Super hurtig levering super butik MEN KØB IKKE " Cafe Rene kopikapsler " De smager fint nok, men det sprøjter ud over det hele, i alle kanter på kapselskuffen og maskinen skal rengøres bagefter. si... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Snyd og humbug. Fik forkerte varer leveret. Jeg kontaker Kapselkongen og får at vide at jeg 'bare gerne må beholde de andre varer uden ekstra betaling'. Da jeg skriver tilbage og siger at jeg gerne... Toon meer
Sender forkerte varer og svarer ikke på henvendelser. Har ellers brugt dem uden problemer førhen, men ved sidste ordre, hvor jeg havde bestilt 15 pakker kaffe var de 5 af dem et forkert mærke. Genta... Toon meer
Rigtige hurtige til at sende. Seneste pakke indeholdt dog forkert kaffe. Jeg mailede samme dag (4 hverdage siden i dag), og har endnu ikke hørt noget. Mandag bestilte jeg igen kaffe, og skrev som... Toon meer
Danmarks billigste kapsler til Dolce Gusto og Tassimo
Forbindelsesvejen 115, 9400, Nørresundby, Denemarken
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg havde udfordring med en bestilling og fik hurtigt svar og modtog bekræftelse på min bestilling inden for kort tid. Tak til Kim
Alt fungerede denne gang.
Jeg bestilte og havde mine varer dagen efter.
Og denne gang fik jeg besked fra GLS og Kapselkongen.
Nem bestilling og hurtig levering. 👍
Kan klart anbefales.
Jeg købte dolce Gusto kapsler forskellige ,
Når jeg sætter en kapsel i maskinen starter den fint, efter et øjeblik, revner den og der kommer grums i koppen,kapslen kan ikke klare trykket,
De eneste der ikke revner er chokolade
Mvh
K.Korsholm
Flotte priser. Hvis man har spørgsmål, er det nemt at komme igennem over telefonen. Superhurtig levering, bestilte tirsdag og modtog kl. 9.00 onsdag, det er så meget i orden. Jeg handler helt sikkert hos kapselkongen fremover.
Jeg har for første – og absolut sidste – gang handlet hos KapselKongen. Jeg elsker kaffe. Altså rigtig kaffe. Den slags, man glæder sig til. Den, man kan mærke helt ned i sjælen. Og jeg har smagt meget forskelligt: dyrt, billigt, økologisk, mainstream – you name it. Jeg er ikke snob, bare kvalitetsbevidst og realistisk.
Så da jeg faldt over KapselKongens “Lykkekasse” med 100 blandede kapsler, tænkte jeg: Hvorfor ikke? De lover 70 % økologiske, komposterbare kapsler og 30 % “premium”. Og jo, jeg vidste godt, at de 70 % ville være no name – det er fint. Jeg har smagt mange glimrende økokapsler fra ukendte mærker. Så forventningen var ikke stjernehøj – bare fornuftig. Men... hvad jeg fik, var noget, der bedst kan beskrives som en koffeinfri mavepuster.
De økologiske kapsler er decideret rædselsfulde. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, de smager som om nogen har fejet et halvgammelt kontorgulv og pakket resterne i bionedbrydeligt skam. De er snavsede, smager af nul og niks – og én kapsel manglede endda helt.
Jeg ville have vedlagt billeder, der taler for sig selv (og nægter at tie stille), men det tillader Trustpilot desværre ikke – og det er næsten synd, for de siger mere end 100 kapsler kan drikke sig ud af.
De 30 % “premium”? Jo, altså… de er der. Men de redder på ingen måde oplevelsen. De er nogenlunde drikkelige – men i dette selskab fremstår selv middelmådig kaffe som en luksusrejse for ganen.
Og så var der det med variationen. “Smag en del forskelligt kaffe,” siger de. Men der er altså kun 4–5 forskellige varianter i hele kassen. Det er ikke variation – det er gentagelse med gentagelse på. Man føler sig ikke forkælet, man føler sig trådt over smagsløgene.
Alt i alt har jeg betalt omkring 4,63 kr. pr. brugbar kapsel. Det gør dem til de dyreste og dårligste, jeg nogensinde har prøvet. Et dyrt bekendtskab, jeg aldrig skal på kaffedate med igen.
Første gang jeg har købt hos Kapselkongen. Det gik superfint og hurtigt. Bestemt anbefalelsesværdigt. Min forrige leverandør, havde ikke den kaffe jeg vil ha' i poser på et kg. De kunne sælge 2 x 500 men til en merpris..... Kapselkongen, viste det sig, havde heller ikke 1 kg. poser men leverede 2 x 500 g til samme pris. Flot initiativ og supergod service. Jeg takker og bukker!
