1. Verzamelaarswinkel
  2. Knutselwinkel
  3. Handwerk
  4. Handwerkexporteur
  5. Hobbywinkel

Wij verkopen internationaal en Katana Zwaard is onze winkel speciaal voor klanten in Nederland. Wij bieden een ruime selectie hoogwaardige katanazwaarden, allemaal met de hand gesmeed volgens traditionele Japanse technieken. Je vindt bij ons zowel replica’s van historische katanazwaarden als moderne creaties. Of je nu op zoek bent naar een functioneel katana voor krijgskunsten of een decoratief stuk om met trots in je collectie te tonen, op onze site vind je precies wat je nodig hebt.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Toen ik wat wantrouw had omdat ik voor…

Toen ik wat wantrouw had omdat ik voor een lange tijd niks hoorde. Contacteerden ik hen via mail, daar antwoorden Florian altijd met professionele houding en gaf me altijd updates als ik er achter vroeg, maar zonder echte bewijzen. Tot ik dan een tracking nummer kreeg dat na 2-3 dagen werkten. Toen het eenmaal aankwam, was het wel de moeite om te wachten de Katana is qua gewicht ook aangenaam het voelt niet als een goedkoop model. Ik las online dat er op andere bedrijven mensen zeggen dat ze bepaalde services aan hadden geduid, maar dat dit niet was uitgevoerd. Bij mij was alles uitgevoerd naar wensen gravering, certificaat, slijpen. Alles was in orde.

Zorg dat je weet dat dit even kan duren. En leg het vertrouwen even in de handen van Klantensupport.

2 januari 2026

Antwoord van Katana Zwaard

Dank je wel voor je mooie 5-sterrenreview en voor het delen van je ervaring. We willen ons nogmaals verontschuldigen voor de vertraging bij de levering. We begrijpen heel goed dat het wachten onzekerheid kan geven, zeker wanneer er even geen nieuws lijkt te zijn.

Tijdens de feestdagenperiode was het extreem druk bij zowel onze ambachtslieden als de bezorgdiensten. Hierdoor hebben sommige bestellingen helaas meer tijd nodig gehad dan normaal. We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden en we waarderen je geduld enorm.

Het maakt ons echt blij om te lezen dat je katana helemaal naar wens is en dat alle gevraagde opties zoals gravure, certificaat en slijpen goed uitgevoerd zijn.

Nogmaals dank je wel voor je vertrouwen.
Het team van Katana Zwaard

Prima

Prima. Ontvangen wat ik bestelde en goede kwaliteit. Bestelling duurde wel enkele weken omdat het uit China kwam. ( was wel te volgen online )

5 mei 2025

Antwoord van Katana Zwaard

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat u precies heeft ontvangen wat u had besteld en dat u tevreden bent met de kwaliteit.
Inderdaad kan de levering soms enkele weken duren omdat onze producten rechtstreeks vanuit onze werkplaats worden verzonden, maar we zijn blij dat de zending goed online te volgen was.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Niks ontvangen!

Zwaard nog steeds niet ontvangen, staat blijkbaar bij de douane. Bedrijf reageert nergens op, geen aanrader.

22 december 2024

Antwoord van Katana Zwaard

Het spijt ons om dit te lezen, maar na controle blijkt dat er geen enkele bestelling van u in onze winkel bestaat. We vinden geen naam, geen e-mailadres en geen ordernummer dat overeenkomt met uw bericht.

Daarom moeten we concluderen dat deze beoordeling niet gebaseerd is op een werkelijke bestelling bij ons.

Niet te bereiken

Niet te bereiken, niet in Europe, dit is een scam

1 december 2023

Antwoord van Katana Zwaard

Op onze website zijn we volledig transparant: onze katanazijn met de hand gemaakt volgens de Japanse traditie en worden vanuit Azië verzonden.
Uw bericht klopt niet met de realiteit van onze dienst en we moeten dan ook vaststellen dat dit een vals oordeel lijkt om onze score te verlagen.

Kwalitatief goede en mooi zwaarden en erg goede klantenservice

Ik had een wakizashi, een tanto en de staande display met 2-lagen besteld.

Toen ze aangekomen waren kwam ik erachter dat ik de verkeerde tanto verkregen had. Contact via e-mail opgenomen met de klantenservice en ik kreeg nog binnen 24 uur reactie en binnen 48 uur kwamen ze met een passende en erg fijne oplossing.

De zwaarden zijn kwalitatief goed, met mooie saya en tsuba. En je krijgt een houten vervoers-/opbergdoos, een katoenen zwaardhoes en een zwarte display stand erbij geleverd, wat bij vele verkopers niet het geval is.

15 december 2022