Har kjøpt noen maskiner og byttet inn noen også, aldri noen «sure miner» 🫶bare hyggelige tilbakemelding og kjempe god service på alt jeg spør og graver om, og det er ikke så lite 😅 dette er en toppk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg sendte først mail ang det jeg lurte på. Og fikk raskt og hyggelig svar fra Gry v/Kakle. Og når jeg skulle handle, fikk jeg enestående hjelp over telefon. Fotpedalen med trådklipp til min J... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En komplett prima opplevelse å handle hos Kakle. Jeg har både kjøpt symaskin og overlock, i tillegg har jeg hatt min gamle symaskin og gamle overlock på service. Absolutt å anbefale! Gry kan sitt fa... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Selve kjøpsopplevelsen var litt blandet, men det som trekker opp er seriøsiteten hos forhandleren. Jeg endte med å returnere produktet og returoppgjør gikk helt problemfritt og var tilbake på konto et... Toon meer
Entusiasme og syglede på kjøpet! Kakle er en sybutikk på nett, med tilhørende butikk i Kongsberg som er åpent etter avtale. Hvordan funker det, sier du? Bare ring eller send meg en melding. Er jeg her, er det bare å komme. Ellers gjør vi en avtale. Kakle er en av landets største forhandlere på Janome og BabyLock symaskiner. I 2021 var vi den Janomeforhandleren i landet med størst vekst og også den som har solgt flest av toppmodellen til Janome. Kakle ble kåret til Gasellebedrift i 2021 og 2022 av Dagens Næringsliv. Vi har eget serviceverksted der vi tar service og reparasjoner på maskiner fra Janome og BabyLock. Vi har også et godt utvalg av sytilbehør, syutstyr, symønster og sybøker. Vi har en helg langvegg full av masse lekker sytråd - for å gjøre distt syprosjekt mer spennende. Vi har selvsagt også stort utvalg av tilbehør og sømføtter til maskinene vi selger. Butikken vår er en godteributikk for den som elsker å sy. Vi har som mål å tilby deg den symaskinen du kommer til å trives aller best med. Kakle arrangerer også sytreff og sykurs. Å få inspirasjon og ny kunnskap er alltid gøy! Bli med på kurs hos Kakle og få enda mer ut av symaskinen og skapegleden din. Du lærer å bruke symaskinen, du lærer om mønster, tegning, klipping og ulike sømteknikker. Målet er det vi gjør her og nå på kurset, men minst like viktig er at du får kunnskap og inspirasjon til å tørre å sette i gang på egenhånd. Tørre å kjøpe et mønster og sette i gang. Søm er gøy! Det er det viktigste budskapet jeg har lyst til å dele.
Bævergrendveien 240, 3614, Kongsberg, Noorwegen
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fekk mail om at varen var utsolgt men var venta inn. Då pakken min kom, mangla eit produkt, eg sendte mail og fekk svar at dei ville sende det som mangla.

Antwoord van Kakle
Det beste utstyret til en rimelig pris. Hjelp og kompetent rådgivning i alle saker er alltid en glede å gjøre det riktige kjøpet. Takk skal dere ha!

Antwoord van Kakle
Pakket og klar for sending på under en halv time. Super service.

Antwoord van Kakle
For å få en personlig gjennom gang på m7 var gull for meg. Nu er denne live sending for meg enda mer verdt og jeg har mer sån hahaaa, ohjaaa sånn var det😃tusen💜takk
Med vennlig hilsen Wilma

Antwoord van Kakle
Du får raske og profesjonelle svar, hjelp og fantastisk service uansett hva det gjelder. Om det er service på maskinen din, ny maskin, ekstra deler eller fargen på sytråd.

Antwoord van Kakle
Bra service! Jag fikk svar på alle spørsmålene jag hade, rask levering og framfor alt at jag har noe og falle tilbake på om jag har fler spørsmål.

Kjøpt tilsammen 3 demomaskiner hos Kakle nå - superfornøyd 😊

Antwoord van Kakle
Det er selgers ansvar å ordne opp mot leverandør når noe ikke fungerer, ikke kundens. Savner også tilbakemelding (skriftlig) redergjørelse på hva som er gjort med innsendt og returnert maskin.

Antwoord van Kakle
Gode, faglige innspill på tekniske spørsmål og kjapp oppfølging.