Twee hele mooie planten gekocht bij KamerplantXL. Een enorme Strelizia en een grote Alocasia. Onwijs blij mee. Uitgezocht bij KamerplantXL op locatie en levering ging top. Toen mijn Alocasia ging hang... Toon meer

Alles is prima verlopen. De plant was goed ingepakt dus heel ontvangen. En de plant is zoals beschreven is, dus ik ben super blij ermee. Levering ondanks dat het druk is, zoals aangegeven, toch bin... Toon meer

DHL kwam met één kleine doos (mand) gelukkig stonden de twee planten nog in de bus waar de chauffeur geen weet van had😳Maar planten zijn prachtig en heel goed verpakt!

1. Plantengroothandel

☘Wij verkopen diverse kamerplanten vers van de kweker. 🌱Elke zaterdag zijn we open van 09:00 tot 12:00! 🍀Bestel nu jouw kamerplant in onze webshop!

4,5

Uitstekend

Helaas niet blij met mijn aankoop

Helaas niet blij met mijn aankoop. Voor ruim €200 verwacht ik toch een mooie volle plant. Bladeren zijn niet mooi en de plant is totaal niet vol (aan de onderkant). Lijkt erop dat ik de verkeerde plant heb ontvangen. Krijg helaas geen reactie via de mail. Slechte prijs kwaliteit verhouding.

4 juli 2021

Aankoop plant

Prachtige strelitzia besteld. Keurig verpakt thuis bezorgd. Erg tevreden mee, plant ziet er gezond uit.

28 april 2021

Betere contactmogelijkheid zou fijn zijn

De ontvangen plant had inderdaad één bloem (zoals in de productomschrijving), maar die was vrijwel uitgebloeid. Verder geen bloemen of knoppen. Kluit bleek later vol mieren te zitten. Pogingen tot contact (2x per email, want telefonisch is niet mogelijk) bleven in het begin helaas onbeantwoord.

19 maart 2021

Hi Wiep,

Bedankt voor de review! We hebben geen mail van u ontvangen. We hebben u een bericht gestuurd en wachten uw reactie af!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goed product.

14 maart 2021

Hi,

Bedankt voor de review! Leuk om te horen, geniet van je mooie plant.

Goed verpakt

Goed verpakt! Mooie plant, service was prima.

10 maart 2021

Hi Sandra,

Bedankt voor de review! Fijn om te horen, geniet van je mooie Alocasia.

Alocasia zebrina 130cm

Prachtige plant! Precies zoals de foto, super netjes geleverd

9 maart 2021

Hi Priscilla,

Bedankt voor de review! Fijn om te horen, geniet van je mooie Alocasia zebrina.

Vraag over een plant

Ik had een vraag over een plant en ben zeer snel en correct geantwoord per mail. Met een super oplossing voor ons.
Top!

8 maart 2021

Hi Ursula,

Fijn om te horen! Geniet van uw plant.

Groetjes, Ellen van Kamerplant XL 🌱

Goede service..erg mooie plant..ik ga…

Goede service..erg mooie plant..ik ga hier vaker bestellen..alleen jammer dat je geen bloempotten online kan bestellen..

6 maart 2021

Hi,

Bedankt voor de review! Fijn om te horen, geniet van je mooie kamerplant. Met potten en manden zijn wij druk bezig! Deze verwachten we elk moment in onze webshop aan te kunnen bieden.

Groetjes, Ellen van Kamerplant XL 🌱

De plant is keurig bezorgd en ziet er…

De plant is keurig bezorgd en ziet er heel goed uit! Goed verpakt en goede prijs voor het formaat.

3 maart 2021

Hi Chantal,

Hele mooie plant aangeleverd

Hele mooie plant aangeleverd! Goed verpakt in een doos!

Hi Birgit,

Groetjes, Ellen van Kamerplant XL 🌱

Hele mooie plant en top service

Hele mooie plant, top service en bij vragen snelle reactie op de mail. We zijn super tevreden!!

Hi Kim,

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Prachtige plant, goed verpakt, zelfs nog ietsje groter dan wat ik besteld heb. Bedankt!

Hi!

Bedankt voor de mooie review! Erg leuk om te horen, geniet van je mooie Strelitzia Nicolai.

Geweldige kwaliteit

Hi Judy,

Bedankt voor de mooie review! Erg leuk om te horen, geniet van je mooie Monstera.

Groetjes, Ellen van Kamerplant XL 🌱

Snelle bezorging en de plant was goed…

Snelle bezorging en de plant was goed verpakt.

12 februari 2021

Hi Siham,

Super

Super, mooie plant, goed verpakt, uitstekende levering! Ronduit 5 sterren waard!

6 februari 2021

Hi Trees,

Bedankt voor de mooie review! Erg leuk om te horen, geniet van je mooie kamerplant.

Mooie planten

Mooie planten, goede service, snelle levering. Top

6 februari 2021

Hi Anouk,

Supermooie planten

Supermooie planten, keurig ingepakt en snel geleverd, aanrader!

23 januari 2021

Hi Jacqueline,