Københavns Terrazzo Aps Reviews 217

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udover mig selv så er min vicevært også meget tilfreds og lidt overrasket over det gode resultat - og så er vi jo alle glade 😄

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak til Tommi! Mit 80 år gamle terrazzo gulv, med kalk pletter, aftegninger fra gammelt toilet, slid og mat overflade står nu og skinner så smukt. Servicen var helt i top; rettidig kommunikat... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig pænt udført arbejde. Har fået spartlet huller, slebet gulv og efterbehandlet et 75 år gammelt terrazzo badeværelsesgulv. Minimum støv 👍🏽.. Den sidste stjerne ville være kommet, hvis mødetiden... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vloerenlegger

Geschreven door het bedrijf

Københavns Terrazzo Aps er en virksomhed som er højt specialiseret indenfor faget terrazzo. Vi har specialuddannet personale, med mange års erfaring og vi kan derfor garantere et professionelt resultat hver gang. Vi bestræber os på at lægge en ekstra kærlig hånd i vores arbejde, og vi brænder for vores håndværk! Skal du have slebet eller repareret dit gamle terrazzogulv, eller støbt et helt nyt terrazzogulv, så er du havnet det rigtige sted. Vi leverer kvalitet til tiden!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem et god oplevelse.

Helt igennem et god oplevelse.
Tager altid telefonen, ellers ringer de tilbage. Hver en aftale overholdt til perfektion, og selv om man ringer og spørger (sikkert et par gange for meget), er der altid venligt svar: “Du interessere dig bare for det vi laver, det er vi glade for”. Vi har handlet og er blevet serviceret af Kim, han er i særklasse.

10 april 2025

Fantastisk service

Da jeg skulle have set på mit terrazzo gulv i forhold til nogle mulige revner, kontaktet jeg Københavns Terrazzo Aps, da jeg kun har gode erfaringer med dem. Da de kom ud var de ikke andet end professionelle og gik igang med at se på gulvet, mens de fortalte hvad de så. Jeg kan kun varmt anbefale at kontakte dem hvis I ønsker at få nogle professionelle fagfolk ud og se på ens gulv.

28 februari 2025

Meget fin oplevelse

Meget fin oplevelse - Københavns Terrazzo overholdt aftaler om dato og tidspunkt, og udførte et meget fint arbejde på vores gl. terrazzogulv fra 1920'erne, så det står pænt igen. Stor anbefaling herfra.

4 februari 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. God kommunikation, professionelt arbejdet, virkelig godt resultat. De kom endda forbi en ekstra gang og gav gulvet lidt ekstra shine :)

17 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået en ualmindelig god service…

Vi har fået en ualmindelig god service af Københavns Terrazzo. Nærmere udspecificeret fik vi det af Tommi, som var respektfuld og hjælpsom!
Vi fik en professionel vurdering af et beskadiget gulv og vi er så tilfredse!

28 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Verdens dårligste firma 🤬🤬

Verdens dårligste firma 🤬🤬
Store svin med at rengøre efter sig
Slebet terrazzo gulv på et lille wc.
Hele huset var svinet til
Samt de gik fra åbne døre og vinduer
Rodet i køkkenskabe og hvad de ellers har rodet i?? 🧐
Fodaftryk på møblerne 🤯
Prøvet at komme i kontakt med firmaet lagt flere beskeder men aldrig vendt tilbage 😡
🛑 Kan IKKE anbefales 🛑

30 oktober 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.