Karsten Travelstore Reviews

TrustScore 3 uit 5

1. Kampeerwinkel

De kampeerwinkel met alle ruimte voor jouw vakantie. 10.000 m2 producten, informatie, tips en sfeer om de kampeervakantie van je dromen te realiseren. Alles op het gebied van reizen, kamperen en recreëren. Van koffer tot kano, van slaapzak tot zwembad.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ik vindt de kwaliteit van het karsten tentdoek zeer slechte kwaliteit

Ik vindt de kwaliteit van het doek van karsten zeer slecht heb een nieuwe opblaas tent gekocht bij karsten, na een paar jaar had ik al veel last van druppels in de tent. Hier heb ik meerdere keren contact overgehad en krijg iedere keer te horen dat het ‘een beetje vocht’ is. De voor tent heeft het niet. Ieder jaar moet ik een spuitbus meenemen om de tent mee te impregneren.
De laatste keer dat ik bij karsten was zei de medewerker dat het bij 1 op de zoveel wel eens voorkomt, maar nu niks meer kan betekenen omdat de garantie voorbij is. Echt zeer slecht.

20 juli 2026

Opbouwende feedback

Mooie nieuwe opera 2400 gekocht maar helaas misten er een aantal scheerlijn spanners. Ook zat er een kapotte boogstok in de tas. Na wat heen & weer gebel werd dit wel opgelost maar de na-bestelde regenluifel kwam zonder scheerlijnen. Ook hier weer achteraan moeten bellen. Van zo’n gerenommeerd bedrijf verwacht ik wel dat ze beter opletten. Prima tent maar slordig in de details

8 juli 2026

Een ster nog te veel kochten een tent…

Een ster nog te veel kochten een tent van 6000 euro nu we hem verkopen willen roepen ze garantie niet overdraagbaar tent is twee jaar oud lekker waardeloos dus we kopen niks meer van karsten en raad het ook niet aan zeer slecht en zeer onbeschoft geholpen nooit weer karsten

11 juni 2026

Antwoord van Karsten Travelstore

Dag Jo, Wat vervelend om te lezen dat u zo teleurgesteld bent. Het klopt inderdaad: onze garantie geldt voor de oorspronkelijke koper. Maar dat betekent zeker niet dat de tent nu "waardeloos" is of dat we een volgende koper in de kou laten staan. Wij staan altijd achter onze producten. Ons eigen atelier met ervaren vaklui helpt graag bij eventuele reparaties of onderhoud, ook na de garantieperiode. Wij zoeken samen naar een oplossing, zodat de tent nog jarenlang bruikbaar blijft.
Wij vinden het jammer dat u de ervaring met ons zo negatief ervaart, en hopen dat we u alsnog kunnen overtuigen van onze betrokkenheid.
Klantenservice Karsten

Wij hebben een Ford Nugget met hefdak.

Wij hebben een Ford Nugget met hefdak.
Het doek van de camper was aan vervanging toe.
Het orginele ontwerp was voor ons niet goed genoeg en zijn we op zoek gegaan naar een atelier dat ons ontwerp wilde verwezelijken.
Bij Karsten waren we op het juiste adres.
De man met veel vakmanschap werd erbij gehaald en hebben we onze wensen doorgenomen.
Thuis heb ik zelf het doek gedemonteerd en in de shop afgeleverd.
Het was buiten het seizoen dus konden ze onze wens prima verzorgen.
Voor een schappelijke prijs en een goede kwaliteit. Na hun werkzaamheden hebben het doek opgehaald en gemonteerd.
Nu een paar vakanties verder zijn we meer dan tevreden met het resultaat.
Het monteren van het doek is zeker geen koud kunstje. Denk daar niet te licht over.
Maar het werk van Karsten is echt uitstekend. Pluim verdient!

30 mei 2026

Teleurstellende reactie op een fout van hen.

Ik had in najaar 2024 online sandalen gekocht, eentje gepast, was goed, in de kast gezet. Voorjaar 2025 gaan dragen, bleek het een onpaar te zijn (2 verschillende maten). Gemaild, kreeg antwoord dat het te laat was en dat ze zelf geen onpaar hadden gevonden, en dat ze deze sandaal niet meer hadden. Oké. Vorige week dan toch maar een nieuw paar besteld (ze hadden hem nog wel dus), met de suggestie dat ik wat korting wel zou waarderen. Ik kreeg een kort antwoord terug dat dat niet kon. Ik vind het nogal teleurstellend dat deze winkel zich zo makkelijk afmaakt van een fout die zij zelf hebben gemaakt. Ik zal niet snel weer iets hier kopen.