Har mange gange købt ass kaffekapsler hos Kapselkongen. Til start var der kun metallapsler, men så sneg plastkapsler sig ind i større og større mængde. De kan ikke benyttes i min nesspresso maskine og ved sidste forsendelse var der næste halvt af disse kapsler som ikke passer. Så det gør kapslerne dobbelt så dyre og er derfor ikke længere billige. Så det er sidste gang jeg køber ass kapsler.
Bestilte noget kaffesirup søndag den 23/3 (ordrenummer 198803), og får hurtigt ordrebekræftelse. Her torsdag aften (27/3) er der stadig intet sendt afsted eller noget. Har sendt deres kundeservice en mail, som der heller ikke er svaret på…
Ikke lige hvad jeg havde forventet på baggrund af det, der loves på hjemmesiden.
Opdatering: fredag den 28/3 efter frokost bliver jeg ringet op fra Kapselkongen. De har ikke den ene af de varer, jeg har bestilt, på lager. Den er faktisk udgået af sortimentet viser det sig. Jeg får valget mellem at få en anden vare i stedet, eller bare at få resten af min bestilling. Jeg vælger den sidste løsning, og håber at det betyder, at resten af min bestilling snart er på vej.
Jeg har nogle gange bestilt kaffekapsler hos Kaffekongen.
Desværre er min opfattelse af assorteret et stykke fra forventet.
De sidste gange har det stort set været grønne kapsler. Jeg har skrevet på fb for at høre om jeg kunne få det lidt mere blandet, men fik aldrig svar.
Denne levering er med
36 grønne
34 lyseblå
10 mørkeblå og
20 røde.
Det vil sige, at 70% er 2 farver. Resten fordelt på 2 andre farver.
Jeg giver 1 stjerne på grund af prisen og den hurtige levering. Resten kunne godt trænge til forbedring.
Vh
Susanne Jakobsen
Købte 100 kaffekapsler til Nespresso , fik 100 stk leveret , men de passer ikke til min maskine og de vil ikke tage retur da jeg har åbnet papkassen , hvordan skulle jeg ellers vide at de ikke passer til min maskine. rimelig dårlig service
Amatører.
Ordrenummer
197642)
Får en ordrebekræftelse, en registering fra dem, der skal levere min pakke og så sker der ikke mere. De har kun tlf 3 dage om ugen og svarer mine mails.
Annuller min ordre 197642)
Meget god service, jeg var først bekymret da min ordre ikke var blevet sendt. Men blev sendt samme dag som jeg skrev en email. (blev dog sendt indenfor 2 dag af bestilling)
Jeg modtog hvad forventet så alt godt. Og blev også efterfølgende direkte kontaktet, per email.
Ville faktisk helst give dem 0 stjerner.
Valgte på trods af en ret dårlig oplevelse i efteråret, at give dem en chance til - det skulle jeg så ikke have gjort. De sender hverken den kaffe man har bestilt eller svarer på de mails jeg har sendt til dem. Det kan godt være at deres kaffe er billig, men det er deres service dælme også - så køb jeres kaffe et andet sted!!

Antwoord van Kapselkongen.dk
Kapselkongen har tilsyneladende fundet en fidus til at øge deres avance.
Jeg bestilte 3 pakker afkalknings tabletter, hvor jeg specifikt gik efter “originalen” til min espresso maskine.
Produktet fandt jeg billigst hos Kapselkongen - troede jeg!
De annoncerer med et produkt (billede på hjemmesiden) men det man modtager er “det uoriginale” produkt.. Hvilket jeg ville kunne have købt væsentligt billigere andeststeds!!
Det svarer til at man hos sin mekaniker køber og betaler for originale dele, men får sat en kopivarer på uagtet at produktet er samme.
Ved et kig her på trustpilot, kan jeg læse at jeg ikke er første kunde, der har oplevet dette.
Man kunne jo være tilbøjelig til at tro, at “Kapselkongen” har fundet ud af, at det er en god forretning. 60 kr. her og 60 kr. der, kan blive til en del…
Jeg har forsøgt dialog med firmaet, men de mener at have handlet helt efter bogen. Meget arrogant holdning må jeg sige.
Det bliver første, eneste og sidste gang jeg køber noget hos Kapsel(svindler)kongen.

Antwoord van Kapselkongen.dk
God service altid og varene kommer inden for få dage efter man har bestilt, Tak for det. Stor anbefaling herfra :-)
Hurtig levering af de varer vi bestilte. Alt er som det skal være
God service, og varene kommer inden for 2-3 dage efter man har bestilt👍 stor anbefaling herfra
Det var på lager, de var de billigste og jeg havde varen dagen efter. Bedre bliver det vist ikke!
Lees meer over geverifieerde reviews.