Kärnfull Energi | DK Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kärnfull Hallo En samtale med dem (hende som taler dårligt dansk) er ligesom at tisse i egen buks. Flabet og ikke oplysende, men kan mache’ Vindstød på priserne, men heller ikke mere. Kalder Elforbu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du vil støtte atomkraft i Danmark, så det vejen frem med Kärnfull. Fantastisk service også!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skiftede til karnfull.dk, sidste år hvor jeg både brugte el privat og i virksomhed. karnfull.dk sørgede for alt, og det fungerede perfekt. Kort efter solgte jeg og købte hus, også her virkede alt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udemærket tilfreds. Har været tilknyttet et års tid nu. Jeg viser samtidig min modstand imod afbrænding af sunde gode træer i Europas og Amerikas skove. Det uetisk, klimafjendtligt og smådumt. Den grø... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Elektriciteitsbedrijf
  2. Elektriciteitsproducent
  3. Energieleverancier

Geschreven door het bedrijf

Kärnfull er Danmarks eneste elselskab med 100% atomkraft og arbejder for at fjerne forbuddet mod atomkraft - så vi kan bygge danske atomkraftværker. Vi kæmper for stabile og lave elpriser og uforstyrret natur. Vi sikrer at vores kunders elforbrug er bakket op af produktion på svenske atomkraftværker. For hver kWh vores kunder køber donerer vi penge til videnskab og innovation. Landsdækkende medier som TV2 og DR har dækket vores arbejde for atomkraft i Danmark. Du kan finde mediedækning på Google eller på vores Facebook: https://www.facebook.com/karnfull.dk

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk elselskab

Fantastisk elselskab, nemt og billigt og så er det en god støtte til CO2 fri energiproduktion. Desværre endnu ikke i Danmark, men vores gode naboer i Sverige er ikke så ringe endda. Varmeste anbefalinger herfra.

6 februari 2024

Den reneste energiform

Det er meget nemt at skifte til Kärnfull og det er nemt at være kunde hos Kärnfull. Altid god information og de få gange jeg har haft brug for supporten har der altid været god og hurtig hjælp.

6 februari 2024

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice. Ingen loven til højre og venstre, som jeg har mødt hos andre elselskaber.
For atomkraft eller ej, kan jeg kun anbefale alle at kommer over til et selskab hvor man bliver hørt! Tak for god behandling!

5 februari 2024

Nemt

Nemt, smertefrit, og en helt fantastisk kundeservice! Kan kun anbefales!

24 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er nye kunder hos selskabet.

Er nye kunder hos selskabet.
Er spændt på at se hvor vi er med elpriser... Det kunne være en god ide med en app eller lign der kunne vise aktuelle priser på strøm hos jer, vi kunne så planlægge vores forbrug lidt mere.

Men vi ser positivt på valget af leverandør og glæder os over at støtte op om atomkraft.

UPDATE:

Blev i dag mandag 5 februar kontaktet af en høflig und mand fra elselskabet, han kunne oplyse om en app der faktisk har det jeg efterlyser, den er nu hentet og virker tilsyneladende helt perfekt.

Sikke en kundeservice :) godt gået og TAK.

1 februari 2024

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
...og en fantastisk el leverandør. Reel klimavenlig energi og stabil energiforsyning gør jo at man bliver helt "glad i låget".
Bevares, selv om det ikke var for at spare penge at jeg skiftede el leverandør, så må jeg bare konstatere at det har jeg gjort. Dét gør jo heller ikke noget.

22 januari 2024

Glad og tilfreds kunde

Glad og tilfreds kunde, nemt at skifte, god og hurtig kundeservice.
De få gange jeg har haft brug for at kontakte jer, har i vendt hurtigt tilbage og været hjælpsomme.

Og så er det fedt at vide at man foretager sig det fornuftige grønne valg.

19 januari 2024

Laveste co2 el til billige priser

Fedt at man nu kan få strøm lavet på kernekraft og spare verden for en masse co2 🌱
- særligt for os på Fyn hvor el stadig produceres med kul 😬
At prisen er lav er jo bare et ekstra plus 🥳

16 november 2023

Dit is Trustpilot