kalsongshopen.se Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Faktisk kundservice!! Mitt paket var försenat och de svarade snabbt och trevligt, för att försöka lösa problemet. Erbjöd sig att sända ett nytt paket om jag inte fick min vara levererad inom 2 dagar.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag råkade köpa fel vara och ville ångra köpet via Mail. Fick svar samma dag och de behandlade allt väldigt professionellt och annullerade min order och ordnade återbetalning direkt. Har nu åter best... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade beställt 2 paket strumpor och två packet kalsonger. Det fattades ett paket kalsonger i paketet som kom med posten. Jag kontaktade kundtjänst på kalsongshopen och de svara mig omgående... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beställ, betala, sedan kommer de per post. Som det ska vara. Varför 4: jag tycker att kalsonger ska bedömas inte enbart på hur bekväma de är utan även hur länge som de håller, vilket jag inte fått... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Kalsongshopen
Kalsongshopen banner

Sveriges specialist på herrunderkläder

Kalsongshopen grundades 2022 av två bröder med en tydlig vision: att bli Sveriges självklara förstahandsval för herrunderkläder. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment från etablerade varumärken — från klassiska kalsonger till premium boxerkalsonger, briefs och strumpor.

Noggrant utvalt sortiment — vi säljer bara plagg vi själva skulle bära, från varumärken som håller vad de lovar.

Snabb leverans från Sverige — beställ idag, få hem paketet inom ett par arbetsdagar.

Trygga köp — säkra betalningar, enkel retur och svensk kundservice som svarar snabbt.

HANDLA HOS OSS
BESÖK BUTIKEN SHOPPA KALSONGER SHOPPA BOXERKALSONGER SHOPPA BRIEFS SHOPPA STRUMPOR SHOPPA BARNKALSONGER KONTAKT & KUNDSERVICE

Grundat 2022 · Fraktas från Sverige · Svensk kundservice

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

296 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snabb leverans!!

2 oktober 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Vi gör vårat yttersta för att leva upp till en snabb leverans - tack för att du valde oss och även för din recension. /Kalsongshopen

Antwoord van kalsongshopen.se

Kul att höra, det glädjer oss! Stort tack för detta, din recension och din order gör skillnad. Tack återigen. /Kalsongshopen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick fel produkt av misstag men jag…

Fick fel produkt av misstag men jag fick full återbetalning utan krångel.

6 oktober 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van kalsongshopen.se

Självklart, det är vår skyldighet att hjälpa till om något blir problem. Tack för din recension. /Kalsongshopen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag gillar inte alls när företag…

Jag gillar inte alls när företag skickar mail om ”blev du nöjd” eller reklam efter att jag har handlat hos dem.
Jag fick också detta skräpmail med frågan om jag är nöjd innan varan är levererad. Oseriöst!

28 september 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Tack för din recension - Vi förstår. Vi är anslutna till Trustpilot där en förfrågan skickas ut per automatik en vecka efter placerad order. Vi tar till oss av detta för att lära oss hur vi kan hantera förfrågningar bättre. /Kalsongshopen

Funka bra !!

28 september 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Härligt, kul att det funkade som förväntat - det glädjer oss att höra. Tack så mycket för en fin recension. /Kalsongshopen

snabb service

27 september 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Kul att du uppskattade den service och support - det glädjer oss att göra. Vi vill även tacka för att du valde oss som butik. /Kalsongshopen

Bra kvalitet

Bra kvalitet, snabb leverans!

24 september 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Kvalité och leverans är något vi alltid vill försöka leva upp till. Tack så mycket för din recension och för att du valde oss som butik, det gör skillnad. Tack återigen. /Kalsongshopen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lång leveranstid

16 september 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Tack för din order samt feedback - Vi beklagar om du upplever att det inte gick lika snabbt som förväntat och leveranstider är i regel inget vi tummar på. Uräksta för detta och vänligen kontakta oss på mailen så kan vi erbjuda dig något trevligt. Tack återigen! /Kalsongshopen

Infriat förväntningarna.

Snabb leverans och mycket nöjd med passform och kvalitet. Infriat alla förväntningar.

16 september 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Som det ska vara, stort tack för din recension och för att du valde oss. /Kalsongshopen

Allt bra

Allt bra. Enligt beskrivning.

14 september 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Utmärkt, kul att produkten och upplevelsen matchar förväntningarna och det vi presenterade. Tack återigen! /Kalsongshopen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

både bra och dåligt

Kalsongerna jag köpte var jättebra,
Men stumporna är bara sk**t hål i tårna efter en dag,
och ja jag har klippt naglarna.

13 september 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Stort tack för din order och att du blev nöjd med Kalsongerna - Tråkigt att höra angående strumporna. Du får gärna återkoppla på mailen så kan vi göra det mer förmånligt för dig vid nästa eventuella order, alternativt skicka med något extra! Tack för detta. /Kalsongshopen

Antwoord van kalsongshopen.se

Härligt, kul att du blev nöjd över leverans & passform - det är så de ska vara och det glädjer oss att höra. Tack återigen. /Kalsongshopen

Snabbt och smidigt!

Mycket bra kvalité på kalsongerna! Blixtsnabb leverans! Kommer att beställa härifrån igen!

14 september 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Hej! Va roligt att du valde oss och även för din recension, det glädjer oss att höra och vi får lov att tacka så mycket! Tack återigen. /Kalsongshopen

Snabb lev.

Snabbt och bra.

15 september 2026

Antwoord van kalsongshopen.se

Härligt, tack så mycket för att du valde oss och även för din recension. /Kalsongshopen

Dit is Trustpilot