Vi bor i Oslo og har bodd på Kaløvig Badehotel flere ganger. Nå sist fra 23.-26. august. Beliggenheten er flott, med utsikt over havet og havnen. Rommene er store og nyoppussede, betjeningen er meget... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
En hverdagsaften havde vi valgt at prøve august måneds 3 retters menu. Blev taget hjerteligt imod af de 2 mandlige tjenere. Og hvilken menu, meget velsmagende, og serveret med passende interval. Vi f... Toon meer
Fuldstændig perfekt ophold (3 nætter). Ren lejlighed, fantastisk god mad og lige så godt personale. Vi havde en rigtig god oplevelse og kommer helt sikkert igen. Eva og Jørgen-Eli Simonsen Nysted
Dejligt ophold 😊 sommer getaway. Skønt værelse med udsigt til vandet. God seng og fint badeværelse med lækre produkter. Hyggelig restaurant med skøn udsigt. Vi nød en dejlig 3 retters menu. Fr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hos Kaløvig Badehotel er du garanteret hjemlig idyl, hyggelige rammer og naturskønne oplevelser et stenkast fra Århus by. Ring ☎ 39390260 for mere info
Contactgegevens
Åstrup Strandvej 68 D, 8541, Skødstrup, Denemarken
- info@kaløvigbadehotel.dk
- kalovigbadehotel.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rigtig god mad
Rigtig god mad, sød betjening, hyggelige omgivelser 🥰
Venligt personale
Venligt personale
Dejlige omgivelser.
Skøn smagfuld mad
Lækkert mad og smukke omgivelser.
Sjov og anderledes menu som overrasker…
Sjov og anderledes menu som overrasker positivt
Lækker frokost
Lækker frokost - Fish & Chips …. En kæmpe portion. Begge personer blev godt og vel mætte😋 Her er den skønneste udsigt over Kaløvig Bådehavn - selv en regnbyge kunne ikke ødelægge oplevelsen.
Jeg kan KUN anbefale dette sted 😊
Madrn var fantastisk 😻 sødt personale
God mad og smukke omgivelser ❤️🙏🏻
Blev bedt om at dele min kones fisk
Vi havde bestilt bord på Kaløvig Badehotel d. 5. juni og oplyst på forhånd, at vi er pescetarer. Ved ankomst var vores bord optaget, men vi blev flyttet – helt okay.
Problemerne opstod ved hovedretten. Vores to venner fik mad, mens min kone og jeg intet fik. Min kone fik sin ret efter ca. 15 minutter – jeg måtte vente yderligere og fik til sidst serveret kolde kartoffelkugler og pommes royal, altså kartofler med kartofler, ca. 25 minutter forsinket.
Det mest overraskende var, at tjeneren foreslog, at jeg kunne dele min kones fisk.
Vi sad tilbage med indtrykket af, at det var vores egen skyld pga. bordskifte, hvilket ikke er acceptabelt. Når man på forhånd har gjort opmærksom på kostbehov, må man forvente en professionel håndtering.
Til ca. 900 kr. pr. person er dette langt under niveau. Meget skuffende oplevelse.
Dejlig oplevelse med rigtig god mad og…
Dejlig oplevelse med rigtig god mad og koncert med JUNG. Kaløvig Badehotel ligger i de skønneste maritime omgivelser.
Absolut ikke sidste gang vi kommer her.
Værelset rigtig hyggelig. Efter en god nattesøvn, vågne op til den skønneste udsigt til vandet.
Super fint event arrangement og…
Super fint event arrangement og spiseoplevelse , så lækkert . Beliggenheden har også stor betydning, og gør oplevelsen endnu bedre !
Blev mødt af venligt personale i…
Blev mødt af venligt personale i receptionen. De vejledte godt om aftenens program og områdets faciliteter.
Fantastisk aften med fed musik, lækkert mad og god vin.
Værelserne var hyggelige og rengjorte.
Tak for en fantastisk weekend.
Dejligt sted
Dejligt sted. Smørrebrødet var vel tilberedt og lækkert. Kan helt klart anbefales
Lækkert sted med skøn atmosfære
Lækkert sted med skøn atmosfære.
