Kärnfull Hallo En samtale med dem (hende som taler dårligt dansk) er ligesom at tisse i egen buks. Flabet og ikke oplysende, men kan mache’ Vindstød på priserne, men heller ikke mere. Kalder Elforbu... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hvis du vil støtte atomkraft i Danmark, så det vejen frem med Kärnfull. Fantastisk service også!
Jeg skiftede til karnfull.dk, sidste år hvor jeg både brugte el privat og i virksomhed. karnfull.dk sørgede for alt, og det fungerede perfekt. Kort efter solgte jeg og købte hus, også her virkede alt... Toon meer
Udemærket tilfreds. Har været tilknyttet et års tid nu. Jeg viser samtidig min modstand imod afbrænding af sunde gode træer i Europas og Amerikas skove. Det uetisk, klimafjendtligt og smådumt. Den grø... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kärnfull er Danmarks eneste elselskab med 100% atomkraft og arbejder for at fjerne forbuddet mod atomkraft - så vi kan bygge danske atomkraftværker. Vi kæmper for stabile og lave elpriser og uforstyrret natur. Vi sikrer at vores kunders elforbrug er bakket op af produktion på svenske atomkraftværker. For hver kWh vores kunder køber donerer vi penge til videnskab og innovation. Landsdækkende medier som TV2 og DR har dækket vores arbejde for atomkraft i Danmark. Du kan finde mediedækning på Google eller på vores Facebook: https://www.facebook.com/karnfull.dk
Contactgegevens
Mejlgade 95, 3., 8000, Aarhus, Denemarken
- hej@karnfull.dk
- karnfull.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
SUPERFIN ELLEVERANDØR
Jeg er supergodt tilfreds med at have skiftet til Karnfull. De holder, hvad de har lovet. Jeg skiftede fr Nettopower, som i starten fungerede rigtigt fint men pludselig trak de tre gange mit forbrug og ville ikke tilbagebetale mine penge. Karnfull virker meget mere troværdige.

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Meget tilfreds med Kärnfull Energi.
Er yderst tilfreds med Kärnfull Energi DK. Atomkraft er vejen frem, og jeg kan ikke støtte op om landskabsødelæggende solcelleørkener og vindmøllemonstre.

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Nemt og enkelt at skifte.
Nemt og enkelt at skifte.
Gode til informere, ligesom driften af regningsdelen kører upåklageligt og til aftalte priser/vilkår.
Jeg har været kunde i 2 år, og fortsætter så langt øjet rækker.

Det eneste rigtige
Kärnfull Energi har en super kundeservice, overskuelige el-regninger og ingen skjulte motiver andet end at bidrage til en lysere fremtid ved at skubbe på udbredelsen af kernekraft.
Kort sagt - Det eneste rigtige sted at få sin strøm fra.
En klar anbefaling herfra.

Kärnfull Ren fornøjelse med Ren energi
Kerne energi er den reneste energi der findes. Kärnfull er den gode leverandør.

Grøn energi <3
Nemt at oprette sig, problemfri levering og betaling. Grøn energi, god service og god samvittighed <3

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Tager altid telefonen uden ventetid.
Tager altid telefonen uden ventetid.

Er yderst tilfreds
Er yderst tilfreds, overskuelig regning 👍

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Ønsker bare at støtte A kraft

Jeg kan kun give 5 stjerner
Jeg kan kun give 5 stjerner. Jeg har sparet penge på min elregning og støtter samtidig vejen mod kernekraft.

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Nemt og hurtigt skifte og tilmed den…
Nemt og hurtigt skifte og tilmed den eneste rigtig grønne aftale der findes!

Tilfreds !!!
Helt enkelt, glad og tilfreds. Billigere end alternative løsninger.

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Det er rart at kunne støtte grøn
Det er rart at kunne støtte grøn, skalerbar og frekvensstabil strømproduktion. Prisen virker fair og afregningen er enkelt og overskuelig.

Støt atomkraft!
Støtter DKs eneste selskab med ren atomkraft, en no nonsens virksomhed der giver prismatch uden binding, fuldt tilfreds.

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Super kundeservice og hjælpsomme til at…
Super kundeservice og hjælpsomme til at få skiftet. Herefter ingen vrøvl med regninger eller forløb. Det spiller bare!

Den eneste rene energi 24/7/365
Super tilfreds kunde siden kärnfull Energi startede i DK.

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Glad kunde gennem en årrække
Glad kunde gennem en årrække. Regning m.m. er gennemskueligt

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Fantastisk koncept og pålidelig service
Jeg valgte Kärnfull Energi på grund af deres klare agenda om at levere 100% kernekraftbaseret energi. Deres fokus på stabil elforsyning, minimal miljøpåvirkning og bæredygtige løsninger til fremtiden tiltaler mig virkelig. Siden jeg blev kunde i april, har jeg oplevet en problemfri proces og fremragende kundeservice. Jeg føler mig tryg ved deres ekspertise og værdier, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker en pålidelig og bæredygtig energileverandør.

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Jeg kan helt klart anbefale Kärnfull
Jeg kan helt klart anbefale Kärnfull, hurtig, venlig og informativ kundebetjening og til meget rimelige priser, de klart bedste på et marked som ellers er præget af wildvest tilstande. Og hvis man er tilhænger af kernekraft så er det pt. det eneste selskab på markedet.

Antwoord van Kärnfull Energi | DK
Ingen problemer med service…
Ingen problemer med service overhovedet. og A-kraft er pt. det eneste der giver mening.

Dit is Trustpilot