Tadelakt gekocht bij Kalkmortel, super vriendelijke service. Zelfs nog advies gekregen nadat we tegen wat dingen aanliepen. Kan nog niks zeggen over het eind resultaat maar ik heb er vertrouwen in.... Toon meer
Ik had gebeld om zeker te zijn dat het product op voorraad was en verstuurd kon worden. Dit was op voorrraad, is betaald en ging woensdag verstuurd worden. Inmiddels was dit bedrijf onbereikbaar.... Toon meer
Duidelijk site met goed advies. Klantenservice reageert snel en adequaat. Goeie spullen!
Geweldige service en professioneel advies. Een prachtig bedrijf, heel blij dat we hier terecht zijn gekomen. Er is nog weinig kennis van historisch bouwen en mortels. Hier wordt het voor je op ma... Toon meer
De Kalkshop is de online specialist in hoogwaardige natuurlijke kalkproducten voor traditionele toepassingen in restauraties en bio based bouwen. Het bedrijf is opgericht met als doel om kwalitatief hoogwaardige en duurzame kalkproducten toegankelijk te maken voor iedereen die bouwt, renoveert of restaureert met respect voor onze planeet. De Kalkshop heeft een breed assortiment aan kalk, kalkmortel, kalkverf, pigmenten en toeslagen. Al deze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze worden traditioneel geproduceerd met respect voor het milieu en zijn geschikt voor toepassingen in restauraties en bio based bouwen. Het assortiment van de Kalkshop is voor de professional, architect en restaurateur die op zoek is naar hoogwaardige en duurzame producten. Of het nu gaat om het restaureren van historische gebouwen of het bouwen van nieuwe eco-vriendelijke woningen, de Kalkshop biedt producten die bijdragen aan een duurzame en gezonde leefomgeving. Naast onze hoogwaardige producten, biedt de Kalkshop ook deskundig advies en ondersteuning bij het gebruik van deze producten. Bent u op zoeknaar hoogwaardige en natuurlijke kalkproducten voor traditionele toepassingen in restauraties en bio based bouwen, dan is de Kalkshop uw keuze. Met een breed assortiment van producten en deskundig advies en ondersteuning, bieden wij een duurzame oplossing voor uw bouwprojecten.
Achthovenerweg 15H, 2351 AX, Leiderdorp, Nederland
- +31(0)71-541 73 43
- info@kalkshop.nl
- kalkmortel.nl
Wederom een positieve ervaring met de…
Wederom een positieve ervaring met de Mortel Compagnie! Goed advies, spoedige aflevering en geweldige producten...

Top gedaan
Kalk en marmermeel voor een abstract structuur-schilderij. Snel geleverd, keurig gedaan.

Zeer tevreden
Zeer tevreden. Geleverd in de beloofde tijd, keurig verpakt, goede prijs.
Goed produkt
Love kalk
Een mooi bedrijf met heel veel know how voor traditionele en authentieke historische kalkmortels !
Heel veel passie voor ons cultureel / erfgoed!
Zeer klantgericht
Zeer klantgericht. Oprechte interesse in ons project en snelle levering.
Fantastisch goeie producten en service!
Prima service en advies
Prima service en advies. Zie ook weinig alternatieve webshops om de kalk te kopen die ik nodig heb.
Snel geholpen na vakantie periode
Levering duurde wat langer deze keer
Levering duurde wat langer deze keer, maar reden werd goed doorgegeven. Door goed assortiment en verder prima service vier sterren wrl verdiend.
Top shop!
Personeel zeer behulpzaam en ik heb heel nuttig advies gekregen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Veeeeeel te duur en geen communicatie
Veeeeeel te duur en geen communicatie. Bovendien is de “kleur” niet anders dan gewone cement
Reactie: Dat klinkt prachtig maar ik heb de kleur uitgezocht die door jullie omschreven wordt als Belgisch arduin, dit wordt ook Belgische hardsteen of Belgische blauwsteen genoemd. De kleur die ik ontvangen ik cementkleur, geen enkel beetje blauw te bekennen. Dat betekend dat ik inclusief alle kosten voor 1 kg voorgemengd cement bijna € 30,- betaal terwijl ik in de bouwmarkt voor € 6,- een zak van 25 kg heb. Zeer slecht!

Snelle correcte levering
Snelle correcte levering, altijd een leuk bedank kaartje erin voor je bestelling.
Vlotte reactie op je vragen per mail.
Fijne partij om mee samen te werken.
Grote vakkennis en goed advies
Grote kennis van zaken en zeer behulpzaam.
Als doehetzelf-er werd ik super geadviseerd.
Zeer goede service en kwaliteit!