Kama Bestellen

WAARSCHUWING VOOR BESTELLEN-KAMAGRA.NL Ik heb hier een bestelling geplaatst en kreeg daarna alleen een e-mail dat mijn bestelling zogenaamd was verzonden. Daarna nooit meer iets ontvangen.... Toon meer

Ik heb jaren besteld bij Kamagebestellen.eu Helaas de laatste paar keer gaat het fout. Mijn laatste bestelling van 18 december nooit aangekomen. Ze vragen regelmatig om het nieuwe adres maar versturen... Toon meer

Niks bestellen van deze h0erenzonen Kamabestellen websites zijn bullsht, Kamagrabestellen eu ook ze blijven via email kortingen en nieuws sturen dus geprobeerd en niks is aangekomen İn plaats van... Toon meer

Kamagra bestellen.eu is onbetrouwbaar. Besteld en zoals aangegeven betaald. Echter geen levering. Krijg je een mail dat je nog niet betaald hebt. Hierop meerdere mail gestuurd maar geen reactie.

1. Online apotheek

Welcome to Kama Bestellen, your one-stop-shop for all your sexual wellness needs. We are a NL-based online store that provides high-quality, effective and affordable medication for the treatment of erectile dysfunction and premature ejaculation. At Kama Bestellen, we stock a wide range of generic ED medication, including Kamagra, Tadalafil, and Sildenafil, all of which are medically approved and manufactured by reputable pharmaceutical companies.

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

80 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oude pillen

Vardenafil besteld die normaal drie jaar houd baar zijn maar Kamagra bestellen leveren pillen die nog maar 9 maanden houdbaar zijn dus uitkijken en dan maar kleine hoeveelheden bestellen m

4 december 2025

Beste Willy,

Dank u voor het delen van uw ervaring. We willen graag verduidelijken dat wij niet Kamagra zijn, maar CenforceKopen24.nl. In ons systeem is geen bestelling van u terug te vinden. Wij leveren uitsluitend verse voorraad met lange houdbaarheid en controleren dit zorgvuldig. Mogelijk is er verwarring met een andere aanbieder.

Team CenforceKopen24.nl

Goede ervaring met de bestelling

Goede ervaring met de bestelling. Het ziet er origineel uit en de verpakking was onopvallend. Zou hier opnieuw bestellen.

25 november 2025

Beste Levi,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met je bestelling, en dat zowel het product als de discrete verpakking aan je verwachtingen voldeden. Dat is precies waar wij elke dag ons best voor doen.

Extra bedankt voor je vertrouwen én dat je aangeeft graag opnieuw bij ons te willen bestellen, dat betekent veel voor ons. We staan in de toekomst uiteraard weer met dezelfde zorg en betrouwbaarheid voor je klaar. Nogmaals dank!

Team CenforceKopen24.nl

Vidalista besteld en snel bezorgd…

Vidalista besteld en snel bezorgd gekregen! Maar het is imitatie! Het is net een poeder pil en proeft naar meel! Getest maar werkt niks niet!

27 november 2025

Beste HK,

Dank u voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat dit erg teleurstellend voor u is. Graag willen we wel verduidelijken dat het door u genoemde product niet op onze website wordt aangeboden en dat wij dit ook niet verzenden. In ons systeem is bovendien geen bestelling of orderdetail van u terug te vinden. Het lijkt daarom te gaan om een bestelling bij een andere aanbieder.

Pas op voor de website kamagra24.nl zijn oplichters

Pas op voor de website kamagra24.nl dat zijn oplichters bestelling #76504 geplaatst netjes betaald maar na 14 dagen nog niks ontvangen en er word niet gereageerd op mailtjes

18 november 2025

Beste,

Uw review lijkt niet correct te zijn.

We willen graag duidelijk maken dat wij geen connectie hebben met kamagra24.nl.

De bestelling #76504 staat niet in ons systeem, want deze is niet via onze website geplaatst.
Er zijn helaas nepwebsites die klanten misleiden.

👉 https://cenforcekopen24.nl/

Bij ons heeft elke klant 100% leveringsgarantie.
Team CenforceKopen24.nl

Alles werkte zoals beschreven en de…

Alles werkte zoals beschreven en de levering was correct en netjes. Product voelt origineel aan en het bestelproces is eenvoudig en betrouwbaar

17 november 2025

Beste Isa,

Wat fijn om te horen! 😊
We zijn blij dat alles precies volgens afspraak is verlopen en dat de levering correct en vlot was.
Dank u wel voor uw vertrouwen we blijven altijd ons best doen om het simpel, betrouwbaar en discreet te houden.
Geniet van uw bestelling, en we helpen u graag weer bij een volgende bestelling 💙

opgelicht

deze site is niet te bereiken en stuurt niets op je bent je geld kwijt
op 3 oktober besteld niets binnen gekregen

17 november 2025

Beste,

Het spijt ons dit te lezen, maar we willen graag meteen duidelijk maken dat deze bestelling niet via onze website is geplaatst.
Wij hebben geen bestelling van 3 oktober in ons systeem staan, en onze website is gewoon bereikbaar en actief.

