Kaløvig Badehotel Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bor i Oslo og har bodd på Kaløvig Badehotel flere ganger. Nå sist fra 23.-26. august. Beliggenheten er flott, med utsikt over havet og havnen. Rommene er store og nyoppussede, betjeningen er meget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En hverdagsaften havde vi valgt at prøve august måneds 3 retters menu. Blev taget hjerteligt imod af de 2 mandlige tjenere. Og hvilken menu, meget velsmagende, og serveret med passende interval. Vi f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldstændig perfekt ophold (3 nætter). Ren lejlighed, fantastisk god mad og lige så godt personale. Vi havde en rigtig god oplevelse og kommer helt sikkert igen. Eva og Jørgen-Eli Simonsen Nysted

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt ophold 😊 sommer getaway. Skønt værelse med udsigt til vandet. God seng og fint badeværelse med lækre produkter. Hyggelig restaurant med skøn udsigt. Vi nød en dejlig 3 retters menu. Fr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant
  2. ook in
  3. Hotel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Kaløvig Badehotel er du garanteret hjemlig idyl, hyggelige rammer og naturskønne oplevelser et stenkast fra Århus by. Ring ☎ 39390260 for mere info

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

292 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Overnatning med 3-retters

Jeg har været på Getaway overnatning den 15 - 16 maj ( mine kone fyldte år)
Vætrelset var med udsigt over bugten, kun en fordel.
Kokken lavede veltilberedt mad, morgenmad med hjemmelavede rundstykker. Tjenren havde udvalgte vinenee på menu kortet og ville gerne forklare om vores vin valg.
Kommer gerne igen og kan også anbefale hotellet til andre.

Fantastisk sted ..

Fantastisk sted ..
Rigtig god behandling og venligt/rart personale...vi havde et ophold med en meget velsmagende 3 retters menu...Flot værelse, dejlige senge
Vi kommer MEGET gerne igen

20 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I maj mdr reklamere de med smørrebrød…

I maj mdr reklamere de med smørrebrød til - 50%, de står til 59 kr både på FB og på deres menu kort, når man så betaler går man at vide at rabatten er fratrukket ? Falsk markedsføring? Vil da nødig give 108 kr pr stk for de flade smørrebrød jeg fik serveret

17 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige været på Getaway overnatning i…

Har lige været på Getaway overnatning i weekenden med virkelig lækker 3 retters menu og skøn morgenmad. Fik en virkelig god velkomst og venlig og imødekommende personale over hele linjen.
Virkelig fint værelse i ægte bade hotels stil med fin vandudsigt, selv fra sengen( vær. 2.2)😀
Kommer gerne igen og vil meget gerne anbefale hotellet til andre.

Uovertruffen service

Uovertruffen service, fænomenal udsigt og dejlig mad! Citat Elva 6 år; “det er i hvert fald ikke sidste gang vi kommer her!’

17 mei 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hyggelig kæreste opphold

Hyggelig atmosfære, dejlig afsides og lidt væk fra alting.

Super pris — vi var på et præsommerophold og fik overnatning, 3-retters menu og morgenmad for lige knap 1600 kr.

Morgenmaden var virkelig lækker med hjemmelavet rugbrød og masser af skønt tilbehør.

Stedet er virkelig charmerende, og personalet er venligt og opmærksomt.

Hotellet har så meget kørende for sig, og der er friske planter på værelserne, hvilket giver en skøn og rolig stemning. Vi sad dog og drømte lidt om friske blomster på bordene og rigtige stofduge i stedet for plastikblomster og papir.

Det ville lige være den sidste lille detalje, som kunne løfte oplevelsen fra virkelig hyggelig til helt særlig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig hyggeligt sted med god…

Virkelig hyggeligt sted med god stemning og lækker mad 😊
Personalet var søde og opmærksomme, og man følte sig velkommen fra start til slut. Maden var flot anrettet og smagte virkelig godt. Et sted man har lyst til at komme tilbage til ✨”

Skønt “Get Away”

Vi mødte det sødeste personale og de kønneste omgivelser.
Værelserne er i bedste badehotelstil med den lækreste og velsmagende mad.

En skøn oplevelse for krop og sjæl.

Ps dejligt med et koldt gys i det skønne vand.

14 mei 2026

En rigtig god middag

En rigtig god middag, fik April måned menu ,3 retter menu med vin menu til.
En meget opmærksom tjener
Kan varmt anbefales.
Men synes ikke det er ok at tage betaling for vand.

28 april 2026

Dejlig frokost med stjerneskud

Dejlig frokost med stjerneskud, capaccio, og 2 smørrebrød med kartoflen og fiskefilet.
Dertil en aperol spritz og en klassik da øl..
En fejlfri betjening hvor vi bad om lidt brød til cappacioen som vi fik med det samme.
Fiskefileten var dejlig sprød på både smørrebrødet og stjerneskuddet.
Alt i alt en dejlig frokost i dejlige rolige omgivelser.

Kan varmt anbefales👍👍

28 april 2026

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse
Om det er koncert med middag
Eller en mandags hygge , nyder vi altid omgivelser/ servicen af de unge mennesker ikke mindst den altid velsmagende gourmet oplevelse 🙏🏻

27 april 2026

Sikke noget lækkert mad

Sikke noget lækkert mad vi har fået på KaløVig Badehotel. 🌺
Meget smukke omgivelser og rigtig sødt personale.
Lækkert mad og 🍮 dessert 🧁

24 april 2026