Verzending is verschrikkelijk! Verzending duurt 2 tot 4 werkdagen zeiden ze, zondag had ik besteld het is nu vrijdag en de dhl heeft het pakket nog steeds niet ik ga hier nooit meer bestellen!
Als klant vanuit Belgie besteld met geldig btw nummer, en hiervoor een correcte account aangemaakt. Hierdoor mag geen btw aangerekend worden (intracommunautaire btw). Bij het bestellen wordt ook geen... Toon meer
Bestelling tussen kerst en oud-op-nieuw gedaan. Binnen een uur al een email met de informatie dat de zending ingepakt en verzonden was - en inderdaad de dag erna geleverd. Dus erg tevreden. Uit het ve... Toon meer
Contact was goed, goed bereikbaar via telefoon en email. Vriendelijke en behulpzame mensen. Zelfs de website aangepast binnen 10 minuten omdat ik een onderdeel moest hebben wat er nog niet op stond. S... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online webshop voor de kartsport.
Wildersekade 90D, 3053 KA, Rotterdam, Nederland
- kartingshop.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wel betaalen maar niks krijgen zucht
3 weken geleden een paar sparco meca 3 handschoenen besteld nog niks binnengekregen ,vorige week gemaild nog geen gehoor ? Mocht je hier willen bestellen ? Doe het niet en ga naar een betrouwbare webshop
Slecht bedrijf
Ik heb een tweedehands kart bij dit bedrijf gekocht. Meneer publiceert echter elke 4 maanden exact dezelfde foto's van de kart die ik gekocht heb met een lagere prijs. Ik weet niet wat meneer hier van plan is, maar in mijn ogen is dit een raar bedrijf.
Duurt lang
Lang wachten op een kleine bestelling volgens mij gaan ze maar 1x per week naar het postkantoor.. Volgende x maar ergens anders bestellen.. Helaas!
Lang wachten op mijn bestelling en …
Lang wachten op mijn bestelling en slechte service