Er zijn helaas nepwebsites die op ons lijken en klanten misleiden.
👉 https://cenforcekopen24.nl/

Bij ons krijgt elke klant 100% leveringsgarantie, en wanneer er iets misgaat lossen wij het altijd correct op.

Kunt u ons een ordernummer, screenshot of betaalbewijs sturen? U kunt ons ook direct bereiken via WhatsApp: +31 6 45226622

Dan kijken we graag met u mee en helpen we u verder.

Team CenforceKopen24.nl

Bestelling gedaan bij kamagra original eu

Bestelling gedaan bij kamagra original eu. Eerst was het niet op voorraad terwijl ze aangaven het 2 keer verstuurd te hebben. Dat was een leugen. Toen zou ik het geld van ze terugkrijgen en ze beweren dat gedaan te hebben, maar is niet waar. Nu reageren ze niet meer. Politie helpt ook niet. Ik hoop ze snel op te sporen. Ze verkopen ook Cenforce dus jullie hebben wel degelijk connectie met dit bedrijf.

15 juli 2025

Beste,
Bedankt dat u dit met ons deelt heel vervelend om te lezen wat u heeft meegemaakt.
Maar we willen graag heel duidelijk zijn:
👉 Wij zijn niet KamagraOriginal.eu en wij hebben géén enkele connectie met dat bedrijf.
Dat zij ook Cenforce verkopen, betekent helaas niet dat ze met ons samenwerken. Veel nepwebsites kopiëren merken om betrouwbaar te lijken.
Wij hebben geen bestelling, betaling of communicatie van u in ons systeem staan.
Alles wijst erop dat u bij een frauduleuze website besteld heeft, en dat vinden wij ontzettend jammer voor u.
➡️ https://cenforcekopen24.nl/
Wij geven altijd 100% leveringsgarantie en lossen problemen wél netjes op zonder beloftes te breken of klanten te negeren.
Als u wilt, kunt u ons uw bewijs of screenshots sturen. Dan kijken we graag met u mee wat u het beste kunt doen.
U kunt ons ook bereiken via WhatsApp: +31 6 45226622 we helpen u graag verder.

Oplichters!

Oplichters zijn het. Leveren bewust een percentage orders niet. Dat is hun verdienmodel. Klantenservice met altijd 12 wachtenden voor je. Contact opgenomen en zouden het alsnog opsturen. Maand later nog niks!

24 oktober 2025

Beste Dennis,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. We begrijpen uw frustratie, maar na controle blijkt dat er geen bestelling bij ons geplaatst is. Waarschijnlijk gaat het om een andere website met een vergelijkbare naam.

Wij zijn een officiële, betrouwbare webshop en staan altijd klaar om klanten te helpen. Mocht u twijfelen of een bestelling via ons is gegaan, neem dan gerust contact op via WhatsApp (+31 6 45226622) we helpen u graag verder.

Zijn oplichters

Zijn oplichters! Je bestelling komt niet en je krijgt je geld niet terug.

10 november 2025

Beste,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We willen graag benadrukken dat die website geen verband heeft met ons bedrijf. Onze enige officiële website is cenforce-kopen24.nl daar kunt u altijd veilig bestellen en rekenen op betrouwbare service.
Dank dat u dit deelt; samen helpen we anderen alert te blijven.

Kamagrabestellen.eu zijn oplichters

6 november 2025

Beste Nick,

Dank u wel voor uw bericht. We begrijpen uw bezorgdheid en u hebt helemaal gelijk dat voorzichtigheid belangrijk is. Ter geruststelling: kamagrabestellen.eu is niet verbonden aan ons bedrijf. Onze enige officiële website is cenforce-kopen24.nl
, waar u veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Fijn dat u dit signaal deelt samen houden we online aankopen veilig!

Het Kama Bestellen Team

Niks ontvangen! Bestel hier niet meer!!

Bestel hier niet meer! Ze zijn oplichters geworden, paar bestellingen heel goed en netjes aangekomen. Nu hele tijd mailtjes van 20% korting en dus een grote bestelling gedaan, helaas niks ontvangen. Gemaild, eerste instantie nog antwoord met dat de bestelling niet goed was gegaan. Zou opnieuw verstuurd worden, maar er waren problemen met de voorraad. Waarom dan mailtjes met 20% korting?? Kortom ze komen hun afspraken lig niet na, hopelijk komt het nog maar ben er bang voor.

