Afhentning af tesla
Super service kom til aftalte til super flink og hjælpsom mand rigtig god oplevelse håber det er det rigtig sted jeg skriver tesla blev afhentet på parkerings pladsen ved Rema i valby og rimelige i pris
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kæmpe anbefaling.
Super fedt humør ved chauffør og nem håndtering af alt fra betaling til fragt af bilen.
Dem her går man ikke galt i byen med!
Hurtig og nem Hjælp.
til konkurencedygtige priser
Supergod oplevelse at være kunde hos jer !
Jeg bookede via mail, en transport af mc fra Sverige til Danmark.
Hurtigt svar tilbage med oplysning om pris.
Aftalte tider blev overholdt, og chaufføren ydede en rigtigt god service.
Har lige fået den bedste, hurtigste og mest tjekkede behandling af Københavns Autotransport. Tryg Forsikring var ikke til at komme igennem hos, så jeg skrev til Københavns Autotransport, som rykkede ud til vores brændende bil og var klar til bugsering. De tog billeder og sendte mens jeg stadig var på ventetone hos Tryg. Tryg vil selv hente bilen, og KBH Autotransport var kvitterede med et smil og positiv energi - VÆLG DEM!!!
Hentede vores Nissan i Vejle og alt gik lige efter bogen ., Super service .. og så har de nogle meget fair priser .....
Meget fin, effektiv og personlig service, i forbindelse med transport af defekt køretøj 22/12-21. Kan KLART anbefales
Transporterer ikke bilen som aftalt, selvom han havde fået betaling dagen i forvejen, og der desuden var sendt dokumentation for betalingen via SMS. Da jeg dagen efter ringede og spurgte, hvorfor, hidsede personen hos Københavns Autotransport sig straks op, og nægtede direkte at transportere bilen. Det skyldtes, at min søn, som jeg havde fået til at overføre beløbet via mobilbank, har det, som Autotransporten København kaldte et ”udenlandsk navn”. Han nægtede nu direkte at flytte bilen af samme grund, og fordi jeg i det hele taget ringede. Dette var uanset, at jeg bad om at den aftale, vi havde indgået skulle opfyldes. Uhørt elendigt firma.
Helt perfekt forløb
Hurtigt og smidigt og billigt
Lees meer over geverifieerde reviews.