Var der i dag med dejlig veninde. Nød oksen og grisen og kolde øl dertil, serveret at den søde tjener. Absolut at anbefale, deres restaurant. 👍😁
Dejlig oplevelse at besøge Kaløvig…
Dejlig oplevelse at besøge Kaløvig Badehotel, vi følte os meget velkommen til vores fætter og kusinefest, personalet var venlige og smilende, maden var også helt i top. Værelser var pæne og rene og med gode senge.
Vi kommer helt sikkert tilbage til dette dejlige sted.
lav kvalitet og lang ventetid
Min kone og jeg var her til aften ude at spise på stedet hvor vi er kommet jævnligt grundet den gode mad, dejlige udsigt og den søde betjening.
her til aften var der bryllup ved siden af, og det gik i den grad ud over serveringen i a la carte delen - meget ventetid på retterne, og desværre også kvaliteten af dem.
fik en fin forret som vi delte , og min hustru fik de sidste muslinger der var tilbage den dag - jeg valgte fish and chips fra menukortet - hvilket jeg kom til at fortryde bitterligt.
Der skal MEGET til før jeg sender mad retur til køkkenet, men denne ret var direkte uspiselig, den anvendte fisk var ikke en god flaget forskefisk; men sammenpresset (og med al sandsynlighed tidligere frosset) fisk af ubestemmelig herkomst - ingen struktur og meget vandig - indpakket i en blød beignetdej - ok fritter, og sauce men med forblandet salat fra hørkram eller andet cateringfirma.
Jeg brugte 10 minutter på at få kontakt med en af de ellers søde tjenere, og bad hende tage den uspiselige ret retur med ovennævnte kommentarer, ligesom jeg faktisk fortalte af vi ofte før havde nydt at spise bl.a. fish and chips hos dem.
Jeg blev tilbudt en ny portion, men fik at vide at det var samme fisk der ville blive anvendt, hvorfor jeg takkede nej. havde også på dette tidspunkt mistet appetitten.
vi fik vin og vandhanevand til maden - hvilket var ganske udmærket.
Da jeg går op og betaler beder jeg for en gang skyld om kvitteringen, og måtte konstatere at de havde taget betaling for vandet (35 kr - i orden pris hvis folk kun drikker vand) - men måske er jeg lidt for godt vant fra stort set alle restauranter i Danmark og Europa, hvor vand til vinen kommer automatisk og uden beregning. Derudover blev jeg bedt om at betale for den uspiselige mad, hvilket jeg måske synes er lidt skarpt når det der blev tilbudt fra restaurantens side ville være en portion mere af samme uspiselige fisk. Betalte naturligvis det krævede beløb - men stod og tænkte på, hvad der var sket hvis Lillelund havde fået den behandling.....
Den eneste grund til at jeg kommer helt op på 2 stjerner er, at min kones mad var ok - ikke fantastisk; men ok.
et godt råd til ejerne: Erkend at i ikke kan klare både stor fest OG fuldt a la carte på en gang - lav evt. en aftenmenu til de gæster der kommer - så køkkenet ikke bliver overbelastet med triste og meget langsomme serveringer til følge.
Om I vil bruge rådet til noget er op til jer; men jeg kan sige at jeg ikke kommer til at betale for uspiselig mad igen, og kommer derfor ikke til at tage chancen ude hos jer mere - Ærgeligt, da vi gennem flere år har nydt stedet, maden og servicen - heldigvis findes der andre brasserier i aarhusområdet - tag ud og besøg dem sammen med jeres kok - det kan være han kunne lære noget???
Fra vi kom og til vi kom
Fra vi kom og til vi kom, følte vi os velkommen.
Intet at klage på,er sted hvor vi kommer igen.
De har en forskellige menuer hver måned, og den kræser de om.
Fik den anbefaledet af en kollega, og han havde ret angående maden, den er bare god.
Himmelsk
Super lækkert mad, som virkelig får dine smagsløg til himmelske stadier.. Venligt personale og en super service..
Rigtig sød og glad betjening
Rigtig sød og glad betjening, dejlig mad og hyggelig stemning
Skuffet, men fint sted
Dejligt sted, dejligt mad! Flink personale
Problemet var bare at billeder på deres superior værelse ikke passede overens, og jeg blev mødt med at der kun var et værelse…
Det var vores årsdag og var grunden til vi faldt for hotellet
Føler mig lidt rendt, da det overhovedet ikke lignede superior værelset
Dit is Trustpilot