3 november 2025

Beste Pim,

Bedankt dat u uw ervaring deelt — we begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een bestelling niet aankomt, zeker na eerdere goede ervaringen.

Na controle zien wij echter geen bestelling van u in ons systeem terug. Het lijkt erop dat de bestelling niet via onze officiële website is geplaatst, maar mogelijk via een andere aanbieder met een vergelijkbare naam.

Wij zijn een betrouwbare, officiële webshop en helpen u graag dit te verduidelijken. Stuurt u ons alstublieft via WhatsApp (+31 6 45226622) een screenshot van uw bestelling of betalingsbewijs? Dan kijken we direct met u mee.

Het Kama Bestellen Team

iedereen die in de zak is gezet laat…

iedereen die in de zak is gezet laat ons samen klacht neerleggen bij dit bedrijf veel loze beloftes komt niet van in huis laat ons deze scammer samen oprollen we zijn al met 13 die gezamenlijk klacht gaan indienen de Belgische politie starte al een onderzoek constant de 12 beller in wacht of standaar mailtjes

1 november 2025

Beste Kris,

Het Kama Bestellen Team

Wat besteld en niks ontvangen!

Wat besteld , niks ontvangen en geen gehoor gekregen.. Ordernummer 691317 graag nachecken.. heb uiteindelijk bij een ander contactpers besteld namelijk 'spablauw1234' via tg en die heeft me gelukkig wel uit de brand geholpen..

26 oktober 2025

Beste Kees,

Uw review lijkt niet correct te zijn. Wij willen u vriendelijk vragen om dit nogmaals te controleren, want wij hebben geen enkele relatie met de websites kamagrabestling, kamagra24.nl of kamagaraoriginalEU.

Onze enige officiële website is cenforcekopen24.nl.

Daarnaast verzoeken wij u om geen reclame of promotie van andere websites te plaatsen op ons platform.
Dank voor uw begrip.

Team CenforceKopen24.nl

Heb een bestelling geplaatst maar niks…

Heb een bestelling geplaatst maar niks ontvangen bij kamagra bestellen eu .
Eerlijk gezegd eerste keer niks gekregen maar ik hoop dat mijn pakket nog steeds komt. Ordernummer 691216
Alvast bedankt

20 oktober 2025

Beste klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is om te wachten op een bestelling die nog niet is aangekomen dat zou voor niemand een fijne ervaring zijn.

Na zorgvuldig onderzoek blijkt echter dat het genoemde ordernummer 691216 niet voorkomt in onze administratie, en dat deze bestelling niet via onze officiële website is geplaatst. Het lijkt erop dat u mogelijk bij een andere website heeft besteld met een vergelijkbare naam.

We willen u natuurlijk graag helpen om dit op te lossen. Zou u ons via WhatsApp (+31 6 45226622) even een berichtje willen sturen met een screenshot van uw bestelling of betalingsbevestiging? Dan kijken we met u mee en helpen we u verder waar we kunnen.

Kamagra niet gekregen

Kamagra niet gekregen , bestel nu na jarenlang klant te zijn geweest op Mikekamagra . NL en krijg het altijd binnen 1 a 3 dagen binnen. Dus wees gewaarschuwd

13 juni 2025

Beste klant,

Onze enige officiële website is cenforcekopen24.nl.

Dank voor uw begrip.

Team CenforceKopen24.nl

Jammer, dacht een goede site!

Paar bestellingen heel goed gegaan, nu al 10 dagen aan het wachten op laatste bestelling en geen antwoord op e-mails (wat trouwens nooit gebeurd!). Jammer dan maar weer een andere zoeken!

10 oktober 2025

Beste Patrick,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht te horen dat uw laatste bestelling vertraging heeft en dat u geen reactie op uw e-mails heeft ontvangen — dat is zeker niet hoe wij onze service willen bieden.

Wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit voor u moet zijn, zeker na eerdere positieve bestellingen. Om dit snel recht te zetten, zouden wij graag de bestelgegevens van u ontvangen zodat wij dit persoonlijk kunnen onderzoeken en een oplossing kunnen bieden.

U kunt ons rechtstreeks bereiken via WhatsApp: +31 6 45226622. We hopen dat we uw vertrouwen kunnen herstellen en u alsnog tevreden kunnen helpen.

