Ecommunity Reviews

3,5

DOE HET NIET! Je betaald +-1250€ voor het traject. Ik ben vorig jaar in september begonnen en toen had je een discord met 7 verdienmodellen waar je vragen in kon stellen. Opeens zijn die uitgedund n... Toon meer

Mijn ervaring met de Ecommunity is positief. Vooral de hoeveelheid keuze in verdienmodellen spreekt mij echt aan. Zo is er voor ieder wat wils, maar bereid de community zich ook continu uit. De coac... Toon meer

Ik heb nu 2 maanden geleden de e-commerce cursus genomen en ik ben super tevreden er mee. Ik heb binnen een korte tijd grote stappen kunnen maken. Dit komt mede door de goede begeleiding. Alle coaches... Toon meer

Erg blij met de begeleiding en waardevolle community en de kans om alles rondom ecom te leren. Door de community krijg je extra motivatie en wordt er waardevolle informatie gedeeld. De coaches zijn to... Toon meer

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer tevreden

E-Commerce was helemaal nieuw voor mij, maar dankzij het 1-1 traject bij Ecommunity heb ik grote stappen kunnen zetten in het dropshippen/Brandshippen.
Karla en de coaches nemen de tijd om je beter te leren kennen en willen je oprecht verder helpen om je doel te bereiken!

Geen 1x spijt gehad dat ik hier aan begonnen ben !

6 april 2024

Beste ervaring ooit

Goededag lezers,

Ik schrijf deze review met een grote lach op mijn gezicht. Ik heb zo lang gezocht naar iemand die mij kon helpen met het behalen van mijn dromen in e-commerce en dankzij Karla en haar team is het mij eindelijk gelukt. De coaches en Karla staan altijd voor mij klaar. Ze zijn makkelijk te bereiken en de cursus zelf is ook enorm fijn en duidelijk!

Dankzij de begeleiding die ik krijg heb ik enorm veel stappen kunnen maken en heb ik nu eindelijk een winstgevende store.

Als je twijfelt om e-commerce te leren en je weet niet hoe je moet beginnen of hoe je moet opschalen is dit zeker de goede keuze die je kan maken om je dromen uit te laten komen.

Groetjes!

28 maart 2024

Thanks Eva,

Super leuke review!

Tevreden & persoonlijk

Door de vele cursussen die worden aangeboden online voor E-commerce wist ik niet zo goed waar ik goed aan deed. Door al een fijne benadering in de DM met Karla, waarin ze echt de tijd nam om mij het een en ander te vertellen een vrijblijvende call ingepland en samen een mooi traject uitgekozen. Geen pusherig gedrag maar er werd echt gekeken naar mijn wensen.

Eenmaal in het traject kreeg ik de juiste begeleiding die ik ook had verwacht, en ik mag nu spreken van mijn eigen business en kan nog steeds met vragen terecht in de community.

Ik snap de negatieve ervaringen dus echt niet want ik zou haar zeker aanraden!

4 april 2024

Enorm tevreden

Ik twijfelde in het begin, maar ik ben bizar tevreden dat ik de keuze gemaakt heb. Nu 2-3 maanden later, verdien ik geld met mijn webshop en dat allemaal vanwege de begeleiding van Karla. Enorm bedankt Karla ❤️

2 april 2024

Thanks Ociah,

super leuk om te lezen! ;)

Geen aanrader

Geen aanrader cursus betaald vervolgens geen support 24/07 geen community dus gewoon heel onprofessioneel .

18 februari 2024

Hi Celize Ten Bokkel,

Ten eerste hebben wij nooit een student gehad met deze naam. Ook hebben we jouw informatie opgevraagd en wil jij dit niet geven. Jouw review is dus helaas een nep review..

Hiernaast klopt het niet wat jij hebt geschreven. Zoals je kunt zien bij de andere reviews en mijn Instagram hebben wij een levendige community met 250+ actieve studenten.

Ik zou het erg op prijs stellen als je mij een berichtje stuurt waarom je zo een neppe review plaatst.