Snelle levering en mooie handschoenen. Enige jammere vind ik dat jullie zo ver weg zitten, vind het prettiger om verschillende keepershandschoenen te passen voor het kopen ipv online deze beslissin... Toon meer
Het zijn super fijne en goede keeperhandschoenen. De bestelde waren op en toen kregen we de nieuwste variant voor het zelfde geld. We werden eerst gebeld of we dit goed vonden. Super klantvriendelij... Toon meer
Keepershandschoenen besteld eenmaal geleverd waren ze niet goed. Melding en foto's van gemaakt van het euvel en heb daarna netjes een mail gekregen en kon ze gratis retouren. Top geregeld.
Snelle levering, nadat ik het eerte mailtje niet had gezien vriendelijk en goed te woord gestaan, ruime garantieregeling. Al met al zeker een plek waar ik naar terug ga volgende keer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
- Goedkoper dan sportwinkels - Goede service - Eenvoudig retourneren - Eenvoudig betalen - Groot assortiment - Slechts € 3,95 verzendkosten. - Boven € 100 geen verzendkosten. - Krijg korting na delen via social media!
Kuipersdijk 23, 7512 CA, Enschede, Nederland
- 053 432 04 98
- info@keepershandschoenen-shop.nl
- keepershandschoenen-shop.nl
Heel slechte ervaring geen contact met…
Heel slechte ervaring geen contact met klanten service en 2 weken wachttijd!!! Nooit meer !!!! Geen aanrader!!!
Erg behulpzaam en goede service!
Bestelling
Heb jammer genoeg na enkele dagen zelf moeten contact nemen ivm bestelling. Nadien werd bestelling wel snel en correct afgewerkt !

Antwoord van Keepershandschoenen-shop.nl
Snelle reactie en fantastische service!!
Heel snelle service en aflevering
Heel snelle service en aflevering. Prima tussentijdse info over de bezorging.
Prima en snelle service!
Super materiaal en snelle levering
Uitstekende service en prijs kwaliteit…
Uitstekende service en prijs kwaliteit verhouding!
Keepershandschoenen zijn zeer…
Keepershandschoenen zijn zeer behulpzaam. Ze hebben een grote selectie aan keepershandschoenen.
Indien mogelijk zie ik graag de uitlevering vlotter verlopen. Nu is het 3 a 4 dagen, waarbij de meeste webshop de volgende werkdag hanteert.
Sneller geleverd dan aangegeven
Sneller geleverd dan aangegeven op de site; super! Mooi keepersshirt dat voldoet aan de verwachtingen.
Snelle levering en wat je ziet is wat…
Snelle levering en wat je ziet is wat je krijgt. Goede prijzen tov de concurrentie.