Onwaar

Hallo ik kom iedereen een waarschuwing geven, koop niets van deze site kama-jelle het is gewoon een oplichterij ze leveren niet het is een oplichterij frauduleuze site , ik heb een aankoop gedaan van 88€ bijna een maand geleden, ze hebben niet geleverd en ik reageer niet op het bericht , er is geen telefoonnummer en ongeldige-mail

Als je je geld en tijd niet wilt verspillen, koop dan niets op deze site, ik kan me voorstellen dat de publicaties die zeggen dat ze de levering hebben ontvangen feke zijn

Ik zal de naam en link op mijn sociale media plaatsen voor iedereen die wil zien hoe deze site eruit ziet

25 augustus 2025

Beste Floro,

Wat vervelend om te lezen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We kunnen je helaas niet terugvinden in ons systeem met de gegevens die je hebt opgegeven.
We willen dit graag goed maken en samen uitzoeken wat er mis is gegaan. Zou je contact met ons willen opnemen via e-mail of WhatsApp ? Dan zorgen we dat het snel wordt opgelost.
We staan klaar om je te helpen!

Het Kama Bestellen Team

Meest waardeloze service ooit.

Meest waardeloze service ooit.

Krijg 2 andere producten dan besteld, stuur ik een mail.

Krijg ik een grote bek terug, geen excuus. Alleen we hadden ze niet deze zijn goed (mijn naam).

NIET KOPEN!!

5 september 2025

Beste Hakeem,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat uw bestelling niet correct was en dat onze reactie niet aan uw verwachtingen voldeed. Dit is zeker niet de standaard van service die wij nastreven.

Wij nemen uw feedback zeer serieus en gebruiken dit om ons team verder te trainen zodat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt. Ons doel is altijd een betrouwbare, respectvolle en zorgzame service te bieden, en het spijt ons dat u dat nu niet zo heeft ervaren.

Zou je je gegevens met ons willen delen, zoals je bestelnummer of e-mailadres? Dan kunnen we meteen helpen en samen uitzoeken wat er mis is gegaan.
We staan klaar om het goed te maken!

oplichters

opgelet, zijn oplichers!
Bestelling geplaatst, betaald, verzending bevestigd.... en dan niets meer! (2 maanden later)
Na eerste klacht (1 maand) krijg ik via mail feedback dat er een nieuwe verzening verstuurd is
Uiteraard, na een maand niets ontvangen en op mails wordt er ook niet meer gereageerd.

update 03/10/25. Grappig... je krijgt dan dit soort standaard reacties... Op mails wordt er gewoon NOOIT gereageerd en het klachtenformulier via hun website werkt al een hele week niet meer....
Dit gaat over een bestelling van 14 juli, we zijn bijna 3 maanden verder, 10-tallen mails verstuurd.... reultaat: NIETS!
Dit is dus pure oplichterij!

5 september 2025

Beste Marc,

Het spijt ons oprecht om uw ervaring zo te lezen. Wat u beschrijft – wachten zonder duidelijkheid en geen reactie meer ontvangen – is absoluut niet de service die wij willen bieden. Uw vertrouwen is voor ons heel belangrijk en we begrijpen volledig dat dit voor u frustrerend moet zijn geweest.

We willen dit graag persoonlijk en snel voor u rechtzetten. Zou u ons een privébericht of mail kunnen sturen met uw bestelnummer? Dan kijken we meteen mee en zorgen we dat dit netjes wordt opgelost.

Dank dat u de moeite heeft genomen dit te delen. Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren en om te laten zien dat we verantwoordelijkheid nemen, ook als er iets misgaat.

Het Kama Bestellen Team

3 wkn heb ik bestelt bij hen en nog…

3 wkn heb ik bestelt bij hen en nog steeds niet binnen gekregen
en ik kreeg alleen maar te horen is verstuurd en vertraging en niks is van waar
en wel geld innen en niks opsturen naar de klant maar goed ik heb al gehoord dat er landelijk zeker tien tal aangiftes tegen hen zijn en zijn gewoon oplichters en dan hebben ze nog Luxemburg rek
daar is de politie ook mee bezig

niet meer bestellen bij hen

vraag je om je geld terug en dan krijg je grote bek en bedreigingen per mail maar ik heb aangifte gedaan

nooit meer bestellen hierzo oplichters zijn

9 augustus 2025

Beste Ja,

Wat vervelend om te lezen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Wij willen dit graag oplossen, maar we kunnen je bestelling of gegevens helaas niet terugvinden in ons systeem.

Ook willen we duidelijk maken dat wij geen rekening in Luxemburg hebben. Om dit goed uit te zoeken, vragen we je vriendelijk contact op te nemen via e-mail of WhatsApp . Dan kunnen we samen kijken wat er mis is gegaan en een oplossing vinden.
We staan klaar om je te helpen!