketten te controleren op beschadigingen, hiervan was geen sprake.
Aftersales
Helaas was de chauffeur het wandrekje vergeten mee te nemen (Was zijn schuld gaf hij aan). Dit werd de volgende dag reeds bezorgd. Telefonisch was men goed bereikbaar al had ik de indruk dat er wel veel gebeld werd (hoorde verschillende dames op de achtergrond).
Wij twijfelde of we er goed aan zouden doen om een kinderwagen via een webwinkel te bestellen. Daarom contact opgenomen met Kadocus en onze zorg uitgesprken. De dame die we aan de telefoon kregen begreep onze zorg en was erg hulpvaardig. We hebben de kinderwagen besteld. Perfecte geleverd. Mooi op tijd en alles was precies zoals afgesproken. Echt een fijne winkel. Als je twijfelt om een kinderwagen o.i.d. via internet te kopen moet je dit eigenlijk gewoon bij Kadocus doen want die doen dat echt prima!
Hans