25 juni 2025

Karsten biedt de klanten nog echte service

Kregen op de camping te maken met lekke buis van onze oppomptent. Karsten gebeld ((Yael) die mij tips gaf om het probleem op te lossen. Niet gelukt dus en ingepakt en naar huis gegaan. Echter: Karsten bood ons aan om ondanks de drukte de tent met spoed te maken dus de volgende dag naar Zwaag gereden waar men mij al stond op te wachten. Niet te bevatten zo’n service ! Na een uurtje was de tent klaar maar heb ik er toch een nieuwe tent gekocht. Immers de ontwikkeling van tenten staat ook niet stil, zo bleek mij tijdens een gave rondleiding. De oude gaat in de verkoop Waarbij extra dank uitgaat naar Yael en uiteraard het team. Waar vind je tegenwoordig nog zo’n bedrijf

19 juni 2025

Heel fijn geholpen in de winkel

Heel fijn geholpen in de winkel. Mooi assortiment kampeerspullen en fantastische kwaliteit tenten. Ook mogen rondkijken bij de productie vd tenten. Zeker een aanrader.

4 januari 2024

Zeer onvriendelijke service desk.

Zeer onvriendelijke service desk.
Ik werd doorverwezen naar de service desk om te bellen voor een afspraak om een een raampje te laten plaatsten in de reparatie weken na mijn bezoek op zaterdag. Dit is een rit van ruim een uur heen en uur terug. Vervolgens tijdens het telefonisch contact krijg je kort een snauwend antwoord dat dit niet de bedoeling is in deze weken.
zeer slecht dit !!!!!!!!

14 augustus 2023

Antwoord van Karsten Travelstore

Hé John! Fijn je net even gesproken te hebben en de miscommunicatie uit de lucht geholpen te hebben. We zien je begin september! Groetjes vanuit Zwaag

Wat een top service

Wat een top service. Vaker besteld en altijd snel in huis. Bij vertraging buiten hun schuld, een mailtje met een kortingscode. Ook bij het laten maken van iets specifieks waar een beetje haast bij was kregen we alle medewerking om dit mogelijk te maken! Echt fantastisch!

22 juni 2023

Info op site en retourkosten

Ik had sandalen gekocht maar die waren te klein (bleken dames sandalen). De website was niet duidelijk over welk type en de maat (US maat - had ik opgezocht op internet).
Nu wilde ik ze retourneren maar dat blijkt voor eigen rekening. Ik denk dat Karsten wel wat meer en betere info mag geven. Ook over retourneren.
Het zal best een goede winkel zijn maar ik koop hier niet meer vanwege deze policy

3 februari 2023

Antwoord van Karsten Travelstore

Dat snappen we volledig Carlo! Dat je onaangenaam verrast bent door deze policy. Inmiddels hebben we de collectie sandalen online een fikse upgrade gegeven, zodat dit euvel in de toekomst hopelijk niet meer voor zal komen. Bedankt voor je feedback dus! En hoewel vast niet digitaal, misschien tot ooit eens in onze winkel :-) We haten het om mensen te moeten teleurstellen dus zouden je graag verrassen met de service die velen van ons gewend zijn. Hartelijke groetjes, Jonica

Geweldige kwaliteit!

Wij hebben een 20 jaar oude tent overgenomen via marktplaats maar de kwaliteit is nog steeds geweldig. In de winkel geweest voor wat vragen en reserve onderdelen en hier goed geholpen, zeer goede en deskundige service.

2 mei 2022

Graag gedaan Sander! Op nog vele zorgeloze kampeervakanties <3

Geweldig

We hebben een prachtige, sterke en duurzame Karsten tent en we hebben een uitstekende service mogen ontvangen! Complimenten!!!

17 juni 2019

Graag gedaan Tonny!

Travelstore Karsten en Karsten tenten

Mooie, ruime winkel met een goed assortiment outdoor uitrusting. Vriendelijk personeel en vooral geweldige, kwalitatief goede tenten! We kamperen nu zo'n 8 jaar met een Karstentent en zijn zeer tevreden.

10 oktober 2017

Antwoord van Karsten Travelstore

Dat klinkt hemels Coco :-) Dank je wel voor het delen van deze mooie woorden!